çeyizlerime başladım sonunda :) buyrun

paşabahçe kırmızı kadehler bugün aldım :)

Eklentiler

• $imagesCAU6NRO7.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 46
Çok güzel bardaklar yaa bayıldım şimdi gençler işini biliyor..Seçimlerin çok güzel canım..

Son düzenleme:

Ben de iki adet günlük yemek takımı almak istiyorum da ikisi farklı olsun istiyorum, biri muhtemelen bu olacak. Kampanyası devam ediyor evet, en azından sitesinde görünen bu :)
Bornozu feci indirimli almışsınız yalnız, belirtmeden geçemeyeceğim. Tebrik ederim :))
Hangi siteden aldınız, belki gene indirim olur. Çok pahalı bornozlar

bornoz takımını limango dan almıştım bornoz takımını 299 dan 149 a düşmüştü:)) yemek takımının bi de 6 adet bardağı var hediye aynı model çok şıklar :))

gayet güzel bir başlangıç devamı gelir inş hayırlı olsun :)
maaşı aldıkça gelicek inş canım :) tşkler
Çok güzel bardaklar yaa bayıldım şimdi gençler işini biliyor..Seçimlerin çok güzel canım..
araştırmacı gençlik iştee :)) yılmadan yorulmadan mağaza mağaza dolaşıyorum vallaa
aldıklarının hepsi özenle seçilmiş canım belli, çok şık, güzel günlerde kullan inşAllah
çok tşkler canım inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur:)

cnm aldıklarını güle güle kullan
buarada kettlemız aynı
bide tupperwareleri gittigidiyordan aldığını sölemişsin.tavsiye edeceğin bi satıcı var mı?

cnm aldıklarını güle güle kullan
buarada kettlemız aynı
bide tupperwareleri gittigidiyordan aldığını sölemişsin.tavsiye edeceğin bi satıcı var mı?

tşk ederim cnm ben tupperware mi aldığım satıcıyı söliyim sana bi bak canım varmı üründen satışta mykomurcu nicki. umarım vardır çünkü bayağı ucuza satıyo ve ambalajında geldi ürünler.

az öncede beğendiğim pamuklu saten nevresim takımının siparişini verdim hemen ekliyim dedim

Eklentiler

• $DC4460.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…