çeyizlerime başladım sonunda :) buyrun

Bunlar çok güzel özellikle kepçe setine bayıldım,sen nerden alışveriş yapıyosun biz bulamıyoruz:9:

saol canım benim :78: şu son aldıklarımı mağaza mağaza dolaşarak aldım:66: kepçe setim leifheit diye bi marka bievin ürünlerini satan bi yerden bulabilirsin canım hatta sitesine baktım aynıları var orda:64:

saol canım benim :78: şu son aldıklarımı mağaza mağaza dolaşarak aldım:66: kepçe setim leifheit diye bi marka bievin ürünlerini satan bi yerden bulabilirsin canım hatta sitesine baktım aynıları var orda:64:

Teşekkür ederim tatlım cevapladığın için, gerçekten çeyizine aldığın her parçayı beğeniyorum çok şık zarif ve sade şeyler alıyosun böyle devam et bizde seni takip edelim:9:

Teşekkür ederim tatlım cevapladığın için, gerçekten çeyizine aldığın her parçayı beğeniyorum çok şık zarif ve sade şeyler alıyosun böyle devam et bizde seni takip edelim:9:

beğenmene çoook sevindim canım:66: hergün minik de olsa bişeyler alıyorum eee ömür biter çeyiz eksiği bitmezz:24::24:

beğenmene çoook sevindim canım:66: hergün minik de olsa bişeyler alıyorum eee ömür biter çeyiz eksiği bitmezz:24::24:

Çeyiz kesinlikle tamamlanmaz ben listeden aldıkça çiziyorum ama bir dolu çizilicek kalem var daha :9: ne yapalım alabildiklerimizi önemlileri alıcaz kalanlarıda artık evlendikten sonra hepsi tam olmuyo çünkü bende her hafta sonu geziyorum çeyiz için ufak tefekler kaldı sadece, beğendiklerimi alıyorum evde boş kolilerim var hemen koliye koyuyorum dolunca kapatıyorum hemen çok zormuş çeyiz düzmek Allah kolaylık versin hepimize :9:

çeyiz topiğimi ihmal etmiişim bennn:78:
resmini eklemediğim ve bulabilidiklerimi ekliyorum şimdi

Eklentiler

• $FACKELMANN-BAHARATLIK-12-KAVANOZLU-TEZGAH-USTU__36439625_0.webp
    $FACKELMANN-BAHARATLIK-12-KAVANOZLU-TEZGAH-USTU__36439625_0.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf0631.webp
    $Fotoğraf0631.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $img_120977_Big.webp
    $img_120977_Big.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $S-BOX-34-Parca-Saklama-Kabi-Yerli-Uretim__42147918_0.webp
    $S-BOX-34-Parca-Saklama-Kabi-Yerli-Uretim__42147918_0.webp
    22 KB · Görüntüleme: 62
mutfak ve yatakodası halım

Eklentiler

• $Fotoğraf0628.webp
    $Fotoğraf0628.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf0629.webp
    $Fotoğraf0629.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 41
Yine çok güzel seçimler yapmışsın, güle güle kullan inşallah :)
Gittigidiyor'dan kimden aldın acaba, bir bakayım dükkanına neleri var :)

Yine çok güzel seçimler yapmışsın, güle güle kullan inşallah :)
Gittigidiyor'dan kimden aldın acaba, bir bakayım dükkanına neleri var :)

tşkler canım :)
almina-quality ***ELİT SHOWROOM*** kullanıcı adı ve dükkan ismi bu canım bak bayağı güzel şeyler var ben bide kına tacı alıcam ondan aklım kaldı:69:

canım herşeyinn cokk güzel Allah gule gule kullanmayı nasip etsin insallah:nazar:

herşeyin çok güzel iyi günlerde kullan cnm:)sakıncası yoksa fotoğraf çerçeveli anahtarlığını nerden aldığını öğrenebilirmiyim?:17:

herşeyin çok güzel iyi günlerde kullan cnm:)sakıncası yoksa fotoğraf çerçeveli anahtarlığını nerden aldığını öğrenebilirmiyim?:17:
tşkler canım. o çerçeveli anahtarlığı kk dan birinin evinde görmüştüm beğenmiştim saolsun o bize haber vermişti kendi topiğinde vipdükkandan almıştım ben canım takipte ol zaman zaman satışta oluyor çünkü
hepsi çok güzel Allah tamamına erdirsin
çok saolun amin inşallah:)
fincan takımınız çok güzel nerden kaça aldınız acaba:69:

canım tşkler özel msjına cevap verdim:)

Back
X