çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kalitesi nasıl acaba bir fikriniz var mı?
taçın alt markası canım çok kötü olacağını düşünmüyorum

canım ben bu markayı ilk defa duyuyorum bağışlayın beni
english home gibi bır sey mı bu ankarada nerelerde vardır avm lerde flan mı var ben dıkkat etmemişim demek ki görmediğime göre

bilmem ki ankara'yı hiç bilmiyorum english home kadar renkli değil bu daha çok pastel tonlarda ürünleri var fransız country diyebiliriz buna. benim çeyizimde var baya bi şeyler. melekli duvar panolarım, pudra rengi battaniyem, güllü saatim madame coco. en son da kurulama bezleriyle masa örtüsü aldım işte. başka neyim var bilmiyorum da güzel şeyler bulabilirsiniz country tarzı seviyorsanız.

teşekkürler cnm.. uyku setini alamadım.. begendiğim, ben düşünene kadar tükendi.. kristalin markafoni kampanyasından yorgan aldım.. 2 adet çift kişilik microfiber 60 tl ye gelmiş oldu..

madame coco
ANKARA
ARCADIUM Arcadium AVM / ANKARA Tel: 0312 241 15 79

CEPA Cepa AVM / ANKARA Tel: 0312 219 62 93

ARMADA Armada AVM / ANKARA Tel: 0312 219 01 05

GORDION Gordion AVM Yenimahalle / ANKARA Tel: 0312 236 76 65
365 AVM / ANKARA / 1 Eylül

Son düzenleme:
Fiyatını bilmiyorum ama %50 + %20 ile baya uygun olmuştur tabi kaldıysa genelde hemen bitiriyorlar ben ne zaman gitsem bu mağazaya güzel yatakörtüsü kalmamış oluyor :)

günnur canım yatak örtüsü çok güzel altıncı cadde indirimi nerede yahu bana neden gelmemiş

ben arzum termos alcam çeyizeeeeee

günnur canım yatak örtüsü çok güzel altıncı cadde indirimi nerede yahu bana neden gelmemiş

ben arzum termos alcam çeyizeeeeee

canım madame coco indirimi sürekli mesaj atıyorlar kendi mağazasındaymış indirim birkaç günlük ama netteki online shopta geçerli değil. Sadece yatak örtülerine özel %50 + %20 imiş.

canım madame coco indirimi sürekli mesaj atıyorlar kendi mağazasındaymış indirim birkaç günlük ama netteki online shopta geçerli değil. Sadece yatak örtülerine özel %50 + %20 imiş.

banada attılar canım belki gider bakarım gerçi almıycam ama başka şeyler bakıcaktım eklediğin fotodaki çok hoş yatak örtüleri kaliteli görüp dokunan biri olarak söleyebilirim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…