çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

yakaladinyakaladin.com adresini bilen ve alışveriş yapan var mı?

netten 3. kişilere para aktarımım da kapalı kapıda ödeme seçeneğinde de 6 lira fark oluyor. amaaan alıcam aklımda kalıcağına nolursa olur dimi en fazla kredi kartını kapattırırım.

netten 3. kişilere para aktarımım da kapalı kapıda ödeme seçeneğinde de 6 lira fark oluyor. amaaan alıcam aklımda kalıcağına nolursa olur dimi en fazla kredi kartını kapattırırım.

havale yapamıyormusun havale mi oluyor netten 3. kişiye para akatarımı ineternet bankacılıgı al bılgısayarından havale yap bence olmadı 3D kullan vardır genelde sıtelerde

havale yapamıyormusun havale mi oluyor netten 3. kişiye para akatarımı ineternet bankacılıgı al bılgısayarından havale yap bence olmadı 3D kullan vardır genelde sıtelerde

internet bankacılığı kullanıyorum tabiki de 3. kişilere para aktarımım kapalı -yine güvenlik nedeniyle- :26: 3D limangoda fln var da güzel bir fırsatta yok ben aldım çay bardaklarını şimdi siparişlerime baktım da siparişimin durumunda fraud kontrol yazıyor benim onlardan şüphelendiğim gibi onlarda benden şüphelendi heralde

amaaaan diyim kaç gündür arayıp arayıp bağrınmaktan iflaam kesildi halen daha göndermiyolar bilmiyorum nolcak gidip dövesim var anca sakinleşicem

%20 İNDİRİM

Kupon Kodu: MSPRKOFRE
Bu kampanya 17 Mayıs 2012 saat:12.00'a kadar tüm parfüm setlerinde geçerlidir.

Kızlar miss perrada kullanabilirsiniz

zidaya kuponumda var Kullanmak isteyene verebilirm

amaaaan diyim kaç gündür arayıp arayıp bağrınmaktan iflaam kesildi halen daha göndermiyolar bilmiyorum nolcak gidip dövesim var anca sakinleşicem

aman diyim uzak durun ben 15 tane falan sipariş verdim bi tane verdiğimde sorun çıkmayınca 45 gündür bekliyorum ürünüm gelecek diye kaç kez aradım mail attım dönmüyorlar bile muhatap olacağın hiç kimse yok dalga geçer gibi ürün tutarında kod göndermişler ben bir daha alışveriş yapar mıyım hiç oradan
bir ay oldu ürünüm kırık geldi çatallarımın araları kararmış bir şekilde geldi iade için gönderdim hala bir ses yok sorun yaşamayan yok gibi stokta olmayan ürünü var gibi gösteriyorlar taaaa benim onlarca mailimden sonra stokta olmadığı farkediliyo bu da 1,5 ay sonra

bana da vermemiş gıcıklarr

50 TL ve üstü kargo bedavayı da kaldırmışlar sanırım. bunlar tam sopalık

Son düzenleme:

SAkın öyle bir hata yapma. Orası kadar rezil bir site görmedim. Süründürdüler resmen paramızla rezil olduk yani.1 ay içinde bir ton sorun yaşadım en son ki durum sipariş gelmeyince aradım tükenmiş dediler.Düşün bir haber bile vermiyorlar.Kartada iade falan olayında hep sorunlular.Başın çok ağrır hiç bulaşma o siteye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…