Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu düşünmeden bir de konu açıyorlar şaka gibi

Ciddimisnz bunu kendimi söyledi? Cinsellik korkum var yazmış ama
Evet hem de defalarca.
Hatta adamı çekici bulmadığı için sevişmek istemediğini söylemişti.
Sonra işin icine bazi maddi konular girince iyice hevesi kacti :)
Adamı zengin biliyordu adam fos çıktı felan ahdhahgda

Konuyu yarım yamalak okudum neler olmuş arkasından.
Bahsedilen kişi benim kardeşim kuzenim yada eşimin yakınlarından biri olsaydı kesinlikle bende gider kişilerle görüşürdüm.
Durumu anlatırdım.
Kim ister başına böyle bişeyler gelsin yakınının.
Allah kötü insan şerrinden korusun.
Yazık diyorum.

Keşke Trabzon burmasını taksaydı adam......

Pelin, ağzına sağlık bunu da yazacaktım hep eğitimsiz,kendini savunamayan, çocuklarına adamış kadınlarımıza oluyor olan...

Bunu herkes yapar zaten insanlara batan bunu ilk söyleyenin buranın sivri tipleri olması oldu. Muhalefet etmeye çalışılıyor. Dillerine pelesenk olmuş yargılamak, linç vb. kelimeler.

Kimse kusura bakmasın ceylana zerrece acımıyorum ben
Kadın cinayetıne hepımız karşıyız ama ifşayi duyunca hemen bunun demogojisini yaptı

öldürülmekten korkan insan adama para için kumpas kurar mı?
Hadi bakire mevzusu ülkede kanayan yara diyeyim
Ee sen adamı zaten sevmıyorsun adamın parası için onlasın

Burada bir de adam arkasından eğleniyorsun 2020 gelinleri konusuna da bakın
Yok derdim altın değil diyorsun yok ya

kadın şiddete uğruyor da adam uğramıyor mu
Güya 30 yaşındaymıs git paranı kendin kazan ancak böyle saçma oyunlar

Bu da erkeğe şiddetin bir örneğidir
Lıncınız ımrımdı dığıl derken iyiydi şimdi korktu yok öyle

Eski eşimden hpv bile kaptım öyle kötü şeyler yaşadım ki kadın kadının kurduymuş gerçekten de insanlar çok kötü, ya öldürülseydim mutlu mu olacaktınız

Bence 30 yaşına gelip karşısındaki adamı adet kanıyla kandırmaya çalışmak daha büyük şaka ama yine de siz bilirsiniz.
Konu doğru ya da yanlış diye yorum yapmayacağım çünkü burada yapılan şey ifşa. Özel hayata müdahale.

Arkadaşlar geyik bir yana, bahsettiğimiz arkadaş fantastik saçmalıkta bir şeyler yaşıyor, gerçek mi değil mi bilemem. Kadın cinayetleri derken ajitasyon yaptığını da düşünüyorum, zira bundan korkan bu kadar büyük entrikaların içine kendini atmazdı. Amaaa konu sahibini ifşa söz konusu olduğunda orada bir durmak gerekiyor ya. Yani milyonda bir ihtimal de olsa, bir kadını tehlikeye sokma vebalini almak istemeyiz sanırım. Nasıl bir çevrede, nasıl insanlarla yaşıyor bilmiyoruz ki.Tamamen şuursuzluk ve fesatlık içinde de yaşıyor olabilir, ki şahsen öyle olduğunu düşünüyorum ama ifşa bambaşka bir mesele. Bu daha önce burada başka bir arkadaşa daha yapılmıştı, hem de ortada böyle alengirli bir hikaye bile yoktu, tamamen zevkine, eğlencesine yapıldı yani. O yüzden ifşa işine girişenlerin de bir kendini sorgulamaları lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…