• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizimiz İçin Aldıklarımiz Markası ve Fiyatları (Lütfen Resimli)

tencerelerim aryıldız diğer parçalar emsan kahvaltı takımını hediye verdiler toplamda bu çeyiz setine 1500 tl verdim

$çatal bıcak takımı.webp $çeyiz set (6).webp $yemek tak.webp
$kahvaltı tak.webp

korkmaz çaydanlığım orta boy 60tl korkmaz seamik tencere seti 75tl seramik krep tava 10 tl migros :)

$1475843_10152080255094344_1563987453_n.webp$1_2285499.webp$tava 2.webp

brillant pamuk saten nevresimlerim ikisini 150tlye almıştım kırmızı olan boyner indirimde 84e aldım english home yatak örtüm 100tl özdilek battaniyem çift kişilik 50tl ikitane çift kişilik yorgan 100t

$nevresimler (3).webp$nevresimler (2).webp$english home yatak örtü.webp$boyner nevresim.webp$23845_buyuk_zoom.webp$yorgan.webp

sen çok iyi almışsın, ben sadece aryıldız tencere setini 800 tl. aldım.. senin tencere seti kaç parça ? auuffff ben pahalıya mı aldım :50:

kuuzum valla normal çeyiz setleri oluyo ya öle düdklülüsü sahanı cezvesi büyük çaydanlığı komple fln içinde hep tam kaç parça hatırlamıyorum

Şimdi gidip komple Çeyiz seti sorsan 2000 den aşağı inmezler ben tayinci olduğum için mutfak eşyası çok almayi düşünmüyorum gideceğimiz evler genelde lojman çünkü ve kutu gibi mutfakları var

sen çok iyi almışsın, ben sadece aryıldız tencere setini 800 tl. aldım.. senin tencere seti kaç parça ? auuffff ben pahalıya mı aldım :50:

canım sen pahalıya almışsın biraz :( bazı yerlerde kampanyalar oluyor
tencere seti + çatal kaşık seti + 12 kişilik yemek takımı +kahvaltı takımı 1400tl-1500tl diye ama tabiki kalitesine ve markasına göre de değişir. biraz kampanyaları takip etmeye çalışmanı tavsiye ederim ok.

canım sen pahalıya almışsın biraz :( bazı yerlerde kampanyalar oluyor
tencere seti + çatal kaşık seti + 12 kişilik yemek takımı +kahvaltı takımı 1400tl-1500tl diye ama tabiki kalitesine ve markasına göre de değişir. biraz kampanyaları takip etmeye çalışmanı tavsiye ederim ok.

ben hepsini aynı marka düşünmediğim için çeyiz seti almadım..misal çelikte aryıldız porselende kütahya porselen gibi.. ve takımın tüm parçalarını son modellerden yapmaya kalkarsan dediğin fiyatlara bulmak imkansız maalesef..:) o dediğin fiyatlar ya düşük markadır yada eski modeller eklenmiştir sete.. genelde öyle..

bende karacadan tam bir set aldım kızlar tencere seti kahvaltı seti yemek takımı çatal kaşık bıçak takımı hepsi 1500 tl tuttu

Eklentiler

• $indir.webp
    $indir.webp
    6 KB · Görüntüleme: 142
  • $images.webp
    $images.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 160
  • $images (2).webp
    $images (2).webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 140
  • $images (1).webp
    $images (1).webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 119
$karaca_bade_duduklu_tencere_6_lt_beyaz-348375-4_800.webp karaca 6 lt duduklu tencerem 95 tl . dıgerleri cok pahalı oldugundan ve bu da aynı işlevi gördüğünden bunu aldım :27::27:

$19209_buyuk.webp özdilek battaniyem :6::6: 52 tl

$karaca-didim-8-parca-tencere-seti-gri.webp karaca didim tencere setim ( krem rengi . resmini bulamadım nette ) 250 tl

Son düzenleme:
ben hepsini aynı marka düşünmediğim için çeyiz seti almadım..misal çelikte aryıldız porselende kütahya porselen gibi.. ve takımın tüm parçalarını son modellerden yapmaya kalkarsan dediğin fiyatlara bulmak imkansız maalesef..:) o dediğin fiyatlar ya düşük markadır yada eski modeller eklenmiştir sete.. genelde öyle..

Schafer markaydı canım hepsi özşanal mağazasında görmüştüm seti bende farklı markalarda alıyorum çeyizimi genelde ama benim ablamın çoğu şeyi schafer ve çok da memnun kalitesiz değil yani hiçbiri yinede sen bilirsin tabi aynı setin karaca olanı vardı bütün parçaları karaca o da 2000tl falandı. ben karacanın seramik tencere setini aldım mesela karaca ılgın serisi 4 parça 300 tl di
hayırlısı olsun şimdiden eşyaların

kızlar bişey sorucam, beyaz dantel bi yatak örtüsü beğendim ama makinede yıkanamıyomuş, elde yıkayınız yazıyo.çalışıyorum ve ev işlerinde pek iyi değilim.kullanışlı olur mu sizce benim için

kızlar bişey sorucam, beyaz dantel bi yatak örtüsü beğendim ama makinede yıkanamıyomuş, elde yıkayınız yazıyo.çalışıyorum ve ev işlerinde pek iyi değilim.kullanışlı olur mu sizce benim için

eğer elde yıkamalıysa bence zorlanırsın canım bide beyazmış zaten çabuk kirlenmeye müsait o yüzden tavsiye etmem

Back
X