Ceylinin zayıflama günlüğü .

Bugün karar verdim bolca ayran, yoğurt, cacık tuketecegim.
Gobegim hiç olmazdı eskiden azıcık var eritmem lazım :)

Maşallah size bende kilo vermek istiyorum ama olmuyor bir türlü evden dışarı çıkıp yürüyüş yapayım diyorum oğlum yorulur diye kiyamiyorum aksamlari eşimle beraber çıkıyoruz o da yorgun değilse bende karın bölgemde basenlerimde yaglanma oluyor.
Bugün bende başladım diyetime bakalım inşallah kilo veririm
Benim 168 boy, kilo bugün şoka girdim resmen 63 4 yazıyordu
Bu arada bende A101 den form çayı almıştım bende de ishal yaptı ben günde bir güne indirdim acaba faydası olurmu yoksa günde iki sefer mi içmeye devam etsemmi

Tesekkur ederim :) bende çok yürüyüş yapmıyorum valla bu ara. İki gün kadarda bırakmak durumunda kaldım ama yine iyi sayılır :) form çayının içinde sinemaki otu olduğundan ishal kaçınılmaz
Bende de olmuştu.
Ben günde 1 fincan iciyorum genelde ama biraz fazla kaçırınca ikinci fincanı içtim 2-3 gün :)
Çok içmemek lazım. Suyun içine biraz limon sikarsaniz o da ise yarar olmadı öyle yapın . İnşallah zayiflariz guzelcene

Öneriniz için teşekkür ederim .sizede kolay gelsin inşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz
Takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…