Chat´ten Bir Aşk Hikayesi !!!!!!

simdi bu gercek olay mi hikaye mi.dondum kaldim daaaaaa.kizin etdigi cok sacma ama arkadaslar gozu kor olacasi ask boyle sey.insani oyle kor ediyor ki burnunun ucundakini goremiyor.gormuyor degil goremiyor.cok kotu oldum yaaa

bencede çok salakça allah korusun her gün gördüğüm sevgilimden ayrılsam dahi kendimi öldürmem ki bu ne saçmalıktan başka bişi değil böle bişi olduğunuda sanmıom

eger gerçek bir olaysa kıza yazık olmuş .
ama chat te tanıştığı biri için hayatına kıymak cahilliğine veriyorum kendinede ailesinede yazık etmiş.

nıye bu kadar inancsız bır toplum olduk acaba.olmuştur.belkı bu hıkaye uydurmadır ama.kesınlıkle böyle bır şeyın olduguna ınanıyorum
sanal manal ama oluyor.adına umutmu dersınız ;bekleyişmi,bılemem.burda; ınanmış gencecık tertemız bır kalp var.aşk ta hıcbırzaman ıkı kere ıkı dört etmez.hele aşkta mantık arıyorsanız hata sizde.
tamamen yürek işidr.
ben hıc görmedıgım bır adamla evlendım.o fransada ıdı.ben ıstanbul da
sadece ortak bır akrabamız bızı bırbırıne uygun görmüş.ve ona benım telefonumu vermiş.
bır şubat ayıydı.gecenın yarısı tel.çaldı.2 saat konuştuk.
ertesi sabah bana deli gibi aşık oldugunu yazmıstı.mesajda.
ben kararımı verdım haftaya oraya gelıyorum dedı.bende boş degıldım.tabıı.hoşlanmıltım.kalbımde tuhaf bır şeyler oldu.adını koyamadığım.10 gün sonra uzun boylu kumral heybetlı yakışıklı bır adam elinde valizi ile kapımda duruyordu.hıç bu kadar hayal etmemıştim.geldıgı gün pazar akşamıydı.ertesı gün alışverişe çıktık salı günü nışanlandık ve cuma günü evlendık.
bır rüya gıbı
4 sene muhteşem bır aşk yaşadık.ama sonra bazı olaylar bızı ayırdı.sevgımızden 1 tüy boyu bıle eksılmeden.hala ona delı gıbı aşıgım oda bana.görüşüyoruz.ama o başkasının kocası bende başkasının karısıyım.
sonuçta söylemek istediğim ınsan görmediği birine aşık olur hemde bal gıbı olur.hatta bence en saf en temız ve en menfaatsiz aşktır bu.
onun hayat standartı degıl,tahsılı degıl,sosyal yaşantısı degıl,boyu posu degıl,endamı değil sadece kendısı ılgılendırıyor sızı.AŞK BUDUR
bırakın akıllı geçınmeyı
BAZEN YÜREKLI OLMAK AKILLI OLMAKTAN DAHA YAŞAMAYA DEĞERDİR.

hayatta hiç kimse için ölmeye değmez ölmeye değer insan yoktur zaten,gerçekmi bilmem ama böyle şeyler oluyor gerçek hayatta 1 2 günlük tanığı insan için canına kıyanlar,bazı şeyleri idrak edememelerinden kaynaklanıyor bence birde çocukluk belkide bilemeyiz.

heheh ölmeyi haketmiş dicem kızcaksınız bana:)
o kızın o zeka seviyesiyle büyüyüp çocuk yetiştirmesi memlekete zarar:)

böle biseyy gercektende olmustu türkiyede. Kiz oglani terketmis tabii ki bunlar sadece sanal alemdeler hic bulusmamis. Oglan da gitmis arabaya babasinin tüfegi ile vurmus kendini. Cok salakca gelyior bize ama her insan ayni düsünmüyor. Böle yapan insanlarda war

bence cok yanlıs dusunuyorsunuz arkadaslar insanınn basına gelmeyınce yasamayınca bilemes ben de sızın gıbı dusunuyordum ama suan benımde chatden tanıstım ve 7 aylık cok gusel ve cıddı bı ılıskım var ve cok ta mutluyum hemde uzak olmasına ragmen.aynı sehırde yasamıyoruz ama onu cok sevıyorum oda benı bende onu tanımadan önce sızın gıbı dusunuyordum ama ınsann basına gelmeyınce bılemez.demekı ınsann aynı sehırde yada ıllakı ıstedı zamn dokunması gerekmıyo sevmesı ıcın bence asıl sevgı özlem ask uzaklık cunku ozamn anlıyo ınsan degerını sevgısınn

adı üstünde hikaye biryerden saçmalanacak ya..

1 - Aylin hanım kızımız neden görmediği biri için varlığından bile emin değilken uğruna ölüyor ?klava:

2 - Ercan abimizin mail adres, şifre vs. nin kardeşinin elinde ne işi var ?:1ninca:

3 - Sanki yüzyüze konuşuyorlarmış gibi çekinmek neden yaz msn den gitsin, mail de ne oluyo ?şakkıdı

ya kızlar ben uzun zamandır giremiyodum siteye özlemişim galiba bu tarz eleştiri vs.

paylaşım için teşekkürler arkadaşım..

aşk böyle bişey değil ya..aşk: uğruna can vermek değil, can vermeye meyil verdirmeyecek kadar yüce bir servet..

Böyle durumlarda olabilir çok yazık olmuş.Bilgisayarda olsa yazılan küçücük bir kelime hiç yüzünü görmediğimiz insanlar hakkında bazı fikirler verebilir.Aşık olmakta hayet insani bir duygu aslında bilg.fazla kanmamaya gayrek göstermemiz lazım üzücü bir durum.

PAylaşımınız için TEŞEKKÜRLER ellerinize sağlık.

bende chatten biriyle tanıştım ama ayrıldık sonumuz oldu...bu kızda daha görmediği bi kişi için intihar etme cesaretini bulmuş anlayamadım.demekki görseymiş daha neler yaparmış.yinede allah rahmet eğlesin...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…