evet bernardonun günlük yemek takımı gayet güzel 6 kişilikti ben 2 takım aldım 245 den 149 a düşmüştü hala varmı emin değilim ama.
cezve mide bernardo dan aldım 39 lira canım. bornoz takımımı da netten almıştım % 50 indirimden :))
iyi dileklerin için çok tşk ediyorumm
ay bende bernardonun günlük yemek takımlarından almıştım ama bu rengi değilde siyah güllü olanından aldım ama ben 275'e almıştım yaaa, hemde 4-5 ay oluyor, niye o kadar fark vaaaar
 ay bak üzüldüm şimdi, hatta ben o takımı alırken bu sizin aldığınızdanda vardı  oda aynı fiyattı..
 ay bak üzüldüm şimdi, hatta ben o takımı alırken bu sizin aldığınızdanda vardı  oda aynı fiyattı.. hatta ben bide misafir yemek takımımıda bernardodan almıştım... acaba onuda mı çok yüksek fiyata aldım yaa

gidip bakmam gerek. ben çok beğenerek aldım kahvaltı takımımı ama bire bir aynı desen değiller canım ama çok yakın desenleri var iki ayrı takımında.
 gidip bakmam gerek. ben çok beğenerek aldım kahvaltı takımımı ama bire bir aynı desen değiller canım ama çok yakın desenleri var iki ayrı takımında. 

ya da başka kutuda verdi bende anlamadım ama sonuçta çok beğenerek aldım :)
 ya da başka kutuda verdi bende anlamadım ama sonuçta çok beğenerek aldım :)