canım porselen yem.tak.acill ihtiyacım var yalnız sitedeki ürünler orjinal midir ? hiç alışveriş yaptın mı burdan?sağlam gelir mi bana acaba? bilgin var mı canım benim
Kızlar Trendyol 2.hesabıma 20 TL lik indirim vermiş alt limit 50 TL.
Bi kontrol edin ben de tesadüfen açıpta gördüm,esas kullandığım mail adresimle olan üyeliğime vermemiş
6. caddeden kahvaltı takımı aldım ben de 70 tl ye geldi
yav bana da gelmiş yuppiiii:) gereksiz postanın içindeymiş gormemişim:) ohh mis oldu valla kahvaltı takımımı 70 tl ye almıs oldum hihihihihiih
inşallah 1 ay sonra kırık bi şekilde teslim etmezler canım
öyle bi ihtimal mi var canım ya :26:
öyle olursa iade alırlar heralde
bi önceki sayfada bi arkadaştan gördüm ben de düşünmeden aldım direkt, genelde 6. caddeden alışveriş yapıyolar diye biliyom ama :26:
merve56 ben de keramikadan aldım açık mavi-beyaz olan takımı
şöle söliyim canım bende doğan online diye güvenerek 220 tl ye tefal clipso spariş verdim 27 mayısta canım.ürün 4 haziranda elime geldi.ve eski bi modeli yollamışlar.neyse dedim.5 haziranda gönderdim 6 haziranda elerine ulaşmış kargo takipten kontrol ediyorum.23 hazirana kadar bana kimse nolucanı sölemedi para iadesimi yoksa ürün değişimi yapılcak.hergün aradım ordaki herkesle muhatap oldu.çhep operasyon bölümüne acil diye ywzdıklarını söledişler.facebookta bütün resilerinin altına yazı yazdım resim paylaşılıyo sürekli ama yoruma kimse cevap vermiyo.sonra faceden msj yazıyorum cevap yok.mail yolluyorum cevap yok beni arayan yok.en son facete hakkımızda kısmında bi telnosu buldum genel müdürlükmüş.orayı aradım durumu anlattım.sonra face geldim yazmak için o telefon no silinmiş bütün yorumlarım silinmiş bide üstüne faceten beni engellmişmler.msj yazamıyorum yorum yapamıyorum.köpürdüm tabi aradım aynı noyu mahkemeye veriyorum sizi dedim.5 dakka sonra mail geldi ürününüz gönderilcek diye.sadece bunu öğrenmek için o kadar uraştım.neyse ürün 2 gün sonra geldi.benim onlara gönderdiğimin aynısını yollamışlar.kolisi deforme falan olmuş.sonra aradım operasyon müdürleriyle görüştüm sözde tabi belki alalade biri.sonra para iadesi için uğraştım en son 6 temmuzda iade yaptırabildim.öle rezil bi yer.twetterını oku bütün yorumları orayı silemiyor.millet davacı olucak.şikayet varda bir sürü yazı var.sen uğraşma buyur al oku sadece.
resmen dolandırıcılık yaptıkları resmen.bide 100 tl çek yüklemişler limitsiz.köpeğin önüne kemik atar gibi.allah nasıl biliyosa öle yapsın ordakileri
https://twitter.com/#!/search/realtime/altıncı_cadde
Canım senin parani iade etmedikleri halaBizimkini hediye cekine çevirmiş hepsiburada paraya çevirmelerini istedik bakalım nolacak 48 saate iade edeceklerdir
Canım senin parani iade etmedikleri halaBizimkini hediye cekine çevirmiş hepsiburada paraya çevirmelerini istedik bakalım nolacak 48 saate iade edeceklerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?