• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olaylar ilerledikce her konuda 3 ayri uyenin asiri tutmasi itelemeside beni cete olarak eglendiklerine daha cok ikna ediyor.
Ben yonetimin bunada bakmasini cok isterdim valla niye bunlar 4 kisi konu goturdu hep
Bu "çete" uyeleri kim acaba??? Açıklar mısınız???
Bu çok ağır bir itham. Ayıp değil mi?
Mune Mune Kazen Kazen bir bakar mısınız?

Bu çok ağır bir itham. Çok ağır.
Bu üye sınırı aştı. Bakar mısınız?

Yönetim önce size bakmalı!
Ben 9 yıldır buradayım.
Bir kere bile çetecilik yapmadım.
Yazık. Çok yazık. Sizi özelden de moderatörlere bildireceğim.

üyeler kendi konularında değerlendirilir ya da başka konulara yazarsa cevap verilir siz niye konu açtınız tekrardan önce onu düşünün derim insanların açığını daha da deşmek istemek mi amaç çözemedim
O an işim vardı konuyu okuyamadım sonrada baktım silinmiş merak ettim ama pişman oldum ağtallığıma doymayayım o yüzden yorum yazılmasını istemiyorum artık

Ah arkadasim ah hic bikmiyorsun taktigin uyeleri zorla kiskirtip banlatmaya calismaktan sonra ama ben birsey yapmadimkilerden ben ortaya yazdim dikkat edersen uye adi falan yok
Onlar merak ederlerse bakarlar forum onlarin nasilsa,burada hakaretsiz fikirlerimizi paylasabiliyoruz bende fikrimi yazdim
Sana Iyi forumlar

Ceylan normal biri değildi, muhakeme yeteneği çok zayıftı. Aklı gerçekten havadaydı, ama o kızda bir acı seziyordum ben, arabesklik vardı kendisinde. Konusunda ne oldu kaçırdım ama umarım iyidir. Onun evlendiği adam da düzgün biri değil gibiydi zaten, o da bencildi. Umarım ikisi için de en hayırlısı neyse o olur. Umarım ceylanda iyidir, şiddet görebilir belki Allah muhafaza daha kötüsü olabilir, keşke gitmeseydi en azından iyi mi değil mi öğrenmiş olurduk. Ceylan lütfen hala okuyorsan iyi olduğunu, şiddet görmediğini bildir bize gerçekten aklım sende kaldı, diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum...

Bu üye sınırı aştı. Bakar mısınız?

Yönetim önce size bakmalı!
Ben 9 yıldır buradayım.
Bir kere bile çetecilik yapmadım.
Yazık. Çok yazık. Sizi özelden de moderatörlere bildireceğim.
Yahu siz neden bu kadar duygularınızı doruklarda yaşıyorsunuz?
İlkokulda mıyız öğretmene şikayet eder gibi moderatöre bildireceğim diyorsunuz?
Konuya yazmayacağım deyip yazmaya devam falan ediyorsunuz?
Önceki konuda da söylemiştim stratejiniz çok değişik. Aşırı tatlı iyimser barışçıl kalpli gülücüklü yorumlarınızın altına illaki bir soru merak ögesi iliştiriyorsunuz falan.
Üzerinize alınmazsanız olur biter.
Konuyu merak ettiğiniz için hortlatıp duran da sizdiniz zaten.
Gökyüzünden yeryüzüne inmiş bir melek gibi davranmanıza gerek yok.

Bu konuda beni hayal kırıklığına uğratan özellikle 2 üye oldu
Ne tesadüf ki ikiside eski üye. Biri siz diğeri şu üyeyi tanıyorum diyen üye
Niye böyle şeyler yapıyorsunuz? Neden konu tamamen kaldırılmışken bir daha deşiyorsunuz, tüm detayların ortaya çıkmasına neden fırsat verdiniz?
Moderatörler konuyu tamamen sildi, demek ki bazı sıkıntılara yol açacak bu çok nadir yapılır
Umarım art niyetli değilsinizdir.

