- 25 Nisan 2014
- 72
- 5
- 18
- Konu Sahibi Kelebek1903
-
Ulaşmanız nasıl olur bilemiyorum ama zor, ailesine falan ulaşın. Veya sosyal ağlardan arkadaşlarına falan sorun denediniz mi bunları?
Tam bilemiyorum ama zor gibi bu isteğinizAilesine ulaşamıyorum direk onu aramak istiyorum sesini duysam dünyalar benim olacak
ceza eviyle bilgim yok ama dizilerden bile anlasilan telefonla olmaz bu is gibi sanki
ailesine ulasirsaniz belki daha saglikli bilgi alirsiniz
goggle ayazip aratin birde , suçu hafif deilse yaazar belki haberlerde gerçi ins haber yapilacak kadar kotu bisey yapmamaistir :s
Ailesine ve arkadaslarina sormaktan başka bir careniz yok... ogrenirseniz bize de söyleyin, ben merak ederim[/
Öyle gözüküyor
Olur söylerim
Tam bilemiyorum ama zor gibi bu isteğiniz
Yani kimi arayacaksınız ki? Ancak cezaevini arayıp bilgi alabilirsiniz. Mahkumlara telefon vermezler sadece telefon izinleri olur o da onlar sizi ararlar diye biliyorum yanlış değilsem eğer.Neden yaaaa pppffffff((((
ara cezaevini pffla genç bir kızın liseli bu kız ısrarla cezaevini arama aşkı nedendir farkındalık yaratmak mı ..yurt dışındayım demişsin abla nasihatı olsun dizilerde gördüğün gibi yerler değil cezaevleri..Neden yaaaa pppffffff((((
Yani kimi arayacaksınız ki? Ancak cezaevini arayıp bilgi alabilirsiniz. Mahkumlara telefon vermezler sadece telefon izinleri olur o da onlar sizi ararlar diye biliyorum yanlış değilsem eğer.
böyle olmamalı yaTelefonda konusamazsin. Görüşe gitsen soyisimleriniz tutmuyor diye görüşe almazlar.
yapacak birsey yok, ortak arkadaşlardan bilgi alabilirsin
böyle olmamalı ya(((
ara cezaevini pffla genç bir kızın liseli bu kız ısrarla cezaevini arama aşkı nedendir farkındalık yaratmak mı ..yurt dışındayım demişsin abla nasihatı olsun dizilerde gördüğün gibi yerler değil cezaevleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?