Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

• Hayır, kesinlikle olmaz

OY: 84 21,5%
  • Neden olmasın

OY: 113 29,0%
  • Oradan kimseye güven olmaz

OY: 66 16,9%
  • Ben sevgilimi/esimi oradan buldum

OY: 127 32,6%

• Ankete Katılan
    390
bende ewlenmezdim!!gerçektende hiç güven olmaz oradakilere.tw lerde görüyoruz dolanadırılan kadınları kandırıyolar hep tatlicadiarzutabi ewlenenlerde vardır.

Chatte tanısan hatta evlenen arkadaşlar kusura bakmasın herkesin tercihi ama ben bu şekilde sanal ortamda tanışmak fikrini doğru bulmuyorum bence ikili ilişkilerde güven çok önemlidir sonuçta sanal bi insana nasıl güvenebilirsiniz çevrenizde dünya kadar insan var elbet içlerinden birisi sizin için uygundur bu arada bi arkadaş evlendiğini yazmış o bence nadir görülen şanslı kişilerden biri allah mutluluğunu daim etsin

ben evlenirdim.
karşınızdaki sonuçta bilgisayar değil.
ben kendim,internette nasıl güvenilir bir insansam
karşımdaki insan da öyle biri olabilir.
ama iki kere ölçüp tartmak gerekiyor.

ben evlendim 4 yıl oluyor
:asigim:
iyi kızz allah bozmasın sen şanslı kullarındanmışsın allahın..

tanıdığım biri varda kadın elini avcunu int.tanıştığı birine yedirdi,sonrada izini adam kaybetti.kadın güvenip,her şeyini verdi tabii şimdi perişan.
yani ben buna dayanarak,yapılmasını pek tafsip etmiyorum.

canım saygı duyuyorum sana ama şu varki nette tanıştın diye gezmeye nette gitmiyorsun.
görürsün,tanışırsın huyuna suyuna bakarsın işine gelmezse yol gösterirsin gider,tanıştın diye evlencek değilsinya,bide büyük konuşma tatlım,bu şahsi fikrim,sevgiler...

kesinlikle velenmem diyen moonlight_bety e öncekini yazdım kızlar,kötü niyetim yok yargılamıyorum baştan söleyim...

ya tabi ordan evlenenlerde var dir ama bu devirde elinle bulduguna bile guven olmuyoki nasi gormedigin birine guveniceksin.:sm_confused:bi de oraya cikip derler ya cok yakisikliyim yada cok guzelim diye ya madem okadar guzelsn ne diye ciktin oraya da arkadas ariyosuuuunnnn:roflol:

Ben Evlendim 4,5 Yillik Bir Ilişkimiz Sonrasi Evlendik Cokda Mutluyuz Ben Sahsen Cevremdende Cok Taniyorum Vede Cok Sahit Oldum Cokda Güzel Eviliikleri Var Millet Artik Tv Lere Cikip Evleniyo Tanimadigi Bimediği Insanlarla Netten Neden Olmasin Karsindaki Dürüst Oldugu Sürece Asla Bir Sakincasini Görmedim Göremiyorumda Dünyaya Bir Daha Gelsem Yine Eşimle Evlenmeye Hiç Düşünmeden Ewet Ewet Ewet Derdimmmmmmmmmm...................

bende cekinirdim sanırım yani bu güvensizlikle ilgili en yakınına bile güvenemediğin su zamanlarda chatte tanıstıgın birine ne kadar güvenebilirsinki ama yinrede sans işi böyle tanısıp evlenenlere mutluluklar diliyorum

evlenenler saygı duyarım. evlenipte mutlu olanlarda baaya bi şanslılar....
ama ben olsam evlenmem. evlenmedimde
benim kociş netten değil:asigim::asigim::asigim:

evlenirim nie evkenmicekmişim
sonuçta sadece ilk başta tanışma aşaması nette olur
devamı gerçek hayatta gerçekleşir.
sonuçta nette iki sene konuşup sonra 1 kaç kere buluşpta evlenecek halim yokk
elbetteki geniş kapsamlı araştırmalar olucakkk a.s.

