Valla çok doğru ben nerdeyse 1,5 yıllık evliyim hala gözüm topiklerde,çeyiz mağazalarında ve almaya devam ediyorum.
Bu arada aldıklarınızı sağlıkla mutlulukla kullanın.
güle güle kullan canım. hoş seçimler yapmışsın. ben de senin mutfak önlüğünden istiyorummmmm çokk beğendiiiiimmmmmmmmmmm. internetten satın alınmıyo sanırım? şubesi ankara da yok
ben diyordum ki evlenene kadar falan boyle alırım sonra biter ama galiba bende sizin gibi olucam hep almaya devam edicem, gözüm hiç doymayacak :103:
amin, inşaAllah canım sagol...
.
İyi ve mutlu günlerde kullan canım..
Maşallah Hepsi birbirinden güzel.
öncelikle çeyizlerin çok güzel maşaallah diyorum
özellikle istanbul desenli bardak takımına bayıldım markası ve fiyatı ile bilgi verebilir misin?
ağız tadıyla güle güle kullan canım
Teşekkür ederim canm
İstanbul Desenli Çay Takımın Bernardo'nun İstanbul Serisinden.. Yanlış Hatılamıyorsam Fyatı 109 Tl Gibi Bişeydi ben %50 indirim Döneminden 54 Tl Ye almıştım...
amin inşaAllah canım..
.
güle güle kullan çok güzeller
maaşallah tatlım çok zevklisinnn güle güle kullan inşallah:))))))))))))
çok ferah çok iç açıcı azıcık da imrendirici çeyizlerin var
maşallah Rabbim ağız tadıyla gönlünüzce kullanmanızı nasip etsin
ben bir kaç deneyimimden sonra internetten alışveriş yapmaktan soğudum elime ulaşanlar tam bir hüsran oldu. tantitoninin kesme tablasından sipariş vericektim dün mağazasına gittim kağıt gibi birşey .
tchibo kesme tahtan geldi mi ? sertliği nasıl?
Merhaba
Aldıklarını inceleme imkanım olmadı ama ilk sayfada Bernardo'nun İstanbul Koleksiyonuna ait parçaları gördüm..bende alıyorum parça parça seriyi tamamlamak için :)
Siteye eklediklerimin markası caast by luyano
ben bu siteden aldım Westwing Home & Living Türkiye
Davetle üye olunca 25 tl çek veriliyor 50 tl üstü için bugünde kargo bedava bilgine :)
Siteye bilgi eklemediğimi farkettim ama düzenleyemedim..
Ve son aldıklarını ağız tadıyla kullanmak nasip olsun..Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?