Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir erkeğe bakireyim deyip adet kanı ile kandırmaya yeltenmek ifşa olmaktan daha korkutucu değil mi ?
Ya gerçek orada o an ortaya çıksaydi ?
Demek ki gayet emin.

Yaptıkları çok korkunç ama yine de eşi duyduğunda bir anlık cinnetle ona zarar verme ihtimali var. Umarım öyle bir şey yaşanmaz ve sadece yargı yoluyla hakkını arayabilir eşi

Karşısındaki kişinin kendisini öldürebilecek karakterde olduğunu düşünen biri nasıl evleneceği kişiyi bakireyim diye kandırır aklım almıyor. Hayır zorla evlendirme veya çok aşık olup ya benimle evlenmezse korkusu gibi bir durum da yok ortada. Kendi isteğiyle evlenmiş ama sorsan nikah memuru bile iki kere sordu o kadar istememiş evlenmeyi, kaçıp gitmek istemiş. Gelin odasında ağlarken nasıl olduysa o psikolojide eltinin kolundaki bileziği, takılan takıyı saymayı da ihmal etmemiş.

Şahsen ben kendi adıma bu platforma yazdığım her cümlenin arkasındayım, ifşa olursam umrumda olmaz.

Eğer tanıyan ben olsaydım damada gösterirdim. Kendi cümlelerinden kişi bu kadar korkuyorsa bu kadar saklamak istiyorsa neden söyler orasını hele hiç anlamadım. İfşalanırsa kendi yazdığı cümleler çıkar ortaya, olmayanı göstermek istifa atmak gibi bir durum yok

Bir erkeğe bakireyim deyim adet kanı ile kandırmaya yeltenmek ifşa olmaktan daha korkutucu değil mi ?
Ya gerçek orada o an ortaya çıksaydi ?
Demek ki gayet emin.
Ben bakirelikte değilim kendi adıma diyeyim ülkenin durumı belli zihni örümcek insanlarla dolu
Para için adamla evli kalmasına tiltim olayım bu
Bir kadının bedeni kadını ilgilendirir

Elbett kimse kimseyi kandırmamalı ama bakirelik için ülkede bir şey diyemiyorum

ama para için derim altın içim derim

Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz? Ergün ne haberler görüyoruz saçını boyatan kadın öldürüldü geçenlerde. Tamam ben de çok apır bir şekilde eleştirdim ama kimsenin ölğmğne sebep olmak istemem. Vicadanınız bununkaldırır mı?

Ciddimisnz bunu kendimi söyledi? Cinsellik korkum var yazmış ama
0 000 nasil oyalacaksin demis, ona cevaben bunu yazmis.

Valla şuan oldum işte de bu ay reglimde tuhaflık var stresten galiba. Kaç gündür ağrım var anca bugün zayıf açık renk bi kan geldi. Hala öyle geliyor. Bir türlü tam çözülemedi. Bakalım inş yarına gelir artık tamamen rahatlarım. Artık oyalıcaz var aklımda bişiler oldu oldu olmadı kaçarım napim
Ben Artık yatim canım ii geceler
---
Sonra bu

Anlamaz ya o anlaşılabilen bişi değil. Erkekler anlıyoruz falan diyor da emin ol külliyen yalan öyle haldır huldur kan da gelmez zaten iki üç damla bişi. Azıcık kanı görsün zaten anlamaz yani ben eminim .
---

Sonra bu
Hehhehe evet esnek zar var da şimdi onu anlat daha zor zaten cahil ondansa regl dönemi daha stressiz geldi bana.

Ay çok şaşırdım ya Allah muhafaza
Bende 2020 gelinleri konusunda tesadüfen gördüm yazılarını konu açacam yazmıştı
Bende heralde adam ya aldattı ya bi hatasını yakaladı kızla gördü mesaj vs gördü diyorum

Meğersem bambaşkaymış olay

Bunları ben de söyledim zaten Ceylan’a kapatılan konusunda. Kesinlikle haksız ve çok acımasızca buluyorum yaptıklarını. Kimse öldürülsün istemiyor ya da haketti ölsün demiyor tabii ki. Yaptıkları yanına kar kalmasın istiyor ama ya öldürülürse? Mesela yüzde 95 ihtimal sizin dediğiniz gibi adamın öldürme ihtimali olmasın ancak farzedelim ki yüzde 5 öldürülme ihtimali olsun? Hiçbir sebep öldürülmesini haklı çıkaramaz öyle değil mi?

Yaptıkları çok korkunç ama yine de eşi duyduğunda bir anlık cinnetle ona zarar verme ihtimali var. Umarım öyle bir şey yaşanmaz ve sadece yargı yoluyla hakkını arayabilir eşi
Ben korksam yapmam basit
O para para diyen bir kadın
Çalışmak zor değil sayın kadınlar çalışın kazanın

Seks işçilerine ben bu yuzden saygı duyuyorum zorunluluktandır değildir bilemem ama çalmıyor çırpmıyor
Parasını kazanıyor

Ama eli ayağı tutan ailesi arkasında olan insan nasıl zengin koca hayaliyle yanar kendisi çalışmaz anlamıyorum

Inanmiyorum, dedigi hastalik HPV miymis? Ben eski konusuna ne yaparsin bilmem ama esine bulasici bir hastaliksa bu onu soylemekle yukumlusun demistim, cevap vermemisti. Adam onu bakire sanarken bulasici hastaligi oldugunu soylememek nasil bir dusunce bicimi inanamiyorum gercekten.

Ceylan‘in bugunku konusu dahil tum konularini okumus, yorum yazmamistim.

Bende uyandirdigi imaj Zeynep Ergul’den farkli degildi. Cin olmadan adam carpmaya calisti ama Mugehan hanim aplaaaa gibi bir uye cikip KK daglarinda Ceylan’i avladi.

Allah boylesine kirli dusunceli, kotu niyetli ve fesatlarla tanismayi dahi nasip etmesin.

Zaten bu tip insanlara asla saygı duymuyorum. İnsan belli bir yaştan sonra ailesinden bile maddi destek beklemeyip kendi ayakları üzerinde durabilmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…