çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım ben de ordan korkmazın jr tenceresini aldım ne kadar sürede geldiğini hatırlamıyorum 1 haftada falandı yalan olmasın. ama elime ulaştı çok şükür bilgin olsun:)

Son düzenleme:
canım ben de ordan korkmazın jr tenceresini aldım ne kadar sürede geldiğini hatırlamıyorum 1 haftada falandı yalan olmasın. ama elime ulaştı çok şükür bilgin olsun:)

canım ben jr seti evimis.com sitesinden 65 mı ne aldım havale ıle ertesı gunde gonderdıler cok memnun kaldım oradanda alabılırsın

tesekkur ederım kızlar az once evmanya dan aldım gıttı :) 87 tl 6 taksıt.. idare eder artık..

YKM 2. ürün %50 indirimli elektirikli ev aletlerinde tost makinesi elektirikli süpürge hersey var

tesekkur ederım kızlar az once evmanya dan aldım gıttı :) 87 tl 6 taksıt.. idare eder artık..

canım evimis sitesine bak ordada taksit seçenekleri var kartına varsa iptal ettir bence arada 20 lıra fark var

cok sagol canım, evımısten aldım. dıgerını ıptal ettırdım ama annem nıye ıptal ettın ben alsaydım diyo:)
tekrar tesekkur ederım canım..
onada ordan alın o zaman 20 lıraya bardagını tabagını alırsın
ben aldım jr seti burdan cok guzel sapa saglam geldı ayrıca cokta kucuk degıl

Son düzenleme:
korkmaz A356 Çaytez (Siyah) Elektrikli Çaydanlık 1600 Watt - Anneler Günü Özel - Korkmaz

deneme

sanırım bi üründe oluyor diğerlerinde normal

markafonide bernardo %50 indirimde diyor şu anki fiyatları bilmediğimden karşılaştırma yapamıyorum
westwingde bambumm ve sarev havlu
altıncıccadde de tantitoni
evmanyadan biev kahvaltılaık 190 lira öyle bir şeydi

twitter kullanıyor musunuz bilmiyorum ama philips bi kampanya yapmış.
twitterda #annemephilipsyakisir hashtagiyle annesine neden philips yakıştığını anlatan 5 kişi Philips telefon kazanıyomuş.
en yaratıcıyı seçeceklermiş.

bende gece reklamda gördüm halbu ki bu gün gitmiştim anatoliuma megerse 10 mayısta baslamıs dünde gitmiştim elektroworde gırmek hıc aklıma gelmedi inş kalmıştır
ElectroWorld 10 Mayıs Insert
kenwood ütü
philips sac kurutma makinesi
simbo blender
fakir saç düzleştiricisi
ben televizyonda baskül var dıye gördüm ama katalogda yok inş kalmıstır 50 tl fiyatı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…