Cezaevi

Bende fazla bişey bilmiyorum az bişey duymuştum izin alıp dişarıya cıkabiliyorlarmış tabi takipte ediliyor
Izin almakta kolay değil öyle her izin almak istediğinde vermezler,izin verilenler var doğru ama açık cezaevinde kalıyor ise onların şartı biraz daha esnek.

Izin almakta kolay değil öyle her izin almak istediğinde vermezler,izin verilenler var doğru ama açık cezaevinde kalıyor ise onların şartı biraz daha esnek.

Tabi evet zor burdaki ceza evinde önce bi takip ediyorlar nasıl biri felan davranışları nasıl sonra izin veriyorlarda 1 gun 2 gün felan ve bişey takıyorlar sucluya dişarda nereye giderse felan haberleri oluyor.

Tabi evet zor burdaki ceza evinde önce bi takip ediyorlar nasıl biri felan davranışları nasıl sonra izin veriyorlarda 1 gun 2 gün felan ve bişey takıyorlar sucluya dişarda nereye giderse felan haberleri oluyor.
Sanırım yurtdışındasınız oranın kuralları ile buranın kuralları bir değil hem de kapalı cezaevinde kalıyormuş oranın şartları daha ağır olur izin falan biraz zor olur,gönderdiğiniz mektuplarda incelenir diye biliyorum,arkadaşınız çalışmıyor mu eğer çalışıyorsa maaşına haciz konulur ve taksit taksit ödenir hapis en son şeydir.

Acık ceza evi kuralları aynı. kapalı cezaevinin zor oldugunuda biliyorum evet, galiba önce taksit taksit ödemeye çalişmiş 3 ayın taksitini ödemeyince hapis vermişler 3 ay

Acık ceza evi kuralları aynı. kapalı cezaevinin zor oldugunuda biliyorum evet, galiba önce taksit taksit ödemeye çalişmiş 3 ayın taksitini ödemeyince hapis vermişler 3 ay
Bak canım,eğer arkadaşım maaşlı sigortalı bir işte çalışıyorsa borçlu kişi tarafından örnegin banka tarafından maaşın bir kısmına haciz konulur,arkadaşın daha maaşını almadan borçlu olan kişinin banka hesabına o taksit zaten yatar yani arkadaşın elden ödemez o parayı.Direkt Maaştan kesilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…