çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım porselen yem.tak.acill ihtiyacım var yalnız sitedeki ürünler orjinal midir ? hiç alışveriş yaptın mı burdan?sağlam gelir mi bana acaba? bilgin var mı canım benim

Netten alışveriş yapmadım ancak araştırmalarımdan güvenilir olduğunu biliyorum. Ürünler orjinal.
Kargo ücretsiz ve teslimat anında ödeme seçeneği de var, kontrolünü sağlayıp da yapabilirsin ödemeyi.

Not : Farklı 3 model vardı sanırım

Son düzenleme:
altıncıcadde den maıl gelmıs bugune ozel yarısıbızden temmuzlu kod

Kızlar Trendyol 2.hesabıma 20 TL lik indirim vermiş alt limit 50 TL.
Bi kontrol edin ben de tesadüfen açıpta gördüm,esas kullandığım mail adresimle olan üyeliğime vermemiş

Kızlar Trendyol 2.hesabıma 20 TL lik indirim vermiş alt limit 50 TL.
Bi kontrol edin ben de tesadüfen açıpta gördüm,esas kullandığım mail adresimle olan üyeliğime vermemiş

Kızlar bahsettiğim 2.üyelik mail adresime nisandan beri girmiyodum nerdeyse.Geçmiş maillere bakayım dedim Trendyol ve markafoni defalarca 10 TL lik 20 TL lik indirimler vermiş ama diğer mailime hiç vermedi bu indirimleri.Off hepsini kaçırmışım yaa niye bakmazsam diğer adresimde ki maillerime

yav bana da gelmiş yuppiiii:) gereksiz postanın içindeymiş gormemişim:) ohh mis oldu valla kahvaltı takımımı 70 tl ye almıs oldum hihihihihiih

hisarda bu ay milano tencere 9 parça ve milano çatal kaşık seti 90 parça 949 tl kızlar.ağar alırsanız ufak dükkanlardan alın ben kütahyanın 909 tl lik ymek akımını 720 tl ye alıcam kadın 3 taksitte yapıcak o fiyata.bunlardada indrim yapıcaktı ama ben düşünmüyorum.alıcak olanlara duyrulur

inşallah 1 ay sonra kırık bi şekilde teslim etmezler canım

öyle bi ihtimal mi var canım ya :26:
öyle olursa iade alırlar heralde
bi önceki sayfada bi arkadaştan gördüm ben de düşünmeden aldım direkt, genelde 6. caddeden alışveriş yapıyolar diye biliyom ama :26:

merve56 ben de keramikadan aldım açık mavi-beyaz olan takımı

şöle söliyim canım bende doğan online diye güvenerek 220 tl ye tefal clipso spariş verdim 27 mayısta canım.ürün 4 haziranda elime geldi.ve eski bi modeli yollamışlar.neyse dedim.5 haziranda gönderdim 6 haziranda elerine ulaşmış kargo takipten kontrol ediyorum.23 hazirana kadar bana kimse nolucanı sölemedi para iadesimi yoksa ürün değişimi yapılcak.hergün aradım ordaki herkesle muhatap oldu.çhep operasyon bölümüne acil diye ywzdıklarını söledişler.facebookta bütün resilerinin altına yazı yazdım resim paylaşılıyo sürekli ama yoruma kimse cevap vermiyo.sonra faceden msj yazıyorum cevap yok.mail yolluyorum cevap yok beni arayan yok.en son facete hakkımızda kısmında bi telnosu buldum genel müdürlükmüş.orayı aradım durumu anlattım.sonra face geldim yazmak için o telefon no silinmiş bütün yorumlarım silinmiş bide üstüne faceten beni engellmişmler.msj yazamıyorum yorum yapamıyorum.köpürdüm tabi aradım aynı noyu mahkemeye veriyorum sizi dedim.5 dakka sonra mail geldi ürününüz gönderilcek diye.sadece bunu öğrenmek için o kadar uraştım.neyse ürün 2 gün sonra geldi.benim onlara gönderdiğimin aynısını yollamışlar.kolisi deforme falan olmuş.sonra aradım operasyon müdürleriyle görüştüm sözde tabi belki alalade biri.sonra para iadesi için uğraştım en son 6 temmuzda iade yaptırabildim.öle rezil bi yer.twetterını oku bütün yorumları orayı silemiyor.millet davacı olucak.şikayet varda bir sürü yazı var.sen uğraşma buyur al oku sadece.
resmen dolandırıcılık yaptıkları resmen.bide 100 tl çek yüklemişler limitsiz.köpeğin önüne kemik atar gibi.allah nasıl biliyosa öle yapsın ordakileri

https://twitter.com/#!/search/realtime/altıncı_cadde

Canım senin parani iade etmedikleri hala Bizimkini hediye cekine çevirmiş hepsiburada paraya çevirmelerini istedik bakalım nolacak 48 saate iade edeceklerdir

Canım senin parani iade etmedikleri hala Bizimkini hediye cekine çevirmiş hepsiburada paraya çevirmelerini istedik bakalım nolacak 48 saate iade edeceklerdir

canım 7 sinde hesap kesilcek dedim 6 sı akşamına kadar iade edilmezse mahkemeyle uğraşırsınız dedim şikayetci olucam dedim.ve bütün mail geçmişi facede yazdıklarımın resmini falan çektim.sonra silindiğini.ses kayıdınız bile var elimde dedim.herşey benden yana dedim.6sında 14.30 gibi iade yapmışlar.ilk taksiti ödemiştim bile.2.taksitte kesildi bu ay bide taksit taksit iade yapıcaklar.düzenbazlar resmen ya

valla pahalıda olsa mağzadan alıcam başıma dert ettim bu üçkağıtçıları

canım sistemde hediye çeki görüyosan çevirmişlerdir onu.bende kitap iptal etmiştim hediye çeki yaptılar ben para iadesi yaptım yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…