çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar korkmaz flora seti araştırıken gördüm.korkmazın online satış siteleri homebravo ve hızlıal.com muş.hızlıal.com da ürünler bonusa peşin fiyata 12 taksit ve 2012 eylülde ödeme başlıyo bilginiz olsun

kızlar arşatırmaları hızlandırdım
porsanın mağzasına gidicem koşuyolundaymış sölediğim set 329 tl kdv dahil ve diğer markalarda var mağzayı eve getircem
bilginiz olsun sitesindede çok uygun gidipte alabiliyosunuz

biev %50 indirim var kaçırmayın kızlar ben mutfak üstü ürünlerimi aldım kelebekli saklama kabı ekmeklik fln

kızlar normalde fiyatı ne kadar tam olarak bilmiyorum ama ykm de heybeli çay bardağı takımı varya dörtlü o 5.45 di

tacın kendi sitesinde indirimli gözükmüyor.
ama bugun tac magazasına gittim

85 tllik pikeler 65 tl idi:)

kızlar normalde fiyatı ne kadar tam olarak bilmiyorum ama ykm de heybeli çay bardağı takımı varya dörtlü o 5.45 di

canım hangisi foto var mı biev markasının sen ankaradamısın

bomba gibi haberim var YKM de elektirikli ev aletlerinde 2. ürün %50 indirimli fiyatlar çok uyguna geliyor mesela biz ablamla ikiz ütü alacağız 200 +200 yerine değilde 300 ödeyeceğiz özellikle elektirik süpürgelerinde çok işe yarıyor 400 liralık bi model begendik 2 tane alınca 300e mal ediyoruz kaçırmayın derim kızlar birbirine yakın fiyatlarda alınca dahada karlı oluyor 12 mayısa kadar geçerli
ben Ankaradayım kızılay YKM de gördüm zaten bildiğim ankarada diğer ykm lerde ev aletleri vs yok

kızlar hazıranın 12 si 13 gibi ykmde her üründe %50 indirim oluyormus hisarda falan burada forumda okudum
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...-umarim-ykm-indiriminden-yararlandiniz-3.html
bi bakın ykm kartı olanlara msj gelıyormus o gün gidelim biz soralım hatta 10 hazıranda falan
Ankarada kızılayın harıcinde kucuk ev aletlerı catal bıcak vs satan ykm var mı bılıyormusunu ankamaldekı sadece gıyım üzerine çünkü

biev 13 mayısa kadar her sey %50 indirimli
YKM 13 mayısa kadar elektirikli ev aletlerinde ütü süpürge tost vb 2. ürün %50 indirimli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…