- Konu Sahibi _ilknurum_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben aslında aldım bitane anglish homedan ama onu aldıktan sonra bu dediğimi gördüm ve bunu da mı alsam diyodum.bak aldığım buEki Görüntüle 976850
Schafer markaydı canım hepsi özşanal mağazasında görmüştüm seti bende farklı markalarda alıyorum çeyizimi genelde ama benim ablamın çoğu şeyi schafer ve çok da memnun kalitesiz değil yani hiçbiri yinede sen bilirsin tabi aynı setin karaca olanı vardı bütün parçaları karaca o da 2000tl falandı. ben karacanın seramik tencere setini aldım mesela karaca ılgın serisi 4 parça 300 tl di
hayırlısı olsun şimdiden eşyaların
çok güzelmiş ama buda açık renk 2.yi alcaksan eğer bence farklı bi renk olsun ben bir tane aldım başkada almayı düşnmüyorum kalabalık yapmasın diye bide temizlikleri açısından zor olur diye genede sen bilirsin canım
Canım bende karaca beyaz altın yemek takımımı 1498 TL ye aldım
Eki Görüntüle 977796
Hisar çelk tencerelerimi 450 tl ye aldım
Eki Görüntüle 977797
Hisar çatal bıçak takımım, düdüklüm, çaydanlığım ve cezvelerimi 850 tl ye fırsatla aldım
Eki Görüntüle 977798 Eki Görüntüle 977799 Eki Görüntüle 977800 Eki Görüntüle 977801
Bernardo günlük yemek takımı ve kahvaltı takımımı birlikte 430 TL ye aldım
Eki Görüntüle 977807 Eki Görüntüle 977808
Days in colors Lindo pamuk saten nevresim takımımı 90 Tl ye aldım.
Eki Görüntüle 977809
schafer marka pek tutulmuyor canım.. bu forumda da okursan çok fazla şikayetler var.. ablan memnunmuş iyi günlerde kullansın..
22 parça çelik tencere setini (içinde düdüklüsü, sahan seti, çaydanlık cezve vs.olanından) aryıldız marka 800 tl ye aldım.. kaşık çatal setini korkmaz'dan 91 parça 360 tl ye aldım..porselen takımını kütahya porselen 86 parça 500 tl ye aldım, bone china hem de (ince porselen yani).. 130 tl.ye de biev kahvaltı takımı aldım.. toplamı 1.790 tl.. ki hepsini de içime sinerek beğenerek son modellerinden aldım.. ama tabi kampanyalardan aldım hep, neredeyse yarı fiyatına geldi çoğu..
yani demek istediğim kampanyaları yakalarsan tek tek de alsan çeyiz seti fiyatına mal ediyorsun ki son modelleri seçebiliyorsun..ama çeyiz setlerinde hepsi aynı marka oluyor genelde ve içlerine birkaç eski model koyuyorlar ki stokları tüketelim diye..zaten o eski modellerin hatrına fiyatı düşük oluyor :))
en üstteki uyku setim pamuk satenLouca Patisca perla pamuk saten uyku seti
Eki Görüntüle 985283
Louca Patisca örgü battaniye nevresim takımı
Eki Görüntüle 985284
Louca Patisca Velluto aile bornoz seti
Eki Görüntüle 985287
Louca Patisca klozet takımı
Eki Görüntüle 985293
Yeliz pike gelin set
Eki Görüntüle 985316
Louca Patisca Complete set
Eki Görüntüle 985320
Bir de mehtap yatak örtüm var saten ama onun resmini bulamadım bunların yanında bir tane hediye yorgan ve dört tane yastık vardı toplam 1300 TL ye aldım
canim nasil kaliplar memnunmusun bende kaiser dusunuyorumkek kalıplarım, KAISER
75,00tl ye aldım.
![]()
bulaşık fırçam ORION,
18,00tl ye aldım.
![]()
düdüklü tencere setim, TEFAL
indirimden 487,00 tl' ye aldım.
![]()
döküm tencerem LAVA,
139,00tl ye aldım.
![]()
seramik tencere setim MONETA,
179,00tl' ye aldım
![]()
6'lı Baharat setim(14,90tl) , 3' lü büyük boy kavanozlarım(24,90), tuzluk-biberlik(3,50tl ), yağlık-sirkelik(6.00tl) LUCKY ART
![]()
![]()
![]()
![]()
dublor yumurtam, 5,90 tl
![]()
tatlı çatalım, KANCA EV
27,00TL
![]()
çay kaşığım, KANCA EV
27,00 TL
tatlı çatalım, KANCA EV 47,90TL