çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

arkadaşlar ya markofoniden banyo takımı almıştım kampanya vardı hemde 6 lı set olarak ama öğrendimki iptal etmişler ürünümü göndermemişler yanınada laf olsun diye kek kalıbı almıştım bir tek onu gönderiyorlarmış şimdi onuda almayıp geri iade edicem kargo ücretimide geri istedim sorun şuanda banyo takımım yok (( bana yardım edin şuan kampanyada olan banyo takımları varmı paramda kalmadı artık çok sinir oldum

Canım sen nasıl bi banyo takımı bakıyosun sabunluk,çöp,fırça fln gibi mi yoksa banyo örtüsü mü?

canım niye banyo takımlarını göndermemişler peki stokta mı kalmamış.

trendyol home un nevresimleri nasıldır acaba??

merhaba arkadaşım.. ya ben de harıl harıl aile bornoz seti bakıyorum almadım henüz de ben bu markayı hiç duymadım :/ sen kutusunu açıp birebir gördün mü nasıl sence içine sindi mi ki ? bi de su çekermiymiş, bazı markaların özellikle kadife olan bornozlar su çekmiyor diye duymuştum, bidee bişii daha sorucam ürün içeriğinde banyo havlusu yok mu ? toplam kaç parca o snn aldığın bornoz takımı ?

çeyizle ilgili değil ama belki gelinlik bakan arkadaşlar varsa şu ara, işine yarar diye düşündüm.. Akay gelinlikte 2012 modellerinde indirim varmış..1000-1900 tl arası yazmışlar web sitesinde.. tabi hangi modellerde geçerli bilemem.. paylaşayım dedim :))

trendyola taç gelmiş kızlar, çeyizimin ilik 3 parça nevresim setini aldım ben de bugün ordan çok mutluyummmm :)))

linens'te mutfak setleri ve züccaciyede yüzde elli indirim başlamış kızlar. duyurulur!

westwing bu sıralar kendi içinde sorunlar yasıyor bi arıyorsınız 40 dk baglanmıyor geri iade zor ürün gönderimini bile geç yapıyorlar ve sorunlu geliyor şu sıralar uzak durun
altıncıcadde de sorun yaşadım aman diyim çekle bir şeyler alırken dikkat edin eger 2 ürün alıp 1i iade etmek isterseniz aldıgınız 2.ürünü gerek fiyatından sayarak iade yapıyorlar buda çok büyük saçmalık dikkat edin baya uğraştırıyorlar
markafoniden şaşmayın 3 ürün almıştım 1 ni iade ettiğim halde kargo parasını bile iade etmişler
hele çalışıyorsanız falan çok büyük sorun yaşarsınız para iadesi durumunda sürekli arayıp bıktırmak zorunda kalıyorsunuz hemen iade yapmıyorlar
ama markafoni hemen gerçekleştiriyor iadesini

kızlar markafoni 20 tl indirim çeki vermiş hesaplarınızı kontrol edin dayanamadım saklama kabı 2 li fincan aldım ben yaaa
oysa bişey almayacaktım sanki çeyiz düzüyorum ya

kızlar markafoni 20 tl indirim çeki vermiş hesaplarınızı kontrol edin dayanamadım saklama kabı 2 li fincan aldım ben yaaa
oysa bişey almayacaktım sanki çeyiz düzüyorum ya

canım benim hiçbir hesaba gelmemiş o sana özel olmuş güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…