Çeyizimin Son Hali Kızlar :)

Kızlar, günlük yemek takımıma uyumlu marine setimize ek olarak

12 adet çay tabağı ve 8 adet meşrubat bardagı aldım

güzel künlerde kullanmak nasip olur inşaAllah..

.

Bugün Tchibo'dan Aldıklarım :

Meyveli Kurulama Bezim

Meyveli Buzdolabı Magnetim.

Maydonoz ve Soğan Makasım.

Yumurta Dilimleyicim..

.

Son düzenleme:
Az Öncee Aldıklarım

2'li Kesme Tahtam..

2'li Silikon Kalıp..

Çay Saklama Kutum..

6 Adet Saklama Kavanozum :)
Bunların Beyaz Olması Cezbetti Beni Çok Fena :)

.

bütün eşyaların çok güzel güle güle kullan ama hepsinden güzeli saklama kabın beyaz olması benimde hoşuba gitti:)) bu aralar bende takmış durumdayım nerden aldğını örenebilir miyim acaba :))

bütün eşyaların çok güzel güle güle kullan ama hepsinden güzeli saklama kabın beyaz olması benimde hoşuba gitti:)) bu aralar bende takmış durumdayım nerden aldğını örenebilir miyim acaba :))

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşaAllah..

tchibo'da aldım canım..

.

tchibo nun son teması gerçekten harika güle güle aşkla aşkınla kullan bir ömür aldıkgın her seyi

deniz temalı şeyleri sen de çok seviyorsun sanırım.. ben de bayılıyorum ama nişanlım sevmediği için pek tercih etmemeye çalışıyorum sen benim yerime de kullan artık

esracımm ne güzel şeyler almışsın sen öylee, Mutfağın şenlendi:)
çay kutun ve makasına bayıldım. Çay kutusu almasaydım o kutudan kesin alırdım. Çok beğendim canım güle güle kullan.

kız tertip ne güsel şeyler almısın valla en ince detaya kadar olsun istiyosun güle güle kullan askerinle emi

evet canım tchibo bu hafta tam benlik tema getirmiş

haftayada ne zamandır beklediğim etek askılarından geliyor
çok teşekkür ederim canım, zaten o olmasa hiçböyle şeyler alasım gelmezdi
deniz teması sevgilim gemizi :) ordan geliyor etkisi :)

şenlensin mutfağğıımmmm
beğenmene çok sevindim canım, çok teşekkür ederim

kız tertip ne güsel şeyler almısın valla en ince detaya kadar olsun istiyosun güle güle kullan askerinle emi

evet tertip en ince detaya kadar düşünüyorum herşeyi inşaAllah askerimle birlikte güle güle kullanmak nasip olur...:123:

Son düzenleme:
Adaşımmmm hepsi birbirinden güzel valla, bende başlicam artık yaaaaaaa...

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım.

Adaşımmmm hepsi birbirinden güzel valla, bende başlicam artık yaaaaaaa...

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım.

Teşekkür Ederim Güzel Tertibimm
bu çeyiz olayına bir başladın mı bırakamıyorsun çok fena bağımlılık yapıyor benden söylemesi

amin inşaAllah canım..

.

Tchibodann aldıklarımız aynııı.. Ben daha sayfa açmadığım Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok) kısmına eklemiştim... Güle güle kullannn

esraaaaaa son aldıklarında çok güzel tatlımmmmmmmmmm..güle güle kullan..

Tchibodann aldıklarımız aynııı.. Ben daha sayfa açmadığım Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok) kısmına eklemiştim... Güle güle kullannn

Canım şimdi eklediklerine baktım sendekilerin hepsi bende de var
bu tchibo gerçekten iyi iş yapıyor
teşekkür ederim canım inşaAllah güzel günlerde kullanmak nasip olur hepimizee..

esraaaaaa son aldıklarında çok güzel tatlımmmmmmmmmm..güle güle kullan..

sayın üst devrem

sizi saygıyla selamlıyor çeyizimi beğenmenize mutlu oluyor, sevgiler sunuyorumm...

Teşekkür ederim busecimm

.

Son düzenleme:
Hemşerim Agız tadıyla kullanmak nasip olsun emi
Çok begendim gercekten

güle güle kullan canım. hoş seçimler yapmışsın. ben de senin mutfak önlüğünden istiyorummmmm çokk beğendiiiiimmmmmmmmmmm. internetten satın alınmıyo sanırım? şubesi ankara da yok

Teşekkür Ederim Güzel Tertibimm
bu çeyiz olayına bir başladın mı bırakamıyorsun çok fena bağımlılık yapıyor benden söylemesi

amin inşaAllah canım..

.

Valla çok doğru ben nerdeyse 1,5 yıllık evliyim hala gözüm topiklerde,çeyiz mağazalarında ve almaya devam ediyorum.
Bu arada aldıklarınızı sağlıkla mutlulukla kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…