- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.860
- 798
- 35
- Konu Sahibi Postmodernik
-
İste bugun uye olmussunuz kizin konu 3 hafta once falan kapanmisti eskisi yenisinide bugun oglen 3 de falan acmisti galiba uyede onu soruyor ne ara konunun icerigini ogrendiniz diyeÖzelini anlatmadı, içeriğini bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamanızı tavsiye ederim.
Kendisi beni alıntılayarak sitem etmişti, daha sonra konusunu kapattırmıştı. Bende özelden alıntısına cevap verdim ve bu şekilde tedirgin olduğuna dair birşeyler anlattı.
Hanımefendi nasıl vurdunuz öyle, gol oldu hemenSırf ceylan için mi üye oldunuz
Kendisi beni alıntılayarak sitem etmişti, daha sonra konu kapanmıştı ve ben cevap yazamamıştım. Sonra özelden böyle böyle düşünüyorum, konuyu kapattırmışsınız cevap veremediğim için buradan yazıyorum yazdım, konuşma öyle başladı.İste bugun uye olmussunuz kizin konu 3 hafta once falan kapanmisti eskisi yenisinide bugun oglen 3 de falan acmisti galiba uyede onu soruyor ne ara konunun icerigini ogrendiniz diye
100 mesaj dolmadan özele yazabiliyor musunuz ?
Ben gerizekalı filanım herhalde diğer konuyu da okuduğum halde bekaret oyununu kaçırmışım. Bi kaç saate çözülecek iş mi diğer takip eden üyler hala birbirilerini aydınlatmaya devam ederken.Hayır neden ceylan için üye olayım ki? Konu kapanmasaydı ilk yorumlarımı okuyabilirdiniz, kendim söyledim bekaret konusunu aradan çıkartmak için evlenip boşanma planı yaptığını. Sadece yorum yaptım, alıntıma cevap verdi konusu kapandığı için özelden yazdım, bu kadar.
Ki ceylanın %100 haksız olduğunu, planlarının ne kadar kötü olduğunun farkındayım yani.
O halde kimse yediği nanenin ince ayrıntılarına burada girmesin.Ceylan haksız evet. Yaptıkları ve adama söylediği bekaret yalanı hiç ama hiç etik değil. Ancak adamı da tanımıyoruz, bilmiyoruz. Belki de Ceylan ile sırf bakire olduğunu sandığı için bile evlenmiş olabilir ki böyle erkekler hala çok var bu toplumda. O yüzden öldürseydi şimdiye kadar yapardı mantığı çok doğru değil bir anlık cinnet anına bakar. Sağdan soldan “erkek adamsın” gazlamalarına bakar biliyoruz bunları hepimiz. Konu ifşa noktasına gelene kadar sıkıntı değildi ancak o noktada artık iş çığrından çıktı ve iyi ki de kaldırıldı konu. Bence de mümkünse Ceylan’ın tüm konuları kaldırılsınifşa olayının gerçek olma ihtimaline karşın. Bu da Ceylan’a ders oldu zaten. Kırdığı yerden elbet kırılır birgün, çünkü karma.... Fakat bunun cezası bu şekilde olmamalı.
Belki ilahi adalet şimdi hatta o an tecelli etmeye başlamıştır olamaz mı ?Bakın orada ilahi adalet çalışır bizim ilahi sisteme bir müdahelemiz olamaz günü gelince çekerdi cezasını. Ama burada birinin ifşalamasının vebalinden bahsediyorum
Reis burada çok yanlış şeyler oluyorHanımefendi nasıl vurdunuz öyle, gol oldu hemen
Valla gecen haftalarda buradapandemi saolsun kopya cekerek mezun oldum uniden yazan vardi. Onu bile sikayet ettim. Bu gorsem bunu da ederdim. Nitelikli dolandiricilik bu.Valla ben istemem midem bulandı bakma duyar kasıyorlar kim böyle biri gelini olsun ister
Ay onu ben açıyım bak lütfen olsun öyle bişiyy.Inception'a giriyoruz sanırım. Sıradaki; "Ceylanın konusu ne oldu" diyen konu ne oldu?
Kesinlikle katılıyorum. Bir de bu kadar çile çekmeye değer mi ? Nişanlıyken bitirseymiş keşke. Biraz sanki ekonomik güç cezbetmiş.. ne diyeyim umarım kötü bir şey olmaz. Temennimiz o ama insanları kandırmakta büyük ayıp bence. Herkesin bir düşüncesi var değiştiremeyeceğini düşünüyor dürüstte olmasın söylemesin ama bari nikah masasına gelmeden atsın yüzüğü madem bu adamı biliyordu böyle şeylere takıntılı baştan ayrılsın. Ne bileyim ya paranın kokusu tatlı demekkikadın cinayetine kadar korkusu olan bir zahmet bakireyim diye kandırmayacaktı kocasını.
düğün günü de timsah göz yaşları döküp cinsellik fobim var demeyecekti.
yani nasıl cesaret ben anlamıyorum ben evleneyim bununla bir şekilde sevişmeden boşanırım demek.
Sonra da biz Merve'ye ne oldu diye konu açarız artıkAy onu ben açıyım bak lütfen olsun öyle bişiyy.
Gökten biriyle bağlantınız var galiba?Belki ilahi adalet şimdi hatta o an tecelli etmeye başlamıştır olamaz mı ?
bazen kullar aracılığıyla da adalet sağlanamaz mi Allah kulunu devreye sokar demek istiyor arkadaşlarGökten biriyle bağlantınız var galiba?
Ben konu sahibesini en ağır dille eleştirenlerdenim buarada. Ama sizin gibi bakamıyorum olaya. Hak adalet Allah tarafından yapılır kullara müdahele etmek düşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?