çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Walla ben şimdi gittim koşa koşa ama hiç bir şey alamadım. Dediğiniz gibi fiyatları yukseltmişler herşeyi almışım alcak bişeyim de kalmamış yani, bu da iyi bişey :) İlk defa bernardodan elim boş çıktımm :)

Günlük tabak takimi veyahut günlük çatal takımı, kristallerden almak mantıklı geldi bana ben daha önce aldığım için hepsini bana yaramadı bu iş :)

Son düzenleme:
ya kızlar bu markafoni r10 kampanyası bugun son degilmiydi neden benim çekim aktif degil??bilgi verebilirmisiniz bana

ya catal bıcak takımı begenmiştim..alamadık yaff
bilen varsa yardım etsiiin

selam sonunda ben bugun kullanbıldım r10u ama kargo bedava yazmayı unuttugum ıcın sıparısı ıptla ettım ılk sıparıste r10 gecerlı senınde öyle bır durumun varsa benım gıbı yenı bır e posta adresiyle tekrarda indiriml, alabilirsin

kızlar homend nasıl bır marka.morhıpoda gördüm.kucuk ev aletlerı var.50 tl ındırım çeki vermıs homend urunlerınde kullanabılmek ıcın morhipo.99 tl uzerınde gecerlıymıs.bişeyler alsam dıyorum.

bernardo ne yapmış öyle yahu :S aylar önce 325e düşürdüğü yemek takımına 100 tl zam yapmış; bişey değil marka gözümden düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…