çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

vee altıncıcaddeden mail var arkadaşlar

Yarısı bizden... 50 TL değerinde indirim kuponu kazandınız.

TEMMUZ50 yazınız

Aynen genel bir kod.

Begonville'deki yatak örtülerini çok beğendim hele hele banyoda zerafet var kampanyasındaki havlulara dibim düştü resmen.. ama ama güvenemiyorum sanırım onca yorumdan sonra bende sıkıntı yaşadım ama şuan yaşananlar kadar buyuk değildi sadece siparişim gecikmişti...

KÜTAHYA PORSELEN TAHYA SERİSİ 85 PARÇA PRESTİGE CORNER-YEMEK TAKIMI (farklı modelleri var)

335 TL (670den düşmüş)

DAYS IN COLOURS DOLCE TURKUAZ ÇİFT KİŞİLİK PİKE TAKIMI

49,45 TL (89,90dan düşmüş)

ceyizevi.com sitesinde indirimler var.

vee altıncıcaddeden mail var arkadaşlar

Yarısı bizden... 50 TL değerinde indirim kuponu kazandınız.

TEMMUZ50 yazınız

bana gelmedi kuzum bu mail bu indirim bu günlük mü geçerliymiş bu kod
altıncıcadde çeklerini boşa aldım gruopondan 9 liraya o zaman pöfff gerçi onlar agustostada geçerli
sarev girer inş o zamana kadar birde kaz tüyü yorgan lazım oda girerse çok güzel olur

Son düzenleme:

canım porselen yem.tak.acill ihtiyacım var yalnız sitedeki ürünler orjinal midir ? hiç alışveriş yaptın mı burdan?sağlam gelir mi bana acaba? bilgin var mı canım benim

bana mail geldi direk paylaştım belki ayın ortasına kadar geçerlidir hala kod aktif deneyiniz

altıncıcaddeden bir mail daha zorla alışveirş yaptırcaklar

Yarısı bizden... 50 TL değerinde hediye çekiniz hesabınıza yüklendi.

kızlar markmosttan markafoni için kargo bedava çekini alamıyorum sadece bende mi var bu sorun luütfen bakıp cvp atabilirmisiniz hatta hayrına kod alabilirseniz çok mutlu olurum

Vodafone üyelerine özel daybuyday 20 tl indirim çeki

31 Temmuz 2012 tarihlerinde Vodafone abonelerine özel olarak daybuyday | Alışverişe özel teklifler internet sitesindeki alışverişlerde geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında Vodafone aboneleri 50 TL ve üzeri alımlarda 20 TL değerinde indirim çeki kazanılacaktır. Kullanılmayan şifreler 1 Ağustos 2012 tarihi itibariyle geçerliliğini yitirecektir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanyaya katılım bir adet ile sınırlıdır. Vodafone aboneleri DBD yazıp 6666’ya göndererek, kampanyada yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler tüm vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Daybuyday.com ve Vodafone'da saklıdır. Detaylar için Vodafone | Kırmızı Avantaj

altıncıcaddeden bir mail daha zorla alışveirş yaptırcaklar

Yarısı bizden... 50 TL değerinde hediye çekiniz hesabınıza yüklendi.

bana nıye gelmıyor yaaa valla bunlar senı çok sevdi gizim alıs verıs yap yap dıye cekler yolluyorlar
bende 2 cek aldım 9 tl ye 60 tl ındırım keske almasaydım bosuna almıs oldum 1 tl ıcın 9 lıra vermıs gıbı oldum resmen

banada sürekli geliyo bugünlerde 50 veriyolar 100tl üstü alışverişe diyolar vermeyin kardeşim böyle çeki aaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…