taçın alt markası canım çok kötü olacağını düşünmüyorumkalitesi nasıl acaba bir fikriniz var mı?
kızlar madame coco'dan mesaj geldi yatak örtülerinde %50+%20 indirim varmış 1-6 ağustos arasında. ben geçen haftasonu gittimde masaüstü grubunda vardı aynı indirim 90 liralık masa örtüsünü 30 liraya aldım topiğimde var fotosu şahane bi şey, 10 liraya da runnerını almıştım. ihtiyacınız varsa kaçırmayın.
taçın alt markası canım çok kötü olacağını düşünmüyorum
canım ben bu markayı ilk defa duyuyorumbağışlayın beni
english home gibi bır sey mı bu ankarada nerelerde vardır avm lerde flan mı var ben dıkkat etmemişim demek ki görmediğime göre
taçın alt markası canım çok kötü olacağını düşünmüyorum
canım ben bu markayı ilk defa duyuyorumbağışlayın beni
english home gibi bır sey mı bu ankarada nerelerde vardır avm lerde flan mı var ben dıkkat etmemişim demek ki görmediğime göre
Bana da mesaj gelmiş ben bu yatak örtüsünü beğeniyordum yakından görmüştüm sizce nasıl kızlar.
Eki Görüntüle 476665
Bana da mesaj gelmiş ben bu yatak örtüsünü beğeniyordum yakından görmüştüm sizce nasıl kızlar.
Eki Görüntüle 476665
Eki Görüntüle 476665
kızlarrr altıncı cadde avealılara 55 tl indirim var 150 tl alt limiti.. ben çaycı aldımmm uzun zamandır almak istiyordum :))
Eki Görüntüle 476837
acaba belli bi zamanı var mı bu kampanyanın
çek hesabıma yüklendi de..ne zamana kadar geçerli olur acaba :26:
günnur canım yatak örtüsü çok güzel altıncı cadde indirimi nerede yahu bana neden gelmemiş
ben arzum termos alcam çeyizeeeeee
canım madame coco indirimi sürekli mesaj atıyorlar kendi mağazasındaymış indirim birkaç günlük ama netteki online shopta geçerli değil. Sadece yatak örtülerine özel %50 + %20 imiş.
kızlarrr altıncı cadde avealılara 55 tl indirim var 150 tl alt limiti.. ben çaycı aldımmm uzun zamandır almak istiyordum :))
Eki Görüntüle 476837
canım kod ne 55 tl lik bana gelmemiş öyle bi mail
canım mail yada mesaj gelmedi zaten ben çaycıyı görünce araştırmaya başladım böyle bi şey varmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?