çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

iadeniz işleme alınmıştır diye mail geldiyse gerisi bankana kalmış cnm büyük ihtimalle hesap kesim tarihini bekliyorlardır paranı iade etmek için

canım bi sorduğumda 10 gün içinde dediler dün yazdım 24 saat içinde gerçekleştirilecektir dediler
bankam genelde onların iade ettiği gün yansıtıyor diğer alışveriş sitelerinde işleme alınmıştır mailinin peşinden hesabımda gördüm hep

Canım güzelde çok alt alta üstüste deil mi böle yanyana dizili olanlar benim daha bi hoşuma gidiyo ama kötü deil yani

yada şöle bişiyde bakabilirsinEki Görüntüle 502768

gönderdiğin resimdeki güzel canım,hatta daha da şık duruyor, bunları ben de beğeniyorum.. ya kendime almayacağım anneme almayı düşünüyorum aslında, yanyana olanları sevmiyor, çok yer kaplıyor diye.. böyle cam-çelik olanlar hoşuna gidiyor.. ama işte bazı arkadaşlar da kapağı çelik olanların paslandığını filan yazmış, bernardonunki paslanmaz herhalde diye düşündüm.. ama yine de bir kullanana sormak lazım

altıncı caddede kargo indirimi vs var mı? tek bir ürün alıcam. kargo ücreti ödemeyeyyim :/

english homedaki dört mevsim yorganlarda indirim var mı sitesinde yoktu ama outlet magazalarında falan denk gelen var mı arkadaşlar bu aralar almayı düşünüyorum da :)))

bernardonun çatal kaşık takımının bile paslandığını geçenlerde burda okumuştum. bu baharatlıklar da zamanla kesinlikle paslanacaktır bence.
sonuçta mutfaklar nemli ortamlar ve bunların kapaklarının hiçbiri paslanmaz çelik değil

Lays, Ruffles, Doritoslarda markafoni indirim kodu var bayanlar haberiniz olsunn. 5 tl 30, 15 tl, 70, 25 tl 100 lira alt limitli ama.

Canım benim bildiğim fatura kesimde yansıyo. Bi kez markafoni iadesi yaptıgımda ben de baya bekledim ama belki bankaya göre değişiklik gösterebilir, bilemiyorum.

bernardo markafoniye girmiş diye ben de bir şeyler almayı düşünüyordum ama sonra google yazdım o kadar çok şikayet var ki, bu markanın çok iyi olduğunu duymuştum hep, o yorumlar soğuttu beni vazgeçtim ben de.

son zamanlarda bütün alışveriş siteleri birbirini taklit eder oldu.Bütün ürünler tekrarlardan ibaret.Farklı hiç birşey yok alacak birşey bulamıyorum artık

aaa, biz de bernardoyu kaliteli diye düşünüyoruz hep....duyduğum iyi oldu bunu..teşekkür ederim..

kızlar altıncı cadde ve westingde indirim var mı biliyo musunuz

birde epey gezdim mudo paşabahçe vs çok pahalı geldi net gerçekten çok ucuz birde kampanya döneminde alınırsa tadından yenmez
o kadar alışveril yaptım r10dan limitimi çok aşmıştım kalsın dedim şimdi çok pişmanım
keşke alsaymışım

benim bankam bu konuda iyi sanırım canım, dün öğleden sonra iadenizi yaptık mesajı geldi dün kart kesim tarihimdi bi sonrakine kaldı diye düşünmüştüm bugün merak edip baktım yansımış ödememden düşmüş 68 TL cebime kaldı :119: bende hazır açtım (internet şubesini) kredi kartı borcumu ödedim hemencecik, kartımda Tv. nin 2 taksiti kaldı borcum 3 ay içinde sıfırlanıyor inşallah

konu başlığımızla ilgili olarakta ;
trendyolda trendyol home, gold case, mia , my kitchen vs.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…