canım o işaret facebookta falan bile çıkabiliyor korkma o kadar bankalardan baska kımse göremıyor bılgılerını henüz öyle bi sistem yok eğer çok kokruyorsun 3D uygulamasıyla ödemeni yaparsın öyle siteler var ya da havale edersın peşin alırsın öyle olunca tabi
yakaladinyakaladin.com adresini bilen ve alışveriş yapan var mı?
netten 3. kişilere para aktarımım da kapalıkapıda ödeme seçeneğinde de 6 lira fark oluyor. amaaan alıcam aklımda kalıcağına nolursa olur dimi en fazla kredi kartını kapattırırım.
havale yapamıyormusun havale mi oluyor netten 3. kişiye para akatarımı ineternet bankacılıgı al bılgısayarından havale yap bence olmadı 3D kullan vardır genelde sıtelerde
Selam kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var :)
Nisanliyim yeni yeni ceyiz almaya ve arastirmaya basladim internetten evimister.com kayit oldum internetten ilk kez alisveris yapicam 50tl indirim kuponu verdiler size sorum ilk once evimisterden alisveris yapan varmi guvenli bi sitemi ve bu 50 tl indirim kuponu ne yalan soyluyim kafami karistirdi boyle kuponlar verdikleri oluyomu ve nasil kullaniliyor 50tl ve uzeri alisverislerdemi ve son sorum bu siteden alisveris yapan varsa kargo ucreti aliyolarmi simdiden cok tesekkur ederim
amaaaan diyim kaç gündür arayıp arayıp bağrınmaktan iflaam kesildi halen daha göndermiyolar bilmiyorum nolcak gidip dövesim var anca sakinleşicem
ben kullandım 2-3 kez.
kesinlikle güvenli ve çabuk kargoluyorlar.
kızlar morhipoda 50 tl ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecek 20tl lik çekim var.bugün son günü, isteyene verebilirimm
kızlar evim net hesabıma 10 tl yükledi hesaplarık ontrol ediniz
Selam kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var :)
Nisanliyim yeni yeni ceyiz almaya ve arastirmaya basladim internetten evimister.com kayit oldum internetten ilk kez alisveris yapicam 50tl indirim kuponu verdiler size sorum ilk once evimisterden alisveris yapan varmi guvenli bi sitemi ve bu 50 tl indirim kuponu ne yalan soyluyim kafami karistirdi boyle kuponlar verdikleri oluyomu ve nasil kullaniliyor 50tl ve uzeri alisverislerdemi ve son sorum bu siteden alisveris yapan varsa kargo ucreti aliyolarmi simdiden cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?