Çeyizimin Son Hali Kızlar :)

Valla çok doğru ben nerdeyse 1,5 yıllık evliyim hala gözüm topiklerde,çeyiz mağazalarında ve almaya devam ediyorum.
Bu arada aldıklarınızı sağlıkla mutlulukla kullanın.

ben diyordum ki evlenene kadar falan boyle alırım sonra biter ama galiba bende sizin gibi olucam hep almaya devam edicem, gözüm hiç doymayacak :103:
amin, inşaAllah canım sagol...

.

güle güle kullan canım. hoş seçimler yapmışsın. ben de senin mutfak önlüğünden istiyorummmmm çokk beğendiiiiimmmmmmmmmmm. internetten satın alınmıyo sanırım? şubesi ankara da yok

canım hangi mutfak önlüğünden bahsediyorsun? ben bir çok ürünümü internetten aldım.. tarif edersen yada resim yükleyebilirsen yardımcı olayım sana temin edebilmen için..

.

ben diyordum ki evlenene kadar falan boyle alırım sonra biter ama galiba bende sizin gibi olucam hep almaya devam edicem, gözüm hiç doymayacak :103:
amin, inşaAllah canım sagol...

.

Ben de öyle diyordum,sizin gibi düşünüyordum. Ama insanın gözü doymuyor:). Eşim kızıyor artık evde koyacak yer kalmadı diye:)
Rica ederim.

öncelikle çeyizlerin çok güzel maşaallah diyorum
özellikle istanbul desenli bardak takımına bayıldım markası ve fiyatı ile bilgi verebilir misin?
ağız tadıyla güle güle kullan canım

öncelikle çeyizlerin çok güzel maşaallah diyorum
özellikle istanbul desenli bardak takımına bayıldım markası ve fiyatı ile bilgi verebilir misin?
ağız tadıyla güle güle kullan canım

Teşekkür ederim canm
İstanbul Desenli Çay Takımın Bernardo'nun İstanbul Serisinden.. Yanlış Hatılamıyorsam Fyatı 109 Tl Gibi Bişeydi ben %50 indirim Döneminden 54 Tl Ye almıştım...
amin inşaAllah canım..

.

sağol canım tekrar hayırlı olsun
güle güle kullan

maaşallah tatlım çok zevklisinnn güle güle kullan inşallah:))))))))))))

çok ferah çok iç açıcı azıcık da imrendirici çeyizlerin var
maşallah Rabbim ağız tadıyla gönlünüzce kullanmanızı nasip etsin
ben bir kaç deneyimimden sonra internetten alışveriş yapmaktan soğudum elime ulaşanlar tam bir hüsran oldu. tantitoninin kesme tablasından sipariş vericektim dün mağazasına gittim kağıt gibi birşey .
tchibo kesme tahtan geldi mi ? sertliği nasıl?

güzel duaların için çok teşekkür ederim canım, amin cümlemize inşaAllah..
ben öyle herşeyi almam internetten, bell başlı kalitesine güvendiğim markalardan alırım,
mesela korkmazı biliyorum herhangi bir sitede indirime girmiş ise tereddüt etmeden alırım..

Tchibo'da onlardan biri.. şimdiye kadar aldığım hiçbişeyden memsuz olmadım.
kesme tahtaları da sert kaliteli, sadece boyutlarına dikkat etmek gerek sitede her ürünün uzunlugu vs. yazıyor eline cetveli alıp bakmak gerek, eger bakmazsanız benim gibi hayalini kurdugunuz bir ürün kaliteli ama küçücük gelebilir size

.

Merhaba
Aldıklarını inceleme imkanım olmadı ama ilk sayfada Bernardo'nun İstanbul Koleksiyonuna ait parçaları gördüm..bende alıyorum parça parça seriyi tamamlamak için :)

Siteye eklediklerimin markası caast by luyano
ben bu siteden aldım Westwing Home & Living Türkiye
Davetle üye olunca 25 tl çek veriliyor 50 tl üstü için bugünde kargo bedava bilgine :)
Siteye bilgi eklemediğimi farkettim ama düzenleyemedim..

Ve son aldıklarını ağız tadıyla kullanmak nasip olsun..Sevgiler..

Canım Çok Teşekkür Ederim, İlgilenip Cevap Verdiğin İçin,
Amin, Tatlım İnşaAllah Hepimiz Güzel Günlerde Kullanırız..
:103::103::103:

Teşekkürler iyi dileklerin için..

Limango'dan berk markalı pijamalar almıştım bende kaliteli değildi pek bilginiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…