çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

hakkaten ne bu r10 kampanyası

markafoni den r10 üzerinden üyelik açında hedıye cekı verıyodu. bir link vardı ordan uyelık acınca oluyodu. Ben baya bıseyler almıştım .
Ama yenisinin linkini bilmiyorum. Eski linkin tarihi doldu.

Yeni r10 linkını bilen varsa söyleyebilirmi ... ?

ya süpersin teşekkür ederim biri varsa versin lütfennnn

Canım bu kampanyadan nasıl yararlanabilirim? Ben r10 kampanyasını bilmiyorum

aynen bende (((((((((((((((

hakkaten ne bu r10 kampanyası

ya süpersin teşekkür ederim biri varsa versin lütfennnn

http://www.markafoni.com/campaign/

Bu linkten eski r10 için açtığınız üyeliklere giriş yapın adres bölümünden sonra indirim kodları aktif oluyo ordan seçiceksiniz.

Media Markt depoları boşaltıyomuş ben de bugün tvde rastgele gördüm. Bugün son. Braun blender seti almak isteyenler vardı sanırım. 160 liraya düşmüş.
Bide braun epilasyon aleti var almadıysanız yine o da uygun.

Son düzenleme:
kızlar markafonide r10 da indirim yok galiba
yeni üye oldum 50 tlnin üsütne baktım indiirm yok neden kiiii
alan var mı hiç yada deneyen

Kızlar merhaba, ben kendime bambu bornoz takımı aldım çeyiz için gerçekten çok güzel ve kaliteli duruyor isteyen varsa bir arkadaşım satıyor getirtebilirim resmini ekliyorum isterseniz bi gözatın

Farklı renkleride var çeşit çeşit

http://www.demireltekstil.com/index.php?Lang=TR&SyfNmb=1

detaylı fotorafları olan üreticinin sitesini buldum sizin için =) bornozlardan aile setine girerseniz hatta ben bambu havlularda aldım bu markadan yumuşacık kimisi sert havlu severmiş gerçi ama ben yumuşak seviyorum

Son düzenleme:
Canım ben 160tl ye aldım daha uygun fiyatlı olaları flnda vardı ama çeyiz için en güzeli bunlardı bence gönderdiğim msjda gönderdiğim linke gir bak istersen daha güzel ve detaylı fotorafları benmkinden pek anlaşılmıyo gibi.

kızlar trendyol da days in colors var ordan hediye çeki olan var mı bir de bu marka nasıl nevresim takımı alayım diyorum bilgisi olanlar lütfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…