çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım ALTINCICADDE yazıp 5060 mesaj gönderiyorsun avealılar için sana kod gönderiyorlar sonra tl numaranı ve kodu yazıp 55 tl indirim yaptırıyorsun ,)

sağol bitanem ben gurupondan 60 tl lik indirimleri bosuna almısım 2 tane 9 tl verip offf off içim acıdı valla kaçtır çekler havada uçuşuyor bende para verdim salak gibi neyse artık sağlık olsun

westwing 30 tl çek veriyor üye olmayanlar varsa davetiye atabılırım

madan bu çek 100 tl alt limitli değilmi altıncıcadde 55 tl çeki

bu arada evim.net bana 10 tl cek göndermiş hesaplarınıza bakın

canım alt limiti ne kadar senin aldığın çeklerin ??

120 altlimitli canım 9 tl ye aldım yani 60 tl değilde 51 tl indirim oluyor salaklık ettim bi an o kadar 50 tl lik çek dağıttı adamlar bende gruponda görnce cumbur lop daldım

evidea.com'da çift kişilik pike takımları bence iyi indirimde. çeyizimdeki pike limitini doldurmasaydım alırdım. haberiniz olsun kızlar. bu siteden hiç alışveriş yapmadım ama, hizmeti nasıldır fikrim yok..

120 altlimitli canım 9 tl ye aldım yani 60 tl değilde 51 tl indirim oluyor salaklık ettim bi an o kadar 50 tl lik çek dağıttı adamlar bende gruponda görnce cumbur lop daldım

yok canım yaa öyle düşünme iyiymiş bence seninkide alt limiti düşük en azından.. 150 tl çok bence bakma sen çaycı için iyi oldu benim ama her yerde kullanamazsın.. hangi siteden aldın sen onu canım ?? linkini yazar mısın bana ?

evideadan bir kere vantilatör aldık bir kere de orta sehpa aldık. iyi bir firma bence fiyatlar baya makul. kampanyaları takip etmek lazım özellikle pazartesi günleri bir haftalık indirimli ürünler çıkartıyorlar. pike takımları da güzelmiş bu arada :)

bence güzel değil, çok abartılı duruyor, sade bir şeyler alsan odan daha güzel duracaktır. kullanımı da zordur bunun, yıkaması, sermesi, sürekli kayar, vs..

sade aldım canım var hatta bir model daha aklımda var günlük için, bunuda beğendim ben en azından üstünde kabarık tül süslemesi yok
almak içinde düşünüyorum daha karar vermedim :44:
(vakit kısıtlamam olmadığı için maddi olarak müsaitsem beğendiğim ürünleri almayı tercih ediyorum)

güzelmiş gül kurusu rengide hoşş :)

bende bu örtüyü çooook beğendimmmm

Bunlar Karmayn | Scarlet Yatak rts ift Kiilik | BRLLANT

bence abartılı değil. sade şık. ne abartılı yatak örtüleri var.
zaten bunu özel günlerde kullanırsın. çeyiz sermede, mevlüt okuturken falan.
hee ben alırmıydım. bana fiyatı uymazdı.
çünkü annem bursada gördüğümüz bir yatak örtüsü takımını dikti, 650liraydı, annem diktiği için sadece kumaşı güpürü vs.. bana 150 200 arasına maal etti.
özel günlerde onu kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…