Ceylin zayıflıyor

Ara oğünler elma ve seftali yedim
Akşam icin yogurt yiyorum ama midem kaldirmadi yiyemeyecegim sanirim 2-3 kasik yedim en fazla.
2 litre ictim bu saate kadar uyuyana kadar 3 olur

Bol su icmek cildime cok iyi geliyor onu fark ettim. Bu süreçte cilt bakimi da aksatmiyorum az da spor yapabilsem keske cok iyi olacak.

Baya zor basladim gune halsizdim
1 sucuklu yumurta yaptim az yagli
1 domates
Yarim salatalik
1 dilim peynir
1 dilim cavdar ekmegi
1 zeytin

Ve kan şekerim dustugu icin 3 parca cikolata
Ama saat erken deyip vicdanimi rahatlatmaya calisiyorum

Akşam yemeğine yarim kase mercimek corbasi 2 kasik guvec yedim.
Yarin tarti günüm
Ilk iş dondurma yiyecegim izin gunu bi nevi
Şu an disardayim karsimda tatlilar var çikolatalar var dayanirim insallah

Kaçamakla geldim.
2 tane kurabiye yedim
Ama 14 bin adım yurudum bugun.
Keske yemeseydim yarin tartilma gunu hemde ama olan oldu artik

Akşam kacamagi 300 kalori olarak dondu bana.
Yarin tatil yapacaktim ama vazgectim belki sadece bir top dondurma yerim o kadar.
Sabahta yuruyuse giderim ise gitmeden donra tartilip yazarim buraya

Ayy ruya gibi.seneye 50-60 larda olmak.ama neden olmasin da işte bir duraksamaya girdim mi panikle dagitiyorum.
Eksiyi gordukce tartida o azaliyor bence. 6 7 kilo verseniz daha yiyemezsiniz zaten. Duraksamadan yilmadan spor arti guxel bir diyetle verirseniz daha da bir sey olmaz devami su gibi gelir:)

Ayy ben de şu an 67.5im boyum 171. Ben de 55-56 olmak istiyorum ama o kadar yesem de aynıyım yemesem de aynıyım ki sanırım durağan dönemdeyim anlamadım. Sık tuvalete çıkma olayı da yok bende 1 hafta içinde 3 kez çıkaraam oo çok iyii falan diyorum yani.. ceylin sen 66dan 61e nasıl düştün neler yaptın? Ne kadar sürede verdin o 5 kiloyu acaba? Bana da 60-59 falan olsam gaz gelicek de bi türlü olamıyor sinirim bozuluyor çok

Ben yuruyus yaptim duzenli canim.
Sekeri azalttim ve suyu cok ictim en buyuk degisiklik bu oldu bende cunku ben gunde 1 bardak anca su icerdim. Abur cubur cok yerdim onuda kesince 1 ay gibi bir surede 61 oldum. Ama kilo vermem durunca da diyete gireyim dedim son 5 6 kilo kaldi.
Yuruyusun etkisi cok cok buyuk kesinlikle yuruyus arti bol su diyorum.
Arada kacamak yapiyordum abur cuburda ama heralde 1 ay boyu yurumedigim gun sayisi 4 ya da 5i gecmez.
Su an isler yogun ve diyet girince isin icine halsizlesiyorum yuruyus yapamiyorum ama bu hafta kesinlikle basliyorum yuruyuse de.

Ben hiç şeker kullanmıyorum, daha önce çok şekerliden şekersize geçtiğimde 5 kilo vermiştim hiç dikkat etmediğim halde sırf şekeri kestiğim için ama şimdi vücut alıştı sanırım etkisi pek olmuyor. Yürüyüş gerçekten önemli ben de yürüyüş yapıyordum ama şu aralar boşladım en iyisi tekrar başlayım. Ben de su 1-2 bardak anca içerim ama detoks suyu hazırladım dün 2 litre kadar onun gibi şeyler yapıp en azından su içeyim bu sayede diye düşünüyorum. Akşamları sadece çorba içsem sabahları da mısır gevreği yesem diye düşünüyorum zaten öğlen yapıyorum kahvaltı henüz aktif bir iş hayatım yok ne yazık ki. Ay hadi inşallah ya ben de buraya günlük mü hazırlasam napsam belki gaza gelirim

Gunaydin
2 gündür yemege dikkat ettim ama dondurma yedim bolca.
Cumaya kadar gunde iki kere yuruyus ve daha sıkı diyetle telafi edicem bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…