Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi çok güzel güle güle kullanütünü ve tost makineni nerden ne kadara aldın acaba:97:
hepsi çoook güzelll.. iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah..benimde başlamam lazım ama nerden başlasam bilemiyorum :96::26:
Harika .Herşey çok zarif . :Çatal bıçak takım markası ve modelini merak ettim ben de bir de tupperware saklama kaplarının fiyatını ?
![]()
çok saol canım:) çatal bıçak takımım bernardo modelin adıda smooth tu canım. tupperware saklama kaplarımıda ben gg den almıştım indirimden 50 liraya![]()
Teşekkür ederim cnm gg ye baktım hatta dediğin kullanıcıya baktım şeker kaplar diye görünüyor ama 25 tl yazıyor . Ben mi yanlış bakıyorum daha önce hiç alışveriş yapmadım . Sen de 50 tl diyince şimdi şaşırdım .
amin canım inşallahhbi başlasan gerisi çorap söküğü gibi geliyor kendini durduramıyosun
![]()
sofistike cnm sana özel msj atacaktım fakat kapattın sanırım ben burdan sorayım gitti gidiyordan senin söylediğin satıcıdan ürün alacağım . Sen de ondan aldın bir sorun olmaz dimi . Ürünler orjinal kutusunda geliyor mu ? bir de dışarıya göre böyle uygun satmasının nedeni nedir acaba ? Bilgilendirirsen sevinirim.![]()
güle güle allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım..
ben banyo takımlarımın rengine bi türlü karar veremiyorum yaa
kendi evim olmayacağından gönlüme göre bişey alamıcam sanırım..