Ceylinin zayıflama günlüğü .

Yürüşü kesinlikle aksatma.
Bu yaş keşfettiğim ve inanılmaz işime yarayan şeyi söyleyeyim sana; semiz otu.
Ben de bununla diyet yapıyorum ve şu ana kadar ilk defa zorlanmadan diyet yapıyorum.
Sınırsız semiz otu yiyebilrisin tabi her şeyin fazlası zararlı sadece kalori yoksunu buna karşı lif zengini ve en önemlisi inanılmaz tok tutan bir bitki. Ben sabah-öğlen arası genelde çay kahve takılıyorum. Öğlen büyük bir kase semiz otu salatası yiyorum ve bir iki kaşık yemek serpiştiriyorum üstüne ki her gün aynı tat bıkkınlık vermesin. Akşam yine semiz otu salatası ve yemekten bir iki kaşık. Çayın yanında sayıyla bisküvi alıyorum 3 tane mesela. Tatlının hiç olmadığı bir diyet bana göre değil. Tatil falan derken 60 ı görmüştüm. Şimdi ilk kez 57,6 idim bu sabah.

Yarım saat de olsa mutlaka yürüyüş yapmaya çalışıyorum .
Yoğurtlu semizotunu da çok severim aslında ama hiç diyette kullanmak gelmemişti aklıma . Siz nasıl yapıyorsunuz salatasını ?
Normal salataya koyunca lezzetli oluyor ama nar ekşisi falan olmadan salatanın tadı gelmiyor bana ama yoğurtlusunu mutlaka deneyecegim. Boyunuz kaç acaba ? Bende o kiloya dussem şahane olur . Bayrama kadar 60 olmayı hedefliyorum ama zor galiba :) çok tesekkur ederim

Ben çok tesadüf keşfettim bunu. Tatil dönüşü diyete karar verince pazardan bir sürü yeşillik alıyordum. Semiz otu da aldım. Annem bir gün kilo ile almış 2 kilo falan.. Tüketmek amaçlı sadece başlamıştım yemeğe.
Ben yoğurtlu yemiyorum ekstra kalori olmasın diye yoğurdu akşama doğru ara öğün yapıyorum. Semiz otunu bol doğruyorum, domates ve başka yeşillik de ekleyebilirsin tabi her hali güzel oluyor. Bir de yapısında doğal limon var gibi. Yemesi çok daha kolay diğer yeşilliklere göre. Öğlen neredeyse iki avuç kadar doğruyorum salataya. üstüne yemek koyduğum için yağ, tuz, ve başka tatlandırıcı gerekmiyor. Kesinlikle denemelisin mevsimi geçmeden.

Çok teşekkürler deneyeceğim mutlaka. :)

Birkaç gundur ekmeği kestim. Cayi şekerli ictigim için çayı kestim. Tatlı yemiyorum çok sevdiğim halde.
Günde en az 1 fincan bitki cayi iciyorum. 2 litre su iciyorum. Yürüyorum birde bu kadar :)
inşallah canım ben de bayrama kadar 60 olmak istiyorumm :)
neler yiyorsun genel olarak anlatabilir misin :)

Birkaç gundur ekmeği kestim. Cayi şekerli ictigim için çayı kestim. Tatlı yemiyorum çok sevdiğim halde.
Günde en az 1 fincan bitki cayi iciyorum. 2 litre su iciyorum. Yürüyorum birde bu kadar :)

peki porsiyonlarınız falan nasıl çünkü çok iyi kilo vermişssiniz :)
sabahlarıda ekmek yemiyorsunuz dimi ?

Akşam yemeğini yedim. Gece yatmadan bir kase yoğurt yersem yeter.

1 kase bol naneli cacık
3 kaşık kadar taze fasulye
2 kaşık pilav yedim.
2-3 çatal salatadan aldım ..

Bak mesela akşam yedigimi yazdım :)
Kahvaltıda da yemiyorum birkaç gundur.
Ben kesin diyetler yapamadığım için herşeyden azda olsa yiyorum ama tatlı hariç. Çünkü onda katiyen durmam. Bir oturuşta orta boy yaş pastayı yerim ben :) o yüzden uzak duruyorum . Bolca yoğurt yiyorum birde.
peki porsiyonlarınız falan nasıl çünkü çok iyi kilo vermişssiniz :)
sabahlarıda ekmek yemiyorsunuz dimi ?

Akşam yemeğini yedim. Gece yatmadan bir kase yoğurt yersem yeter.

1 kase bol naneli cacık
3 kaşık kadar taze fasulye
2 kaşık pilav yedim.
2-3 çatal salatadan aldım ..
akşam çok güzel görünüyor açıkçası ama salatayı bol yeseydin ya kız salata sonuçta taze fasulyede 4-5 kaşık olabilirdi:)

Tesekkur ederim :) koşu beni çok yoruyor yüksek tempolu yürümeye yeni alistim zaten ilerleyen znalarda belki anca kosarim :))
Demi nasıl sevimli

Kahvaltıdan önce limonlu 2 bardak su içtim.

Kahvaltı da ;
1 buçuk haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalik( daha az hatta)
2 dilim süzme peynir ( küçücük dilimler )
1 tane zeytin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…