- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Ooo öyle iyi etmişsinki iptal etmekle Allah korumuş seni:)Ya şu durum analizi başarısına bende eskiden çok kaptîrır kendimi,çok itibar ederdim.Geçen zamanda gördümki gelecek konusunda; geçmişi tam yerine oturtup ağzımı aćık bırakanlar dahada başarısız oldu.Ama şevkini kırmıyim canım,inşallah gelecek tahminleride iyi olanlar tutsun.Fal bu geçmişide bilir belki geleceğide ,herkese bir olmuyor.Sadece kusursuz geçmiş ve durum analizi yapanlar geleceğide bilir diye inancım kendim adına kalmadı.Hepimiz için hayırlîsı inşallah ....
Ooo öyle iyi etmişsinki iptal etmekle Allah korumuş seni:)Ya şu durum analizi başarısına bende eskiden çok kaptîrır kendimi,çok itibar ederdim.Geçen zamanda gördümki gelecek konusunda; geçmişi tam yerine oturtup ağzımı aćık bırakanlar dahada başarısız oldu.Ama şevkini kırmıyim canım,inşallah gelecek tahminleride iyi olanlar tutsun.Fal bu geçmişide bilir belki geleceğide ,herkese bir olmuyor.Sadece kusursuz geçmiş ve durum analizi yapanlar geleceğide bilir diye inancım kendim adına kalmadı.Hepimiz için hayırlîsı inşallah ....
Canim gercekten bu söyledigine katiliyorum gecmisi bilenler pek iyi bilemiyor gelecegi...
Fali cikanlarada dikkat ediyorum belli bir süre sonra durumlari bozuluyor
Cok karmasik isler bunlar..Gercek falcilar bisi sormadan bilirler cogu seyi öylesini bi bulamadik nettekilerdende ummuyorum bisiy ztn..
Canim gercekten bu söyledigine katiliyorum gecmisi bilenler pek iyi bilemiyor gelecegi...
Fali cikanlarada dikkat ediyorum belli bir süre sonra durumlari bozuluyor
Cok karmasik isler bunlar..Gercek falcilar bisi sormadan bilirler cogu seyi öylesini bi bulamadik nettekilerdende ummuyorum bisiy ztn..
ya di mi, hatta dua ettim 8 saat dolsun da iptal seçeneği çıksın, sisteme girmesin bakmasın diye. bi sıkıntı bastı, içime mi doğmuş ne :26:
evet bu fal olayı sabit gitmiyor, çok zigzaglı olaylar olabiliyor. biliyorum be abla. ama işte sana mesajda anlatmıştım ya bi şey, genelde o tarz şeyler çıktığı için içten içe oradan bi dayanağım var benim. zaten yaza girdik, zaman çok çabuk geçiyor. ne olucak cidden çok merak ediyorum, yani mutluluktan ziyade baya meraka döndü bu durum bende. mesela tellwe'ye hiç elim gitmiyo artık, hem dolar üstünden ödeniyodu. bak oradaki hislerenerji'nin maddi açıdan bi dediğini de yaşadım, allah için o kadın da iyiydi baya kahve falında, malum konuda filan.
Canım benim zaten başımıza ne geliyosa meraktan geliyo.Geleceği merak duygusu işte bekleyemiyoruz.Ah bi sabretsek yaşayıp görücezde nerdeeee...Tellweye benimde pek elim gitmiyo Serüven macerasından sonra.
Şu aralar revaçtaki sitem falsepeti.
Ben acikcasi 1 sene oldu belki 1000 defa yazdim bana tutturan falcilari ama olumsuz seylerdi hepsi olumsuzu $ak diye tutturuyolar.. ..Valla artik bi olumsuzluk daha yasayacak takatim yok ne yalan söyliyim 2013 berbat gecti öyle bi inis yasadim ki hayatimda hala düzelmedi istedigim gibi..
Belki de bu dönemi yaşaman gerekiyordu, biliyorum yıpranmışsındır ama bi de bu açıdan bak. Tez zamanda her şey yoluna girer umarım canım. Sınanıyoruz işte farklı şekillerde :26:
Sorma sacma sapan insanlara ne paralar döktük simdi icimden gelmiyor gerci fala baktirsak nolucak diyede düsünmüyo degilim
Semayi cok begenmistin canim semadan tutan bisiler var mi
Anlik durum disinda cok iyi olduguna inanmamaya basladim da .. 2 fal daha atmisim ucuzken onlarda cuvallamis gibi
Sema bana Haziran dedi, ama tutacagini hci sanmiyorum. Tutarsa onunde saygiyla egilirim
Bakalım umarım istediğin gibi olur canım, ben de merakla beklicem tutturacak mı zamanı diye. Zaman aksaması payı da bırak ama 1 ayı geçerse zaman patlamış olur bence. Ben tellwe'de tutankammon, medyum hiper ve falaniyethakkaniyet'e verdiğim paralara ağlıyorum şu an. Burç yorumu ve kart okuma gibiydi hepsiHepsi de 1-2 ay içinde çok iyi şeyler olacak için ferah olsun dediler ki zaten tatmin de olmadığım için inanmamıştım dediklerine. O Hiper ve Tutankammon'un aynı kişiler olduğunu düşünüyorum bu arada
Tellwe de adam gibi bakan az kisi var, onlar da pahali zaten. Ben cer cope baktirmiyorum, bilemiyorlarFavorim CrimsonLady.
Venusamber, Fatima ve Sema haziran dedi, cikarsa saskinliktan kalp krizi geciririm herhalde :2:
Haziran ayindayiz canim artik cikarsa söylersin ztn
Orada Ada'yı övmüştün sen yanılmıyosam. Seruven'i ben çok merak ediyodum ama dolar üstünden ödeme falan yapamam artık tellwe'de. Kötü mü baktı sana :/
paraylamı bakılıyorlar ödeme nasıl yapılıyor ve ücret ne kadar
Herkese merhabalar! Efendim, bu benim ilk mesajımForuma yeni üye oldum, ama üye olmadan önce de fal konularının sıkı bir takipçisiydim :126: Artık ben de fal deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.
Cezvve.com'da fal baktırdım ben de, isimlerden biri Şeyma, diğeri de Warlock. Warlock'un patladığını rahatlıkla söyleyebilirim. Çok olumlu ve kendinden emin konuşmuştu. Olaylar söylediğinin tam tersi şekilde gerçekleşti ve verdiği tarihler çoktaaan geçti. Ancak benim kişiliğimi mükemmel bir şekilde okuduğunu söyleyebilirim. Bir de geçmişten bir aşkın geri döneceğini söylemişti, hiç ihtimal vermemiştim ama söylediği tarihten biraz daha evvel o kişi benimle iletişime geçti.
Şeyma ise ben söylemeden bir çok detayı bildi. Ancak verdiği tarih yaz sonu. O yüzden şimdiden bir şey söylemek zor. İş arıyorum ve fallara o yüzden düştüm ben... Şeyma'nın aradığım işi detaylıca görmesi çok şaşırtıcıydı. Ancak bilemiyorum, falcıların bilinçaltını okuyabilmesi geleceği bilecekleri anlamına gelmiyor tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?