- Konu Sahibi cesurkiz39
Ben değer veriyorum böyle şeylere çok güzel böyle bi şey ilk defa gördüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sormak istediğinizi anlayamadım
Zira bu yorganın altına beyaz kumaş geçirir kenarından kıvırıp dikersin hatta üstüne ağızlık diker
Kirlenince de söker yıkarsın
Sökme dikme zor olur derseniz Düğmeli de olabilir ama o zaman çekiştirilince yüzü eskir en iyisi güzelce dikmek
sizin yer nerdeki
yorgan kuğu desenli desen görüncek şekilde nasıl dikebilir diye sordum
Tamam işte deseni açıkta alt tarafına dikilecek zaten
Yorgan kaplama denir buna ben 36 yaşındayım annen benden büyüktür herhalde
Siz küçükseniz bilemezsiniz belki de onun bîlememesine şaşırdım
Bu konaklı vs dizilerde falan da vardır örneği
Beyaz kumaş serilip üstüne yorgan resmi koyduğun gibi örtülür beyaz kumaşın kenarı 10 cm kadar sarı yüzün üzerine getirilip dikili
Kuğu görünüyor beyaz olan tarafın altına yatacaksın kuğu yatağın örtüsü gibi olacak
Ablamın çeyiz atölyesi var İstanbul Beylikdüzünde
Kugular gorunecek sekilde kaplatmak istiyorsan oncelikle kugulu bir yorgana sahip olmalisin. Cunku seninkiler kugu degil tavus kusu![]()
Canım evde hiç uğraşmayn emek verilmiş o.kdr gidin yorganciya derdinizi anlatın o size hem.fikir verir hem de daha emin ellerde yapılır daha da güzel.durur diye dusunuyorum..hanımlar kız kardeşimin düğünü var resimdeki kuğulu yorganı nasıl kaplayabiliriz bilgisi olan var mı kuğular görüncek şekilde olmalı nette çok aradım bulamadım
Eki Görüntüle 1800204
Ellerine sağlık güzel olmuş. Ah bu anneler nasılda uğraşıyorlar evlatları için.hepinize güzel yorum ve fikirker için tşk ederiz annem dikti olmuş mu
Eki Görüntüle 1800431 Eki Görüntüle 1800432
aynen böyle yapıyorlar. çok hoş oluyor.buna benzer olcak nerde nasıl yapılır bilgi almak için sordum
aynen böyle yapıyorlar. çok hoş oluyor.
Guzel olmushepinize güzel yorum ve fikirker için tşk ederiz annem dikti olmuş mu
Eki Görüntüle 1800431 Eki Görüntüle 1800432