Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İste bugun uye olmussunuz kizin konu 3 hafta once falan kapanmisti eskisi yenisinide bugun oglen 3 de falan acmisti galiba uyede onu soruyor ne ara konunun icerigini ogrendiniz diye

İste bugun uye olmussunuz kizin konu 3 hafta once falan kapanmisti eskisi yenisinide bugun oglen 3 de falan acmisti galiba uyede onu soruyor ne ara konunun icerigini ogrendiniz diye
Kendisi beni alıntılayarak sitem etmişti, daha sonra konu kapanmıştı ve ben cevap yazamamıştım. Sonra özelden böyle böyle düşünüyorum, konuyu kapattırmışsınız cevap veremediğim için buradan yazıyorum yazdım, konuşma öyle başladı.

100 mesaj dolmadan özele yazabiliyor musunuz ?
Ben gerizekalı filanım herhalde diğer konuyu da okuduğum halde bekaret oyununu kaçırmışım. Bi kaç saate çözülecek iş mi diğer takip eden üyler hala birbirilerini aydınlatmaya devam ederken.

O halde kimse yediği nanenin ince ayrıntılarına burada girmesin.
İnsanda utanma olur
Dün yazmış olduğu mesajlara girip okuyun bir lütfen.
Adamla dalga geçiyor.
Bir nane yiyorsanız kabahatinizin olduğuna da kanat getiriyorsaniz bari gizli tutun.
Zerre umurumda değil adam ben özgürlüğümun tadını çıkarıyorum derse, orda dur derler adama.
Kafasına silah mi dayadilar evlensin diye ?
Ayrıca öldürülme korkusu taşıyan insan şunu da hesaba katmalı.
Adam peki ya o gece zorlasa idi.
Anlamayacak miydi ?
Kendi tabirince adam kroya hani (kendisi diyordu bunu)
Peki o an ne olacaktı ?
Ya adam içmiş sarhoş zifaf gecesi sabahı.
Ya o an saldirsaydi ?
Demek ki kızınız korkusuz korkaklardan.
Onu geçtim defalarca ona adamın gururuyla oynama, bak bu adam dogulugu gelenekçi insanlardır, sonuçlari kötü olabilir dedikleri halde bile umursamadan planını devreye soktu.
O halde adam öğrenip, Ceylan'ın donuna kadar tazminati haketmiyor mu deyin simdi ?

Bakın orada ilahi adalet çalışır bizim ilahi sisteme bir müdahelemiz olamaz günü gelince çekerdi cezasını. Ama burada birinin ifşalamasının vebalinden bahsediyorum
Belki ilahi adalet şimdi hatta o an tecelli etmeye başlamıştır olamaz mı ?

Kesinlikle katılıyorum. Bir de bu kadar çile çekmeye değer mi ? Nişanlıyken bitirseymiş keşke. Biraz sanki ekonomik güç cezbetmiş.. ne diyeyim umarım kötü bir şey olmaz. Temennimiz o ama insanları kandırmakta büyük ayıp bence. Herkesin bir düşüncesi var değiştiremeyeceğini düşünüyor dürüstte olmasın söylemesin ama bari nikah masasına gelmeden atsın yüzüğü madem bu adamı biliyordu böyle şeylere takıntılı baştan ayrılsın. Ne bileyim ya paranın kokusu tatlı demekki

Belki ilahi adalet şimdi hatta o an tecelli etmeye başlamıştır olamaz mı ?
Gökten biriyle bağlantınız var galiba?
Ben konu sahibesini en ağır dille eleştirenlerdenim buarada. Ama sizin gibi bakamıyorum olaya. Hak adalet Allah tarafından yapılır kullara müdahele yorum etmek düşmez. Herkesin günahı var. Burada çok kötü yorumlar okuduk.

Ayrica bu kadinin planlari ifsa oldugunda kadin cinayetine kurban gidecegini de hic sanmıyorum.
Bu kadar ince plan yapan kadin onun da hesabini yapmistir.
Ne yazik ki kadin cinayetine hep masum, kendi halinde kadinlarimiz kurban gidiyor, boyleleri oltayi kime atacaklarını da o isten nasil siyrilacaklarini da hepimizden iyi bilirler. Bunlara bir şey olmaz. Hep iyiye olur olan.

Gökten biriyle bağlantınız var galiba?
Ben konu sahibesini en ağır dille eleştirenlerdenim buarada. Ama sizin gibi bakamıyorum olaya. Hak adalet Allah tarafından yapılır kullara müdahele etmek düşmez.
bazen kullar aracılığıyla da adalet sağlanamaz mi Allah kulunu devreye sokar demek istiyor arkadaşlar

Valla ben kocama aldığım bişeyin fiyatını eksik söyleyince vicdan yapıyorum millet neler peşinde. Bu işin kadını, erkeği yok bu yapılan planlar çok çirkin. Hele kadın cinayetine bağlanması, ajite edilmesi daha da çirkin. Kendi edepsizliği üzerinden mağduriyet yaratanı hemcinsim dahi olsa sevmem, alkışlamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…