çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

tamam canım öyle yapayım o zaman teşekkürler..

Tümev' de 60 TL. mor rengi seven arkadaşlar (bende çok beğendim alsammıkiii

diğer masa örtüleride güzelmişşş

Son düzenleme:
selam kızlarrr..... Dün nişanlımla izmirdeki ikea ya gittik muhteşem şeyler varrr yaa.. daha önce gitme fırsatım olmamıştı hiç galiba böyle şeylere ilgim olmadığı için hiz merak etmemiştim :)) Bayıldım bayıldımmmm tek kelime ile muhteşemdi o konsepler.. evlenecekler muhakkak gitmeli eşya almadan.. nişanlımla köşe takımı flan beğendik biraz alışveriş yaptım vs bana kalsa ordakilerin hepsini alacaktım vallaaa :) evimin nasıl olacağını kafamda oluşturdum bileeee :)) herkese tavsiye eederim gidip bi bakın derimm...

altıncıcadde de kupon kodu girerek indirim alabiliyor muyuz? haberiniz var mı?

evet bende öğrenmek istiyorum kaldırdılar diyorlardı ama denemedim hiç temmiz12 kodu sanırım 40 tl lik olan dı 50 tl lik olan kodu hatırlayamadım o neydi hatırlayan var mı

kızlar kipada paşabahçenin erzak kavanozları 5 tl almak isteyen varsa çok uygun fiyatları.. kapaklı reçellikler 2,5 tl güralın...

evim.net kristalin alt markası uyku setlerini koymus 52 tl den 86 lıraya kadar pek kalmamıs ama bı bakın bana 10 tl cek vermıs uyku setı alıcam misafire iyi olur yorgan fln takmakla ugrasmam

kızlar madame coco'dan mesaj geldi yatak örtülerinde %50+%20 indirim varmış 1-6 ağustos arasında. ben geçen haftasonu gittimde masaüstü grubunda vardı aynı indirim 90 liralık masa örtüsünü 30 liraya aldım topiğimde var fotosu şahane bi şey, 10 liraya da runnerını almıştım. ihtiyacınız varsa kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…