• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

$[img][5][1][900x1234] (2).webp orta sehpa için

$[img][5][1][900x1234].webp bu da orta sehpa için. biri oturma odasına biri salona inşallah

$[img][5][1][900x1234] (1).webp

Eveetttt sonunda beyaz porselenlerimize baslangıc yaptımm :16:
Çok sevdim ben onlarııı :21:

Çerezligimizzz, recelligimiz vb olarak kullanacagımız tabagımız :69: 3 farklı boyutta servis tabaklarımız:69: veee yaprak şeklinde 2 adet servis tabagımız :16:

Misafirlik yemek takimim...

$71UL0HNK68L._AA1500_.webp
$71FqMwEorWL._AA1500_.webp

Kahve Fincanlari Pasta tabaklari :)

$7104H5ci6tL._AA1500_.webp

Bunlarda Tupperwarenin Allegra Seti...

$allegraaaa.webp

$tupperware-5-tlg-eidgenossen-plus-set-raumausstatter-rot-neu-trockenvorrat-10235834.webp

Son düzenleme:
İşte bugün alınanlar, Bu tepsiyi rastgele buldum biliyosunuz ki daha önceden çay tabaklarını almıştm böylece takım oldular:1:vee 2 adet sehpa örtüm toplam hepsine ödenen tutar 8.5 Tl :51:

kızlar harika aldıklaınız...yalnız siz hangi sitelerdern alışveriş yapıyorsunuz?

İşte bugün alınanlarla aranızdayım Kızlar !!

Gecelik + Sabahlık setim 2 adet , pembe gecelik çapraz askı o yüzden asamadım ya:19:Beyaz olan uzun pembe olank ısa ikiside saten

Vee bunlarda paraya kıyıp dayanamadığım Kurabiyeliğim ve Havlu Kağıtlığım , English Home:16:

... so sorry :( ben de unuttum resim topiki olduğunu :(

Son düzenleme:
Kızlar bunuda bugün english homedan almış bulunmaktayım :1: Resmini orda çektim eve getirip kurmucam çünkü

Back
X