evet bernardonun günlük yemek takımı gayet güzel 6 kişilikti ben 2 takım aldım 245 den 149 a düşmüştü hala varmı emin değilim ama.
cezve mide bernardo dan aldım 39 lira canım. bornoz takımımı da netten almıştım % 50 indirimden :))
iyi dileklerin için çok tşk ediyorumm
ay bende bernardonun günlük yemek takımlarından almıştım ama bu rengi değilde siyah güllü olanından aldım ama ben 275'e almıştım yaaa, hemde 4-5 ay oluyor, niye o kadar fark vaaaaray bak üzüldüm şimdi, hatta ben o takımı alırken bu sizin aldığınızdanda vardı oda aynı fiyattı..
hatta ben bide misafir yemek takımımıda bernardodan almıştım... acaba onuda mı çok yüksek fiyata aldım yaa
yok canım içini ferah tut misafir yemek takımlarında indirim yok:) günlük yemek takımında da sadece benim aldığım o fiyataydı. gerçi emin değilim ben direkt aldığım modeli beğenip bide indirimde olduğunu duyunca bakmadım diğer modellere ama web sitesinde sadece o modelde indirim var gözüküyor canım
yok canım içini ferah tut misafir yemek takımlarında indirim yok:) günlük yemek takımında da sadece benim aldığım o fiyataydı. gerçi emin değilim ben direkt aldığım modeli beğenip bide indirimde olduğunu duyunca bakmadım diğer modellere ama web sitesinde sadece o modelde indirim var gözüküyor canım
ay bu arada kusura bakma, direk dalmışım konuya, aldıkların çok güzel hayırlı olsun, güle güle kullan..
o baklagiller için olan saklama kaplarından bende aldım.. ama benimki gondolun, yeşil kapaklısı. bornoz takımını da hakkaten çok ucuza almışsın markası ne? benimkilere benziyor ben özdilekten almıştım ama ben 295'e aldım bamboo'ydu.. :26:
inşallah canım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorumcanım çok güzeelller mutlu günlerde kullan inşallaahh
özellikle bornoz takımına ve kahvaltı setine hayrann kaldımm
Sade beyaz tabak takimin karacadan mi bernardodan mi?
Bernardo günlük yemek takimlarimiz ayni, kampanya halen devam ediyor mu ki?
Güle güle kullan aldiklarini
bornoz takımını limango dan almıştım bornoz takımını 299 dan 149 a düşmüştü:)) yemek takımının bi de 6 adet bardağı var hediye aynı model çok şıklar :))
teşekkürler canım :) bende bi kaç haftadır gitmiyorum bernardoya. orda gözüme kestirdiğim bi kaç şey daha vargüle güle kullan canım.
kahvaltı takımıyla günlük yemek takımını aynı desen istediğim için kısıtlı seçeneklerimden biri bernardo. senin aldıkların da çok hoş görünüyor. yarın bi gideyim de alıcı gözüyle bir de ben bakayım şunlara.
Bir de her sabah bu siteyi dolanıyorum, ah ah. Bitmişti de ondan mı alamadım acaba, gene bilemedim şimdi :))
Bardaklarını yakından göremedim, güzel görünüyorlar demek. Almak kısmet olur inşallah.
Cevap için teşekkürler :)
Aldıklarını ağız tadıyla kullanırsın inşallah herşey çok güzel
3 lü satılıyodu canım ben iki takım aldım 23 lira idi. ya ben paşabahçe yazdım ama kutusunda paşabahçe yazmıyodu eve gelince baktım daçok güzel seçimler yapmışsın iyi günlerde kullan hepsini. paşabahçeden aldığın kırmızı bardaklarını kaça aldın acaba?
bornoz takımın:26: cok sık güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?