• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya arkadaslar yormayin kendinizi ya yazdi bos vakti cok eglendi ki hala disardan egleniyor olabilir

Yada evlilik dolandiricisi saka degil ulkede ailesiyle bu islere girisip bunlari yapanlarda cok oyle
Aman aman korkularida olmuyor

Kimsede ifsa duyari kasmasin
İfsa birinin adini soyadini adresini telefonunu goruntulerini vs lerini aciga cikarmak baska yerde yayinlamak kimlik ortaya cikartmak sonucu olan durum

Kiz geldi yazdi cizdi bir uyede benim esimin yegeninin bilmemnesinin basina yeni geldi boyle bir olay gibi birsey yazmis o uyede eskiymis ve bilinen uye deniliyor
Bunun adi ifsa degil kendi istegiyle
Kendini tanitma kk da kendinide konularinida ucurmus abartacak birsey yok

Olaylar ilerledikce her konuda 3 ayri uyenin asiri tutmasi itelemeside beni cete olarak eglendiklerine daha cok ikna ediyor.
Ben yonetimin bunada bakmasini cok isterdim valla niye bunlar 4 kisi konu goturdu hep
Neyse pandemide gulduk eglendik tartistik epeyidir heycanli bise yoktu kendi adima dagilma vakti herkese sevgiler🌸
Çok teşekkür ederim lütfen artık yazmayın yorum ya

vay be neler neler oluyor şu hayatta. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ajkım unut bu detayları artık litfen. Beynin çok fazla ceylana maruz kalmış. 🤣
İlk konusu kazındı hafızama bebeğim, bir de bende fil hafızası var. Bu detayları on sene sonra da derim. Erkek arkadaşıma 5 yıl önce bana bunu bunu demiştin diyebilen insanım. Kolay kolay gitmez harddiskimden :D

Yeterrrrr valla yeter
Kardes bagirma stres olma eninde sonunda seni banlayacaklar bu konuda konu acmak yasak cunku bizdende bir iki banlarlar konunuda kaparlar ama yogunlar belliki e yazanda yazar yapacak bise yok konu ucunca milletin icinde kalmis demekki🙈

Inanmiyorum, dedigi hastalik HPV miymis? Ben eski konusuna ne yaparsin bilmem ama esine bulasici bir hastaliksa bu onu soylemekle yukumlusun demistim, cevap vermemisti. Adam onu bakire sanarken bulasici hastaligi oldugunu soylememek nasil bir dusunce bicimi inanamiyorum gercekten.
İlişkiye girmek istememe sebebi de buydu belki ama adama bulaşmasın diye değil de adama bulaşır ve adam kendisinden bulaştığını anlarsa diye bence. Belki ütopik olabilir ama bu kadar plan proje içerisinde aklıma bu da geldi açıkcası.

Sanırım yanlış anlaşıldım,onu söylemek istemiyorum. İfşa eden için söylüyorum, genel olarak herkese değil. Kelimeleri yanlış seçtim.
İfşa eden/etmeye çalışan çok doğru birşey yapmış mı oldu sizce? İfşa eden kişiye gün gelir onu da ifşa ederler yaşattığı korkuyu yaşamadan ölmez demek istedim.
Ne kadar kötü bir insan olursa olsun, düşünceleri ne kadar kötü olursa olsun ucu kadın cinayetine gidebilecek bir konu ifşa edilmez. Kaldı ki kız kendisi öldürülebilirim yazdı konusunda.
Yazdı çünkü herşeyi kendi tarafına çekmeyi çok iyi biliyor. Yalancı ve iftiracı bir kız. Baskı altında zorla evlendim derim diyordu nikahı iptal etmek için. Bence tedavilik bir psikolojisi var. Egeem de linki bu tanıdığıma vereyim bari deyince belki beni öldürcekler diye cemkirdi yoksa kimsenin öyle biseyi ima ettiği yoktu
Ama.yine de ifsaya karşıyım konunun kaldırılması iyi olmuş, en ufak bile.boyle bir ihtimal varsa site yöneticileri bu vebale girmek istememislerdir haklı olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X