- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Kelebek1903
-
profilinde yazıyor ben senin yalancınımLiseli olduğumu nerden biliyorsun ? Liseli felan değilim ablam okumuyorum. sen galiba arkadaş dost nedemek bilmiyosun.
O benim cok degerli bi dostum ona ulaşmak sesini duymak istiyorum bu kadar
Ama böyle
hayırdır neden o kadar israrcisin
Yp
profilinde yazıyor ben senin yalancınım
Yer:
- Yurtdışı
Meslek:
Öğrenci
İlişki Durumunuz:
İlişkim Var
Meslek:
Öğrenci
Eğitim Durumunuz:
Lise
Yaşadığınız Yer:
- Yurtdışı
NULL
hayırlı mübarek olsunn o zaman liseli muhabbeti değil yaptığım anlamışındır profildeki durumuna yaptığım yaş tahmini aslında..cevabımı yukarıya yazdım zatenY
Lise haziranda bitti
arkadaşa sordum nişanlısı cezaevinde telefonla ulaşamazsın hiçbir şeyi değilsin mektup yazabilmen içinde onun ismini bildirmesi lazım arkadaşında seni senin onu düşündüğün gibi düşünüyorsa otomatik verir tahminim[/QUOTE
Akrabayızda soy ismi aynı degil tabi
Liseli olduğumu nerden biliyorsun ? Liseli felan değilim ablam okumuyorum. sen galiba arkadaş dost nedemek bilmiyosun.
O benim cok degerli bi dostum ona ulaşmak sesini duymak istiyorum bu kadar
Aaaa arkadaşım o yuzden siz olsanız üzülmezmisiniz aramak istemezmsiniz cezaevi bu bide başka bi yer değilki
Canım en sağlıklı bilgiyi ancak ailesinden alabilirsin .. Ailesine ulaşabilirsen onlar zaten seni yönlendirir .. Cezaevi bilgim yok şükür ki yok Allah kimseyi düşürmesin .. Ama yarıaçık cezaevinde ise telefon hakları dışarı Çıkma hakları vs .. Oluyor bunuda Müge anlı nın Programında öğrenmiştim :)
Aaaa arkadaşım o yuzden siz olsanız üzülmezmisiniz aramak istemezmsiniz cezaevi bu bide başka bi yer değilki
farketmiyor birinci derece yakını özel izin alınmış nişanlısı falan değilsiniz akrabaysanız aileden alabilirsiniz haberlerini
Akrabaysaniz annesine babasına kolay ulaşırsın
Mektup mu yazsan acaba? Bir de bence kaldığı Cezaevi'ni telefonla arayıp bilgi al iletişim ile ilgili. Kaldığı cezaevi tipine göre değişiyor diye biliyorum ben. Mesela bazılarında haftada bir saat internet izni varmış her siteyi kullanamasalarda
Cezaevine girdiği haberini kimden aldıysanız ona sorsaydınız keşke..
Hem akrabasınız hem ulaşamıyormuşsunuz aileye..
Akrabaysanız anneniz babanz bile ulaşabilir kolaylıkla akrabalarınıza..
Bazı şeyleri eksik anlatıyorsunuz bence..
Sanki içeri giren sevgiliniz de tepki alacaksınız diye arkadaş diyorsunuz...
Dediğim gibi akrabaysa kolaylıkla haber alınabilir ama siz ulaşamıyorsunuz sanki 40 kat yabancı.. ilginç..
Neyse cezaevleri hakkında bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazmış zaten.
Ömrüm mapus damlarinda geçti muniş sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?