Ah arkadasim ah hic bikmiyorsun taktigin uyeleri zorla kiskirtip banlatmaya calismaktan sonra ama ben birsey yapmadimkilerden ben ortaya yazdim dikkat edersen uye adi falan yok
Onlar merak ederlerse bakarlar forum onlarin nasilsa,burada hakaretsiz fikirlerimizi paylasabiliyoruz bende fikrimi yazdim
Sana Iyi forumlar
Niye kışkırtsın ki açıkçası yanlış bir itham. Ne bu herkes birbirini tehdit ediyor yargılıyor. Saçma sapan bir konu açılmış konu sahibesi dalga geçiyor belkide biz de onunla geçtik. Milyonlarca saçma sapan cümleler kullanıp konu açmış.
Elbette herkes yorum yapacak.
Buzağı aramaya gerek yok.
Kırmadan dökmeden elbette. Geçmişten beri herkes konu sahibesini uyarmış.
Detayın detaylarına inmiş karşı tarafı rencide edecek derece de ki bu eşi !
Millet tabi dalga geçer.
Saçma sapan detaylar ve komik.
Açıkçası böyle bir ithama gerek yok.
Çete nedir ya ? Neyin çetesi.
Sanki ortada organize bir iş var çete kurulmuş.
Bundan o çetenin kârı ne o zaman. Yıllarca burada üye olan ablalara haksızlık etmeyelim bence.
Sadece bir serzenişti 👍🏻

Sana Iyi forumlar

Lafı dolandırmayın lütfen. Üye adı olmamasi bir şey ifade etmez. Sonuçta ağır bir itham yaptınız bunun büyük ihtimal sonucu olacaktır.
Çete dediniz mi dediniz. Lafinızın bence arkasında durun ya da demeyin.
Şikâyet ettim. Takdir yönetimin.

Sizi zorla banlatmiyorum siz kendi kendinize başaracaksınız gibi görünüyor.

Bu konuda beni hayal kırıklığına uğratan özellikle 2 üye oldu
Ne tesadüf ki ikiside eski üye. Biri siz diğeri şu üyeyi tanıyorum diyen üye
Niye böyle şeyler yapıyorsunuz? Neden konu tamamen kaldırılmışken bir daha deşiyorsunuz, tüm detayların ortaya çıkmasına neden fırsat verdiniz?
Moderatörler konuyu tamamen sildi, demek ki bazı sıkıntılara yol açacak bu çok nadir yapılır
Umarım art niyetli değilsinizdir.
Art niyetim kesinlikle yok o an ki merak duygusuyla yaptığım bir şeydi ama çok pişman oldum ve inanın Mune Mune ve Kazen Kazen Her ikisine de mesaj attım üyeliğimin iptalini de istiyorum çünkü bu düşünmeyerek yaptığım Şey beni çok rahatsız etti ve artık bu siteyi kullanmamayı istiyorum

Niye kışkırtsın ki açıkçası yanlış bir itham. Ne bu herkes birbirini tehdit ediyor yargılıyor. Saçma sapan bir konu açılmış konu sahibesi dalga geçiyor belkide biz de onunla geçtik. Milyonlarca saçma sapan cümleler kullanıp konu açmış.
Elbette herkes yorum yapacak.
Buzağı aramaya gerek yok.
Kırmadan dökmeden elbette. Geçmişten beri herkes konu sahibesini uyarmış.
Detayın detaylarına inmiş karşı tarafı rencide edecek derece de ki bu eşi !
Millet tabi dalga geçer.
Saçma sapan detaylar ve komik.
Açıkçası böyle bir ithama gerek yok.
Çete nedir ya ? Neyin çetesi.
Sanki ortada organize bir iş var çete kurulmuş.
Bundan o çetenin kârı ne o zaman. Yıllarca burada üye olan ablalara haksızlık etmeyelim bence.
Sadece bir serzenişti 👍🏻
arkadasim cete kelime olarak kullanilmis birsey teror orgutu mahiyetinde kullanmiyorum merak etmeyin niyeti cokta iyi olmayan kucuk topluluk anlaminda abartmayin Lutfen
Iyi forumlar

Lafı dolandırmayın lütfen. Üye adı olmamasi bir şey ifade etmez. Sonuçta ağır bir itham yaptınız bunun büyük ihtimal sonucu olacaktır.
Çete dediniz mi dediniz. Lafinızın bence arkasında durun ya da demeyin.
Şikâyet ettim. Takdir yönetimin.

Sizi zorla banlatmiyorum siz kendi kendinize başaracaksınız gibi görünüyor.
Iyi olursa sizde rahatlatsiniz ne soyleyeyim simdi ben size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X