• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chanel no 5 alsam kalıcı mı nasıl bir koku

loren80545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
52
62
3
28
SEPHORA online dan chanel no 5
35 ml almayı düşünüyorum yıllar önce koklamıştım sevdim aslında ama kalıcı mı kaç fıs sıkınca etkisi kalıyor yaşım 28 ağır kokular hoşuma gidiyor bana gidermi

SEPHORA online dan chanel no 5
35 ml almayı düşünüyorum yıllar önce koklamıştım sevdim aslında ama kalıcı mı kaç fıs sıkınca etkisi kalıyor yaşım 28 ağır kokular hoşuma gidiyor bana gidermi
Ben Chanel’den her zaman Chance tercih ederim ama ağır kokular tercih ediyorsanız hoşunuza gider evet. Chanel kötü koku yapmaz ve piyasadaki çoğu kokuya göre kalıcıdır.

bunu denemeden bilemezsiniz çünkü Chanel kokuları gerçekten herkesin teninde çok fakrlı etki yaratıyor. no 5 benim yaz kokumdur ve çok tatlı pudralı bir koku bırakıyor ve gün boyunca da tenimdeki kokusu sürekli değişiyor. deneyen başka bir arkadaşımda ise koku gerçekten hiç şık durmamıştı.

Almadan önce boynuna ve bileğine sıkıp 3-4 saat dolaşmakta fayda var
Ertesi güne kalsa hatta daha iyi

Chanel no5 in formülü çok değişti ama yine de kalıcıdır. ama yaşına göre biraz ağır kaçabilir

Çok ağır bir parfüm denemeden sakın ama sakın alma çok keskin ve genel beğeniye asla hitap etmiyor

Aslinda herkes agir demis ama bana cok temiz bir koku gibi geliyor no5 pudramsi tertemiz, koku algisi degisir kişiden kisiye tabiki. Denemeden alinacak bir koku degil. Kalicimi tabiki kalici chanel olupta kalici olmayan parfum koklamadım simdiye dek.

Chanel'in bütün kokularını denedim, ben de en kalıcı olanı ve tenime en çok yakışanı coco mademoiselle mesela 12 senedir kullanıyorum, sabah evden çıkmadan 1 fıs akşam 1 fısla buram buram yayılır koku.
Hatta çok beğendiği için bir dönem kardeşim de kullandı ama bende durduğu gibi durmadı ve bendeki kadar kalıcı olmadı, koklamayla anlaşılmaz parfüm, denemeniz lazım bir süre her tende etkisi farkı çünkü.

Back
X