çeyizlerime başladım sonunda :) buyrun

ay bende bernardonun günlük yemek takımlarından almıştım ama bu rengi değilde siyah güllü olanından aldım ama ben 275'e almıştım yaaa, hemde 4-5 ay oluyor, niye o kadar fark vaaaar ay bak üzüldüm şimdi, hatta ben o takımı alırken bu sizin aldığınızdanda vardı oda aynı fiyattı..
hatta ben bide misafir yemek takımımıda bernardodan almıştım... acaba onuda mı çok yüksek fiyata aldım yaa

yok canım içini ferah tut misafir yemek takımlarında indirim yok:) günlük yemek takımında da sadece benim aldığım o fiyataydı. gerçi emin değilim ben direkt aldığım modeli beğenip bide indirimde olduğunu duyunca bakmadım diğer modellere ama web sitesinde sadece o modelde indirim var gözüküyor canım

ay bu arada kusura bakma, direk dalmışım konuya, aldıkların çok güzel hayırlı olsun, güle güle kullan..
o baklagiller için olan saklama kaplarından bende aldım.. ama benimki gondolun, yeşil kapaklısı. bornoz takımını da hakkaten çok ucuza almışsın markası ne? benimkilere benziyor ben özdilekten almıştım ama ben 295'e aldım bamboo'ydu.. :26:

canım çok güzeelller mutlu günlerde kullan inşallaahh
özellikle bornoz takımına ve kahvaltı setine hayrann kaldımm

aaa evet şimdi baktımda sitesine, benim aldığım 325 olmuş, gerçi 50 tl hediye çeki veriyolarmış yine aynıya geliyo.. senin aldığında çok güzelmiş, oda çok hoşuma gitmişti ben alırken.. ama nişanlımla siyah ve beyaz hastası olduğumuz için o siyah güllüleri almıştık.

yaa peki bernardodaki seramik bıçaklarla ilgili bilgin var mı? görüntüsü muhteşem o bıçakların keskinliğide süper, adam cama sürdü camı bile kesmişti.. alan var mı? ben bitürlü karar veremedim o bıçaklara yaaa, her gittiğimde bakıp bakıp geri bırakıyorum... biraz pahalı 3 tanesi 115 tl..

Son düzenleme:
Sade beyaz tabak takimin karacadan mi bernardodan mi?

Bernardo günlük yemek takimlarimiz ayni, kampanya halen devam ediyor mu ki?

Güle güle kullan aldiklarini

tşk ederim cnm :) tupperware ler biraz pahalı ama herkes memnun bende girdim işin içine bi kaç bişeyini daha almayı planlıyorum buzluk için özel ürünlerini:) bornoz takımım taç canım evet bayağı ucuza aldım

canım çok güzeelller mutlu günlerde kullan inşallaahh
özellikle bornoz takımına ve kahvaltı setine hayrann kaldımm
inşallah canım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum beğenmene çok sevindim :)
Sade beyaz tabak takimin karacadan mi bernardodan mi?

Bernardo günlük yemek takimlarimiz ayni, kampanya halen devam ediyor mu ki?

Güle güle kullan aldiklarini

misafir yemek takımım bernardodan ama sadece beyaz değil kenarlarında ince şerit gümüş çizgi var. canım günlük yemek takımı kampanyası hala devam ediyormu tam olarak bilmiyorum ama galiba bi arkadaş yazmıştı sayfada devam ediyo diye:)
çok tşk ederim

güle güle kullan canım.
kahvaltı takımıyla günlük yemek takımını aynı desen istediğim için kısıtlı seçeneklerimden biri bernardo. senin aldıkların da çok hoş görünüyor. yarın bi gideyim de alıcı gözüyle bir de ben bakayım şunlara.

bornoz takımını limango dan almıştım bornoz takımını 299 dan 149 a düşmüştü:)) yemek takımının bi de 6 adet bardağı var hediye aynı model çok şıklar :))

Bir de her sabah bu siteyi dolanıyorum, ah ah. Bitmişti de ondan mı alamadım acaba, gene bilemedim şimdi :))
Bardaklarını yakından göremedim, güzel görünüyorlar demek. Almak kısmet olur inşallah.
Cevap için teşekkürler :)

teşekkürler canım :) bende bi kaç haftadır gitmiyorum bernardoya. orda gözüme kestirdiğim bi kaç şey daha var gidip bakmam gerek. ben çok beğenerek aldım kahvaltı takımımı ama bire bir aynı desen değiller canım ama çok yakın desenleri var iki ayrı takımında.

ben 3-4 hafta önce almıştım canım galiba o yüzden görmedin. bende her sabah bakıyorum o sitelere çok güzel indirimler oluyor :) indirimleri kaçırmamak gerek dimi yaa

çok güzel seçimler yapmışsın iyi günlerde kullan hepsini. paşabahçeden aldığın kırmızı bardaklarını kaça aldın acaba?

çok güzel seçimler yapmışsın iyi günlerde kullan hepsini. paşabahçeden aldığın kırmızı bardaklarını kaça aldın acaba?
3 lü satılıyodu canım ben iki takım aldım 23 lira idi. ya ben paşabahçe yazdım ama kutusunda paşabahçe yazmıyodu eve gelince baktım da ya da başka kutuda verdi bende anlamadım ama sonuçta çok beğenerek aldım :)
bornoz takımın:26: cok sık güle güle kullan

tşk ederim tatlım daha güzelleri senin olur inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…