- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Ciddimisnz bunu kendimi söyledi? Cinsellik korkum var yazmış amaBakireyim demis adama. Regl gunune denk getirip kakalamayi planlıyormus. Olmazsa regl olana kadar oyalarim diyordu
Merve'nin suçu ne?Sonra da biz Merve'ye ne oldu diye konu açarız artık
Bunu düşünmeden bir de konu açıyorlar şaka gibiBence ceylanım tüm konularını kaldırMune .
Öncelikle burası insanların anonim rahatlığıyla iç döktüğü bir platform, ifşaya ne şekilde olursa olsun karşıyım bana çok yanlış geliyor
Öte yandan kadın cinayeti denmiş kanım donduumarım kızın başına gelmez
Inception ya hani, ondanMerve'nin suçu ne?
Evet hem de defalarca.Ciddimisnz bunu kendimi söyledi? Cinsellik korkum var yazmış ama
Keşke Trabzon burmasını taksaydı adam......Evet hem de defalarca.
Hatta adamı çekici bulmadığı için sevişmek istemediğini söylemişti.
Sonra işin icine bazi maddi konular girince iyice hevesi kacti :)
Adamı zengin biliyordu adam fos çıktı felan ahdhahgda
Ayrica bu kadinin planlari ifsa oldugunda kadin cinayetine kurban gidecegini de hic sanmıyorum.
Bu kadar ince plan yapan kadin onun da hesabini yapmistir.
Ne yazik ki kadin cinayetine hep masum, kendi halinde kadinlarimiz kurban gidiyor, boyleleri oltayi kime atacaklarını da o isten nasil siyrilacaklarini da hepimizden iyi bilirler. Bunlara bir şey olmaz. Hep iyiye olur olan.
Bunu herkes yapar zaten insanlara batan bunu ilk söyleyenin buranın sivri tipleri olması oldu. Muhalefet etmeye çalışılıyor. Dillerine pelesenk olmuş yargılamak, linç vb. kelimeler.Konuyu yarım yamalak okudum neler olmuş arkasından.
Bahsedilen kişi benim kardeşim kuzenim yada eşimin yakınlarından biri olsaydı kesinlikle bende gider kişilerle görüşürdüm.
Durumu anlatırdım.
Kim ister başına böyle bişeyler gelsin yakınının.
Allah kötü insan şerrinden korusun.
Yazık diyorum.
Bunu düşünmeden bir de konu açıyorlar şaka gibi
Eski eşimden hpv bile kaptım öyle kötü şeyler yaşadım kiCeylanin ifsa olmasına üzüldüm burada konularını görüyordum arada kendisini hpv ve genital siğil konusundan tanıyorum hpv tedavisi gördüğüm bi dönem tanismistik kendisi de aynı rahatsızlıktan muzdaripti ve test falan yaptirmisti burada bakirelik muhabbetlerini vs gorunce çok sasirdim hadi onu sakladı Hpv 'yi nasıl saklayacaktıonun adına üzüldüm umarım zarar gormeden kendini bu durumdan kurtarır ve akıllanır
Konu doğru ya da yanlış diye yorum yapmayacağım çünkü burada yapılan şey ifşa. Özel hayata müdahale.Bence 30 yaşına gelip karşısındaki adamı adet kanıyla kandırmaya çalışmak daha büyük şaka ama yine de siz bilirsiniz.
Arkadaşlar geyik bir yana, bahsettiğimiz arkadaş fantastik saçmalıkta bir şeyler yaşıyor, gerçek mi değil mi bilemem. Kadın cinayetleri derken ajitasyon yaptığını da düşünüyorum, zira bundan korkan bu kadar büyük entrikaların içine kendini atmazdı. Amaaa konu sahibini ifşa söz konusu olduğunda orada bir durmak gerekiyor ya. Yani milyonda bir ihtimal de olsa, bir kadını tehlikeye sokma vebalini almak istemeyiz sanırım. Nasıl bir çevrede, nasıl insanlarla yaşıyor bilmiyoruz ki.Tamamen şuursuzluk ve fesatlık içinde de yaşıyor olabilir, ki şahsen öyle olduğunu düşünüyorum ama ifşa bambaşka bir mesele. Bu daha önce burada başka bir arkadaşa daha yapılmıştı, hem de ortada böyle alengirli bir hikaye bile yoktu, tamamen zevkine, eğlencesine yapıldı yani. O yüzden ifşa işine girişenlerin de bir kendini sorgulamaları lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?