cezvve.com ' da fal baktırdım ? Başka baktıran var mı ?

qzdee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.652
48
0
İstanbul
Kızlar azönce yorumlarınızı falan gördüm bende netten bi bakim dedim ilk karşıma cezvve.com çıktı orda falcılar ve bitanesi gözüme çarptı direk ona baktırdım. 20 dakikada falan yorumlandı ve hayretler içinde kaldım gerçekten beklemiyodum bu kadarını dalgasına baktırmıştım çooook şaşırdıımmm En özelime kadar söylemiş ya hayretler içindeyim hala

kime baktırdın canım??

kime baktırdın canım??

cezvve de baktırdım ben karia ' ya bide cemre ye baktırdım ama karia ya katina falı baktırdım o daha detaylıydı çok şaşırdım gerçekten . Cemreye iskambil falı baktırdım o biraz genel yorumlamış ama bazı yerleri vardı ki çok ince detay bilmiş biraz kısa olmuştu onunki sadece

karia benimde favorim çok detaylı bakıyor bir de dedikleri tuttu bende geçen gün baktırdım sevgilimle alakalı birkaç şey söyledi doğru çıktı

karia benimde favorim çok detaylı bakıyor bir de dedikleri tuttu bende geçen gün baktırdım sevgilimle alakalı birkaç şey söyledi doğru çıktı

Aynen ya özellikle sevgilimle ilgili söylediklerine şaştım kaldım bu kadar olmaz yani resmen onu anlattı bana . En özelimize kadar yazmış hatta çok şaşırttı beni

bende promosyon atmistim ona rica ettim guzel bakti kisaydi ama sonra tarotta ustayim istiosan detay ondan yolla dedi ama yollamadim belki yollarim :) tellwe de bot falclar baktigi icin yollamak istemiorum oraya promosyon fal

Son düzenleme:
bende promosyon atmistim ona rica ettim guzel bakti kisaydi ama sonra tarotta ustayim istiosan detay ondan yolla dedi ama yollamadim belki yollarim :) tellwe de bot falclar baktigi icin yollamak istiorum oraya promosyon fal

akşam onada bakıcam bi promosyon baktrm 1-2 tanede valla haftalardır sıkıntıdaydım biraz içimi rahtlattılar :))

akşam onada bakıcam bi promosyon baktrm 1-2 tanede valla haftalardır sıkıntıdaydım biraz içimi rahtlattılar :))

tellwe de kimseye takilma derim hepsi para somurusu canim ya bana bir tek tasinma olayimi bilmeleri disinda iki ayda deli fal baktirdim hicbiri bisi bilemedilar, esinceyi cok begenirler sdc salladi ve kisi analizlaride cok yanlisti, kiraze deen fiyasko, bi selenayi bekliorum ama klothyagmur dedigi tutmadi, yani aklima gelen bunlar ama para vermeye cidden degmez

bilmiyorum ki canım karia nıın yazdıkları inanılmaz derece doğruydu çok şaşırdım bende acıkcası. Birçok özel şeyimi yazmış kafamdaki düşünceleri yazmış kimseye söyleyemediklerimi yazmış aslında yoksa öyle fala falan para harcıycak biri değilim kafam dağılsın diye baktırdım

ben karia icin konusmadim ztn, tellweye gidersen sakin gitme diye dedim :)

doğru çıktı derken geleceği mi tutturdu yoksa mevcut durumu mu bildi

sevgilinle ara vereceksin uzaklaşma var araya uzaklar girecek dedi ara verdik o gün :44:

umarım barışırsınız. ama karia da ilerliyo yavaş yavaş demek. bana baktığı fal şeyma'nınki kadar iyi değildi ama 4 liralık fala göre gayet iyiydi. barışma var dedi mi?

bana da ayni yorumu yapti karia :) ama onu harfine gore tarif etti dis gorunusunu falanda :)

bana yorumu samimi geldi diğerleri aman şöyle iyisiniz böyle iyisiniz hani nerede? olumsuzlarıda söylüyorsa iş tamamdır valla helal olsun gerçi falım kötü çıktı ama tüh
Seninkini bilmesine sevindim çok üsteliyoruz bazı şeylerde akışına bırakmak gerek

OrAsi oyle tabi ama yine kesin kez olmaz demedi yani olabili de olmayanilir de dedi ama baska birini daha uygun buldu bana :) ne diim fla inanma falsizda kalma
Ztn kaderi ancak Allah bilir ve kAderi de anck dua degistirir

OrAsi oyle tabi ama yine kesin kez olmaz demedi yani olabili de olmayanilir de dedi ama baska birini daha uygun buldu bana :) ne diim fla inanma falsizda kalma
Ztn kaderi ancak Allah bilir ve kAderi de anck dua degistirir

ben sevgilim üzülsün istiyorum ne bileyim ara verdik öyle hayatına bakmasın istiyorum çokmuşey istiyorum yaaa ama bir tarafım barışmak istemiyor uzaklaştım iyice kafam karışık fallara dadandım of off inşallah senin gönlünden geçen olur

Ay benimkinin agresifliğini birden parlamalarını benim heycanlı panik olmalarımı hepsini yazdı sevgilim inanmazdı okudum ona şaştı kaldı 20 gündür sevgilimn moreli çok bozuktu soruyodum yok bişey diyodu senle ilgili değil diyodu bugun karia yazmış 20 gündür sevgilinin içinde bi sıkıntı var çok duygun soğuk ama bunların seninle alakası yok ailevi sorunlardan aile büyükleri yüzünden bu halde falan açık açık yazmış aynen de öyle babasıyla falan sorunları var . Beni çok sevdiğini çok değer verdiğini yazmış ilişkinn uzun yıllardır devam ettiğini ve çok güzel bi evlilikle sonuçlanıcağını yazmış 7 yıllık ilişkimiz. Bide çok baş ağrısı çekiyosun bu ara bunlar stresten hep herşeyi çok takıyosun demiş. İnanmazsınız 4 gündür başımı duvarlara vuruyorum ağrıdan onada çok şaşırdım.. Çok sevinceğin bi haber alıcaksın ama bu gözü yaşlı bi sevinç olcak yazmış . Sevgilim askere ağustosta gidebilir öyle bi durum var ben çok gitmesini istiyorum ama dayanamıyorum bi yandan oda olursa herşeyiyle tutmuş oluyoo en özelimize kadar yazmış dtaylarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…