- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
markafonide bernardo var... şu baharatlık nasıl sizce? kullanan var mı?
bernardo 12li baharatlık seti
kızlar altıncı caddede mutfağınızdaki şıklık bölümüne girinnnn
bugün 11. gün ürün iadem hâla yapılmadı büyük ihtimal iade işlemim yapıldıktan sonra üyeliğimi kapatıcam..
iadeniz işleme alınmıştır diye mail geldiyse gerisi bankana kalmış cnm büyük ihtimalle hesap kesim tarihini bekliyorlardır paranı iade etmek için
Canım güzelde çok alt alta üstüste deil mi böle yanyana dizili olanlar benim daha bi hoşuma gidiyo ama kötü deil yani
yada şöle bişiyde bakabilirsinEki Görüntüle 502768
gönderdiğin resimdeki güzel canım,hatta daha da şık duruyor, bunları ben de beğeniyorum.. ya kendime almayacağım anneme almayı düşünüyorum aslında, yanyana olanları sevmiyor, çok yer kaplıyor diye.. böyle cam-çelik olanlar hoşuna gidiyor.. ama işte bazı arkadaşlar da kapağı çelik olanların paslandığını filan yazmış, bernardonunki paslanmaz herhalde diye düşündüm.. ama yine de bir kullanana sormak lazım
canım bi sorduğumda 10 gün içinde dediler dün yazdım 24 saat içinde gerçekleştirilecektir dediler
bankam genelde onların iade ettiği gün yansıtıyor diğer alışveriş sitelerinde işleme alınmıştır mailinin peşinden hesabımda gördüm hep
bernardonun çatal kaşık takımının bile paslandığını geçenlerde burda okumuştum. bu baharatlıklar da zamanla kesinlikle paslanacaktır bence.
sonuçta mutfaklar nemli ortamlar ve bunların kapaklarının hiçbiri paslanmaz çelik değil
altıncı caddede kargo indirimi vs var mı? tek bir ürün alıcam. kargo ücreti ödemeyeyyim :/
cnm altıncıcaddede bugune ozel kargo bedava sanırım :)
çok sevindim.kimseden ses çıkmayınca kargo ücreti ödememek için almaktan vazgeçmiştim dün.
Lays, Ruffles, Doritoslarda markafoni indirim kodu var bayanlar haberiniz olsunn. 5 tl 30, 15 tl, 70, 25 tl 100 lira alt limitli ama.
Canım benim bildiğim fatura kesimde yansıyo. Bi kez markafoni iadesi yaptıgımda ben de baya bekledim ama belki bankaya göre değişiklik gösterebilir, bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?