bugünde bunları aldım:92::92:
Bunlar çok güzel özellikle kepçe setine bayıldım,sen nerden alışveriş yapıyosun biz bulamıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünde bunları aldım:92::92:
Bunlar çok güzel özellikle kepçe setine bayıldım,sen nerden alışveriş yapıyosun biz bulamıyoruz![]()
saol canım benim :78: şu son aldıklarımı mağaza mağaza dolaşarak aldımkepçe setim leifheit diye bi marka bievin ürünlerini satan bi yerden bulabilirsin canım hatta sitesine baktım aynıları var orda
![]()
Teşekkür ederim tatlım cevapladığın için, gerçekten çeyizine aldığın her parçayı beğeniyorum çok şık zarif ve sade şeyler alıyosun böyle devam et bizde seni takip edelim![]()
beğenmene çoook sevindim canımhergün minik de olsa bişeyler alıyorum eee ömür biter çeyiz eksiği bitmezz
![]()
Yine çok güzel seçimler yapmışsın, güle güle kullan inşallah :)
Gittigidiyor'dan kimden aldın acaba, bir bakayım dükkanına neleri var :)
canım herşeyinn cokk güzel Allah gule gule kullanmayı nasip etsin insallah![]()
nişanlımın aldığı kahve fincan takımımızz![]()
tşkler canım. o çerçeveli anahtarlığı kk dan birinin evinde görmüştüm beğenmiştim saolsun o bize haber vermişti kendi topiğinde vipdükkandan almıştım ben canım takipte ol zaman zaman satışta oluyor çünküherşeyin çok güzel iyi günlerde kullan cnm:)sakıncası yoksa fotoğraf çerçeveli anahtarlığını nerden aldığını öğrenebilirmiyim?![]()
çok saolun amin inşallah:)hepsi çok güzel Allah tamamına erdirsin
fincan takımınız çok güzel nerden kaça aldınız acaba![]()
çok teşekkür ederim hayatım,hangi markanın adı altında satışa sunuluo peki cnm?:97:
Hepsi birbirinden güzel tatlımAllah mutlu günlerde kullanmak nasip eder inşallah
![]()