Kızlar azönce yorumlarınızı falan gördüm bende netten bi bakim dedim ilk karşıma cezvve.com çıktı orda falcılar ve bitanesi gözüme çarptı direk ona baktırdım. 20 dakikada falan yorumlandı ve hayretler içinde kaldım gerçekten beklemiyodum bu kadarını dalgasına baktırmıştım çooook şaşırdıımmmEn özelime kadar söylemiş ya hayretler içindeyim hala
kime baktırdın canım??
cezvve de baktırdım ben karia ' ya bide cemre ye baktırdım ama karia ya katina falı baktırdım o daha detaylıydı çok şaşırdım gerçekten . Cemreye iskambil falı baktırdım o biraz genel yorumlamış ama bazı yerleri vardı ki çok ince detay bilmiş biraz kısa olmuştu onunki sadece
karia benimde favorim çok detaylı bakıyor bir de dedikleri tuttu bende geçen gün baktırdım sevgilimle alakalı birkaç şey söyledi doğru çıktı
cezvve de baktırdım ben karia ' ya bide cemre ye baktırdım ama karia ya katina falı baktırdım o daha detaylıydı çok şaşırdım gerçekten . Cemreye iskambil falı baktırdım o biraz genel yorumlamış ama bazı yerleri vardı ki çok ince detay bilmiş biraz kısa olmuştu onunki sadece
bende promosyon atmistim ona rica ettim guzel bakti kisaydi ama sonra tarotta ustayim istiosan detay ondan yolla dedi ama yollamadim belki yollarim :) tellwe de bot falclar baktigi icin yollamak istiorum oraya promosyon fal
akşam onada bakıcam bi promosyon baktrm 1-2 tanede valla haftalardır sıkıntıdaydım biraz içimi rahtlattılar :))
tellwe de kimseye takilma derim hepsi para somurusu canim ya bana bir tek tasinma olayimi bilmeleri disinda iki ayda deli fal baktirdim hicbiri bisi bilemedilar, esinceyi cok begenirler sdc salladi ve kisi analizlaride cok yanlisti, kiraze deen fiyasko, bi selenayi bekliorum ama klothyagmur dedigi tutmadi, yani aklima gelen bunlar ama para vermeye cidden degmez
bilmiyorum ki canım karia nıın yazdıkları inanılmaz derece doğruydu çok şaşırdım bende acıkcası. Birçok özel şeyimi yazmış kafamdaki düşünceleri yazmış kimseye söyleyemediklerimi yazmış aslında yoksa öyle fala falan para harcıycak biri değilim kafam dağılsın diye baktırdım
karia benimde favorim çok detaylı bakıyor bir de dedikleri tuttu bende geçen gün baktırdım sevgilimle alakalı birkaç şey söyledi doğru çıktı
doğru çıktı derken geleceği mi tutturdu yoksa mevcut durumu mu bildi
sevgilinle ara vereceksin uzaklaşma var araya uzaklar girecek dedi ara verdik o gün :44:
umarım barışırsınız. ama karia da ilerliyo yavaş yavaş demek. bana baktığı fal şeyma'nınki kadar iyi değildi ama 4 liralık fala göre gayet iyiydi. barışma var dedi mi?
barışma olur ama bir cacık olmaz dedi kısaca
bana da ayni yorumu yapti karia :) ama onu harfine gore tarif etti dis gorunusunu falanda :)
OrAsi oyle tabi ama yine kesin kez olmaz demedi yani olabili de olmayanilir de dedi ama baska birini daha uygun buldu bana :) ne diim fla inanma falsizda kalma
Ztn kaderi ancak Allah bilir ve kAderi de anck dua degistirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?