arkadaşlar ya markofoniden banyo takımı almıştım kampanya vardı hemde 6 lı set olarak ama öğrendimki iptal etmişler ürünümü göndermemişler yanınada laf olsun diye kek kalıbı almıştım bir tek onu gönderiyorlarmış şimdi onuda almayıp geri iade edicem kargo ücretimide geri istedim sorun şuanda banyo takımım yok(( bana yardım edin şuan kampanyada olan banyo takımları varmı paramda kalmadı artık çok sinir oldum
Canım sen nasıl bi banyo takımı bakıyosun sabunluk,çöp,fırça fln gibi mi yoksa banyo örtüsü mü?
arkadaşlar ya markofoniden banyo takımı almıştım kampanya vardı hemde 6 lı set olarak ama öğrendimki iptal etmişler ürünümü göndermemişler yanınada laf olsun diye kek kalıbı almıştım bir tek onu gönderiyorlarmış şimdi onuda almayıp geri iade edicem kargo ücretimide geri istedim sorun şuanda banyo takımım yok(( bana yardım edin şuan kampanyada olan banyo takımları varmı paramda kalmadı artık çok sinir oldum
benim bankam bu konuda iyi sanırım canım, dün öğleden sonra iadenizi yaptık mesajı geldi dün kart kesim tarihimdi bi sonrakine kaldı diye düşünmüştüm bugün merak edip baktım yansımış ödememden düşmüş 68 TL cebime kaldı :119: bende hazır açtım (internet şubesini) kredi kartı borcumu ödedim hemencecik, kartımda Tv. nin 2 taksiti kaldı borcum 3 ay içinde sıfırlanıyor inşallah
konu başlığımızla ilgili olarakta ;
trendyolda trendyol home, gold case, mia , my kitchen vs.
canım niye banyo takımlarını göndermemişler peki stokta mı kalmamış.
Kızlar merhaba, ben kendime bambu bornoz takımı aldım çeyiz için gerçekten çok güzel ve kaliteli duruyor isteyen varsa bir arkadaşım satıyor getirtebilirim resmini ekliyorum isterseniz bi gözatın
Farklı renkleride var çeşit çeşit
Eki Görüntüle 502005
ŞIKEL HAVLU
detaylı fotorafları olan üreticinin sitesini buldum sizin için =) bornozlardan aile setine girerseniz hatta ben bambu havlularda aldım bu markadan yumuşacık kimisi sert havlu severmiş gerçi ama ben yumuşak seviyorum
kızlar markafoni 20 tl indirim çeki vermiş hesaplarınızı kontrol edin dayanamadım saklama kabı 2 li fincan aldım ben yaaa
oysa bişey almayacaktım sanki çeyiz düzüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?