Ya ben dayanamıyorum, susayım diyorum ama. Gurur denen, insanlarda özellikle kadınlarda olması gereken bir meziyet vardır. Şöyle bir örnek vereyim, ben yaklaşık bir yıldır türlü sıkıntıları olan bir şirkette çalışıyordum, evli değilim, ailemin durumu standartların üstünde. Harcamalarım çoktu 8 ay kadar önce. Sadece kendi süsüm gezmem için kredi kartlarımı doldurmuştum. 8 aydır istifa edeceğim edeceğim kartlarımı kapatmayı bekledim ve bu dönemde harcamalarımı minimuma indirdim, inanın her gece 2 saat ağlardım işe uyanmak istemiyorum diye, ayakkabılarım ağlardı sabah. Ve ben buna sadece annem babam dahi olsa onlara ''kartlarımı kapatırmısınız'' dememek için katlandım... Demem o ki, İstemekle gurur arasında çok ince bir çizgi var, net dalga geçende yok zaten sadece insanlara tuhaf geliyor çalışan birinin çeyiz için yardım istemesi...Ki babası inşaat işçisi annesi ev hanımı olup kışın terlikle gezen, bir kalem götürünce gözleri ışıl ışıl parlayan çocukların olduğu bir memlekette yaşarken. Garip geldi...