kızlar dükkan360 sitesınden alısverıs yapn vr mı guvenılır mı bılmıyorum ama korkmazın bu jr tencerelerınden almak ıstıyorum. burda cok uygun fıyatı.
guvenılır mı bılen varsa yazsın lutfennn
Dukkan360 - KORKMAZ TENCERE SETİ TOMBİK JR A-1801
canım ben jr seti evimis.com sitesinden 65 mı ne aldım havale ıle ertesı gunde gonderdıler cok memnun kaldım oradanda alabılırsınkızlar dükkan360 sitesınden alısverıs yapn vr mı guvenılır mı bılmıyorum ama korkmazın bu jr tencerelerınden almak ıstıyorum. burda cok uygun fıyatı.
guvenılır mı bılen varsa yazsın lutfennn
Dukkan360 - KORKMAZ TENCERE SETİ TOMBİK JR A-1801
canım ben de ordan korkmazın jr tenceresini aldım ne kadar sürede geldiğini hatırlamıyorum 1 haftada falandı yalan olmasın. ama elime ulaştı çok şükür bilgin olsun:)
canım ben jr seti evimis.com sitesinden 65 mı ne aldım havale ıle ertesı gunde gonderdıler cok memnun kaldım oradanda alabılırsın
tesekkur ederım kızlar az once evmanya dan aldım gıttı :) 87 tl 6 taksıt.. idare eder artık..
tesekkur ederım kızlar az once evmanya dan aldım gıttı :) 87 tl 6 taksıt.. idare eder artık..
canım evimis sitesine bak ordada taksit seçenekleri var kartına varsa iptal ettir bence arada 20 lıra fark var
onada ordan alın o zaman 20 lıraya bardagını tabagını alırsıncok sagol canım, evımısten aldım. dıgerını ıptal ettırdım ama annem nıye ıptal ettın ben alsaydım diyo:)
tekrar tesekkur ederım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?