Ceylin zayıflıyor

Iki gundur yazamadim pek ama diyete kaçamaksız devam :)
Bugün kahvaltiya gidecegiz arkadaslarla bugunde kacamak yapmazsam yeter bana :)
Cumaya hedefim 57 aslinda ama ne olursa kabulum

Kahvaltiyi 2 dilim ekmek ve ceyrek simitle tamamladim.
Aksami yogurtla kapatirim sanirim.
Yarim saat kadar da yuruyus yaptim, aksama da yururum yarim saat heralde

Kahvaltida
yarim domates
Yarim salatalik
3 dilim peynir
Kiymali yumurta
1 dilim ekmek yedim
Azicikta recel

Ara ogun olarak kahve

Aksama 1 kase yogurt

4 litre su ictim. Yarin tarti gunu

Şu an şoktayım hic kilo gitmemis.
59.6 olmuşum gide gide 300 gram gitmis 1 haftada.
Şok diyete girip bunyeyi sasirtmam lazim sanirim metabolizmam durmuş galiba.
Yarin şok diyete girecegim, hangisi iyo hangisi değil bi bakınayim

Karar verdiginizi paylaşirsaniz bana da fikir olur.
Ben de birgun yağ yakici yesil cay iciyorum.ertesi gun ananas,zencefil,sizin sevemediginiz kabaği falan tuketip odem atmaya calisiyorum.
Ama herzaman ise yaramiyor tabi.

Merhabalar haftasonu maalesef ara verdim diyete.
Bugun sabah yulaf ezmesiyle kahvalti yaptim 1 bucuk litre kadar su ictim aksami da cok hafif sekilde bitirecegim.

Cok kotu bir yeme krizi atlattim dun.
Aksami da cok hafif yedikten sonra moralim bozuldu ve heralde 1 haftadir yemedigimi yedim.
Yemek, ekmek, tatli, dondurma, cips ne bulduysam.
Moralim asiri bozuk

Öncelikle gerçekten azimli olmaya çalışmanızı tebrik ediyorum, açıkçası yıllardır kiloyla cebelleşen biri olarak demeliyim ki kararlı olmadıktan sonra çok zor. Ondan dolayı her inişin bir çıkışı olacağını aklınızda tutmalısınız ona göre davranmalısınız, aslında kilo vermek aşırı zor bir olay değil. Kendinizi kısıtlarsanız o kadar çok yemek isteyeceksiniz o yüzden 2 haftada bir veya bir haftanın belirli gününde seçtiğiniz abur cuburu/yemeği çok fazla olmayacak şekilde tüketin. Mesela cips çikolata pizza var önünüzde siz bunlardan azar azar bir tabağa doldurun ve gün içinde bunları yavaş bir şekilde tüketin. Giderek bu alışkanlığınızı azaltın ayda bir kez olacak şekilde ayarlayın. Gerçekten kararlı olmaktan vazgeçmeyin, ekstra yemek yiyince nasıl olsa diyet gitti ya diyip 5000 kalori almayın. Bol bol su için çay için 2 saat yürüyün emin olun kilo almazsınız. Oturduğunuz yerden 1000 kalori yakıyorsunuz zaten hiç üzülmeyin.

Spora diyete devam edin, bol bol su & çay gider o kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…