Bende pek onaylamiyor netten evlenmeyi. Guven meselesi deyil belkide. Cunku zaman gectikce taniyosun o kisiyi. Hem sanal ask yoktur bence sadece onlar oyle saniyodur. Cunku o kisiye dokunmadan, gozlerine bakmadan nasil asik olucaksinki. Belkide vardir oyleleri bilemem. Ve is evlenmeye geldigi zaman bicok sorunlar cikar eminim. Mesela netten tanistin evleniceksin. Bunu ailene nasil soyliyceksin ki bizim toplumumuzda bunlara pekde olumlu bakmiyolar. Hadi yalan soyledin ailene bi arkadas tanistirdi dedin. Yalan uzerine kurdugun evlilikte ne derece mutlu, huzurlu olucaksin. Tabi bunlar sadece benim sahsi fikrim. Hic kimse ustune alinmasin Evlenipte mutlu olan bi cok insan var. Hepsininde mutlulugu daim olur ins.

merhaba kızlar bende eşimle 4eylül 2005de tanıştık tabi chat vasıtasıyla.iyiki girmişim o gün nete.25 ağustos 2007de evlendik şuan 3buçk aylık hamileyim.mutluluğumuz daim olsun inş. a.s.

Chat tanışmak için bi vesile sadece ondan sonra çıkıp görüştükten ve ailesini falan tanıdıktan sonra neden evlenilmesinki ayrıca benim bazı arkadaşlarım 4-5 sene üniversitede çıktıkları halde evlenip boşandılar. Boşananların hepside chat aracılığıyla tanışmadı herhalde .

ben suna katılmıyorum kesınlıkle evlenmem olgusuna
katılana da saygı duyuyorum yanlız soyle bı olay var sımdı arkadaslar herkesın evınde artık pc var ve nufusun yarısından cogu ınternet bagımlısı ee pc acıp da herkes gazete okumuyo
herkes gırıyor bazı sıtelere kı bu erkeklerde daha fazla
tabıkı ılla koca buluyum dıe arkadaslık sıtelerıne gırılmez gırıncede ordakı kocadan hayır gelmez
ama bazı forum sıtelerı var kı ordan bulunca bence bı tehlıkesı yok cunku o forum sıtelerıne bızde gırıyoruz ne yanı bız kotu ınsanlarmıyız
ordan da tanısabılırım anlasabılırım sevebılırım bu kısmet ısı neyın nerden cıkacagı bellı dııl sankı tanıdıgımız bıldıgımız ınsanlar cok mu ıyı
bız de gırıyoruz evlenecegımız yada evlendıgımız adam da gırmıstır o sıtelere o zaman herkes kotu ve kımseden hayır gelmez anlamı cıkıyo
evet evlenebılırım dusuncelerı huyu ozellıklerı meslegı bana uyuyorsa benı mutlu edebılıyorsa neden olmasın
buraya gırenler sapık cın perı dııl sonucta bızlerden bırı onemlı olan ıyısını bulmak oda bızım beynımıze kalmıs gıdıp abuk sabuk bırıyle konusup evlenılıyorsa o zaman cezasını o kısı ceker
mesela benım bı arkadasım bı forum sıtesınden meslek konusunda tanıstı arkadas oldu su anda da evlı bunlar olacak seyler
ama hususı koca bulmak ıcın bu sıtelere gırılıp kı ozellıkle sırf arkadas sıtelerıne gırmek bana da mantıksız ama mantıklı forum sıtelerı olabılır

ben evlenirdim.
karşınızdaki sonuçta bilgisayar değil.
ben kendim,internette nasıl güvenilir bir insansam
karşımdaki insan da öyle biri olabilir.
ama iki kere ölçüp tartmak gerekiyor.

herkesi kendin gibi görme.devir çok değişti ben sanaldan çok kişiyle tanıştım hepside evlenelim filan dedi ama inanınki çok büyük şansınız olmalı %99 u mutludur sanal evliliklerinde yaa dibimizdeki adam bile sahtekar çıkıyor aslında kısacası sinem gibi ne karşı çıkabilirim nede asla diyebilirim büyük konuşmamak gerekir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…