çeyizlerime başladım sonunda :) buyrun

tuzluğum ve kahvaltılığımm:16::16:

Eklentiler

• $PA010_276x385.webp
    $PA010_276x385.webp
    3 KB · Görüntüleme: 39
  • $PA004_276x385.webp
    $PA004_276x385.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 33
Güle güle kullan canım aldıklarını :nazar:
Ağız tadıyla mutlulukla kullanırsın inş :nazar:

hepsi çok güzel güle güle kullan :46: ütünü ve tost makineni nerden ne kadara aldın acaba:97:

teşekkür ederim canım. teflon tencere tavalarımı ütümü tost mak. ve su ısıtıcımı tefalden aldım canım hepsini birlikte aldığım için tek fiyatlarını bilmiyorum ama ütüm 50 lira indirimdeydi onu hatırlıyorum sadece.

hepsi çoook güzelll.. iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah.. :69: benimde başlamam lazım ama nerden başlasam bilemiyorum :96::26:

Harika .:nazar::nazar: Herşey çok zarif . :Çatal bıçak takım markası ve modelini merak ettim ben de bir de tupperware saklama kaplarının fiyatını ?:16:

Harika .:nazar::nazar: Herşey çok zarif . :Çatal bıçak takım markası ve modelini merak ettim ben de bir de tupperware saklama kaplarının fiyatını ?:16:

çok saol canım:) çatal bıçak takımım bernardo modelin adıda smooth tu canım. tupperware saklama kaplarımıda ben gg den almıştım indirimden 50 liraya :66:

çok saol canım:) çatal bıçak takımım bernardo modelin adıda smooth tu canım. tupperware saklama kaplarımıda ben gg den almıştım indirimden 50 liraya :66:

Teşekkür ederim cnm gg ye baktım hatta dediğin kullanıcıya baktım şeker kaplar diye görünüyor ama 25 tl yazıyor . Ben mi yanlış bakıyorum daha önce hiç alışveriş yapmadım . Sen de 50 tl diyince şimdi şaşırdım .

Teşekkür ederim cnm gg ye baktım hatta dediğin kullanıcıya baktım şeker kaplar diye görünüyor ama 25 tl yazıyor . Ben mi yanlış bakıyorum daha önce hiç alışveriş yapmadım . Sen de 50 tl diyince şimdi şaşırdım .

canım msj atıp sor bence belki elinde vardırda listelememiştir bi şansını dene zararına satış diye yazıyordu benım aldığımda oval serisi krımızı olan mavi olanlarda 25 civarıydı yalnış hatırlamıyorsam

sofistike cnm sana özel msj atacaktım fakat kapattın sanırım ben burdan sorayım gitti gidiyordan senin söylediğin satıcıdan ürün alacağım . Sen de ondan aldın bir sorun olmaz dimi . Ürünler orjinal kutusunda geliyor mu ? bir de dışarıya göre böyle uygun satmasının nedeni nedir acaba ? Bilgilendirirsen sevinirim. :16:

sofistike cnm sana özel msj atacaktım fakat kapattın sanırım ben burdan sorayım gitti gidiyordan senin söylediğin satıcıdan ürün alacağım . Sen de ondan aldın bir sorun olmaz dimi . Ürünler orjinal kutusunda geliyor mu ? bir de dışarıya göre böyle uygun satmasının nedeni nedir acaba ? Bilgilendirirsen sevinirim. :16:

canım valla pek anlamıyom özel msjdan felan ama bakar açarım :)) benimkiler başka kolide geldi ama poşetleri felan açılmamıştı ilk ben açtım yani :) valla ben sormadım şahsen niye ucuz die hemen atladım:17:tatlım bi msj at istersen geri dönüyo bende hemen dönmüştüde :)

kızlar beyaz eşyalarımı ekliyeyim bugün. aslında biz beyaz eşyalarımızı daha nişanlanmadan almıştık :17: geleceğe yatırım :1:

Eklentiler

• $1200.webp
    $1200.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $760.webp
    $760.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $580.webp
    $580.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $BZP-L3302_PE_600X400.webp
    $BZP-L3302_PE_600X400.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
days in colors dan klozet ve havlu takımı aldım:66: şimdi pembeli banyo aksesurlarımda sıra araştırmalara başladım:)

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 52
az önce markafoniden bu battaniyeyi aldım ne zamandır beğeniyordum indirimdeydide güne iyi başladım:92:

Eklentiler

• $0013286_276x385.webp
    $0013286_276x385.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 67
dün nişanlımla annelerimize hediye bakarken bunları aldık koçtaştan :1:
çöp kovası ve bardak haricinde diğerlerini aldım.

Eklentiler

• $1000113759.webp
    $1000113759.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 68
güle güle allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım..

ben banyo takımlarımın rengine bi türlü karar veremiyorum yaa:14:
kendi evim olmayacağından gönlüme göre bişey alamıcam sanırım..

güle güle allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım..

ben banyo takımlarımın rengine bi türlü karar veremiyorum yaa:14:
kendi evim olmayacağından gönlüme göre bişey alamıcam sanırım..

sağol canım Allah hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah..
benimde aklımda hiç pembe rengi yoktu ta ki klozet takımımı pembe alana kadar :1: diğerlerinide ona uydurdum canım. olsun kirada olsa gönlüne göre eşyalar al hiç değilse küçük eşyaları alabilirsin.

Back
X