Hepsi çok güzel canım..İnşallah allah iyi günlerde kullanmaya nasip etsin..Kuru baklagillerini koymak için aldığın saklama kaplarını nerden aldın indirimli olması dikkatimi çektide o yüzden sorayım dedim..[/QUO
tşk ederim.. biz saklama kaplarını evde de kullanıyoruz çok memnunuz. netten aldım ben 4 lüsü 50 liraydı gittigidiyordan canım. büyük litreliklerden bi iki tane daha tekli alıcamda indirim kolluyorum :)) takipteyim:))
güle güle kullanın hepsi çok güzel tez zamanda tamamlarsınız inşallah:):)
paşabahçe kırmızı kadehler bugün aldım :)
Ayyy,,cok tatliymis yaa...bayildim...Guzel secim
evet bernardonun günlük yemek takımı gayet güzel 6 kişilikti ben 2 takım aldım 245 den 149 a düşmüştü hala varmı emin değilim ama.
cezve mide bernardo dan aldım 39 lira canım. bornoz takımımı da netten almıştım % 50 indirimden :))
iyi dileklerin için çok tşk ediyorumm
Ben de iki adet günlük yemek takımı almak istiyorum da ikisi farklı olsun istiyorum, biri muhtemelen bu olacak. Kampanyası devam ediyor evet, en azından sitesinde görünen bu :)
Bornozu feci indirimli almışsınız yalnız, belirtmeden geçemeyeceğim. Tebrik ederim :))
Hangi siteden aldınız, belki gene indirim olur. Çok pahalı bornozlar
maaşı aldıkça gelicek inş canım :) tşklergayet güzel bir başlangıç devamı gelir inş hayırlı olsun :)
araştırmacı gençlik iştee :)) yılmadan yorulmadan mağaza mağaza dolaşıyorum vallaaÇok güzel bardaklar yaa bayıldım şimdi gençler işini biliyor..Seçimlerin çok güzel canım..
çok tşkler canım inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur:)aldıklarının hepsi özenle seçilmiş canım belli, çok şık, güzel günlerde kullan inşAllah
hepsi çok güzel güle güle kullanın darısı bizim başımıza
cnm aldıklarını güle güle kullan
buarada kettlemız aynı
bide tupperwareleri gittigidiyordan aldığını sölemişsin.tavsiye edeceğin bi satıcı var mı?
tşk ederim cnmben tupperware mi aldığım satıcıyı söliyim sana bi bak canım varmı üründen satışta mykomurcu nicki. umarım vardır çünkü bayağı ucuza satıyo ve ambalajında geldi ürünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?