çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar sorun yaşar mısınız tam bilmiyorum ilk defa alışveriş yaptım ama evmanya mail listesine üye olana 30+30 kullanmak üzere 120 TL alt limitli hediye çeki veriyor bazı indirimli ürünlerde avantajlı olabilir ben ütü masamı aldım. 100 TL üzerine kargo da bedava.

Kızlar sorun yaşar mısınız tam bilmiyorum ilk defa alışveriş yaptım ama evmanya mail listesine üye olana 30+30 kullanmak üzere 120 TL alt limitli hediye çeki veriyor bazı indirimli ürünlerde avantajlı olabilir ben ütü masamı aldım. 100 TL üzerine kargo da bedava.

markafoni ındırım cekı lazım kızlar :2:

6. cadde den bende alışveriş yaptım 1.5 ayda falan geldi ama doğru ürün geldi kızlar yaa :26:
bende ona güvenerek yine bişeyler aldım

altıncıcaddeden aldıklarım sorunsuz geldı evımsiterden aldıgım tavalar hep cızık kulbu sallanıyor ama altıncıcadde den aldıklarım taş gibi sapa saglam
benım gec de gelmedı hıc tam zamanında geldi hep ıns dıger arkadaslar gıbı problem yasamam
altıncıcaddeden pıke almayı dusunuyorum bu gün kargo bedava olur dıye bekledım kargo bedava yapmamıslar off

50 tl indirim çekiyle bende pike aldım canım bakalım ne zaman gelicek 20 si yazıyo mailde ama bakalım

evmanya cekım var kargo dahıl kızlar verebılırım kullanacak olan varsa bonvagonundanda 25 20 vardı dün dolmus tüm çekler westwing day buyday bosa gıttı benim gıngık aklımdan

evmanya cekı var 100 alt lımıtlı 25 tl karsılıksız verıyorum kargoda içinde
ayrıca madya mark 4 al 3 öde yapmıs beyaz esya ve kucuk ev aletlerınde

Babyliss, Paşabahçe, Remington, Emsan ve Dahası! Vivikea.com'da 50 TL'lik Alışverişiniz 5 TL!

Groupon'unuzdan 16 Eylül'e kadar yararlanabilirsiniz.
100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

Kızlar, bu haftasonu bende alışverişteydim.
Size söyleyebileceğim (eğer hala görmediniz veya duymadınızsa eğer)

Esse'de %50 indirim var, Zara Home'da %50 indirim var, Tantitoni mağazalarında %31 indirim var.
Ben Esse ve Tantitoni'den alışveriş yaptım bu haftasonu, size de tavsiye ederim bir göz gezdirin!
Şimdiden herkese mutlu alışverişler

6. cadde temmuz50 yi kaldırmış
temmuz12 yi getirmiş o da 40 tl inirm yapıyo kızlar
varsa 50 tl lik kodu olan paylaşsın

6.cadde westing ve morhipodan alışveriş yaptım kargoda ve ürünlerde sorun yaşamadım kırılcak ürünleri öyle bir ambalamışlar ki şaştım

zor açtım

yalnız kahvaltılık almıştım hangi siteden unuttum çok küçük geldi boyutlarına pek bakmadan almışım malesef

onun için üye olmak gerekyor yani sonrayada kalablyormu canım

Canım zannedersem üye olursun o kod içinde saklı kalır ben öyle düşünüyorum ama emin değilim.Bu arada kodları kullanırken markmosttan kargo bedava da alıp birleştirin.Bunu söylemeyi unuttum kusuruma bakmayın

marmostla uğraşamadım çok yoğundum birkaç birşey daha alcam bievdende servisliklerne bayılıyorum güzel bişiler daha alayım diyorum canım saolasın

marmostla alcam dieğr alacağımı o zaman ördek karaf istiyorm ne zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…