Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

• Hayır, kesinlikle olmaz

OY: 84 21,5%
  • Neden olmasın

OY: 113 29,0%
  • Oradan kimseye güven olmaz

OY: 66 16,9%
  • Ben sevgilimi/esimi oradan buldum

OY: 127 32,6%

• Ankete Katılan
    390
Neden olmasin ki ? e tabi kamerayla iki kere gormekle evlenmezdim herhalde
ama tanisip gorusup asik olduysam da evlenirdim
yakin bir dostum netten tanidi esini. evliler 2 senedir. rabbim bozmasin, çok mutlular. çok da uyumlular masallah :nazar:

evli olmasam öle bişi olsa iyice tanıyıp görup evlenirdim onlarda insan ayrıca oda beni nette tanımış olurdu :D

yani internet sadece bir vasıtadır ha internette tanışmışın ha yüz yüze..
ben internette tanıştım çokta mutluyum ..sık sık yüzyüze görüşüyoruz ...ve ciddiyiz bakalım hayırlısı.. kısmet diyelim artık.. 5 sene oluyor yaklaşık olarak...

İnternet sadece bir araçtır..Evlenene kadar sadece netten görüşmeyeceksin sonuçta :) Bende sözlümle netten tanıştım şubatta nişanımız temmuzda düğünümüz var ve çok çok mutluyummm :1hug:

ben evlenirdim.
karşınızdaki sonuçta bilgisayar değil.
ben kendim,internette nasıl güvenilir bir insansam
karşımdaki insan da öyle biri olabilir.
ama iki kere ölçüp tartmak gerekiyor.

kesinlikle katılyıorum herkes bir olmaz bencede ben chatte tanışmadım eşimle ama olabilir diyorum...

Büyük konuşmayı hiç sevmem,sevgilimlede aynı sınıftaydık geçen sene öyle tanıştık.
Mma başka biri tanıştırmış yada internette tanışmışsın pek fark yok sanırım hele şu evlendirme programlarıda çıktı onun ne farkı var???

ben evlendim..2000 eylülde tanıştık...
o zamandan bu zamanada beraberiz..
1 yıldırda evliyiz:))

evlenme aşamasına gelinceye kadar sadece nette görüşmeyeceksin ki. net sadece araçtır sonra yüz yüze görüşeceksin ve sanal değil gerçek bir ilişki olacak bu

Ben esımle ınternette tanıstık msnde sureklı konustuk ve bulustuk.Uc sene cıktıktan sonra evlendık

Evli değilim ama evli olanlardan duydum evlilik tamamen bir şans işiymiş yani %100 olmasada %75 böyle bence kısmet bu işler nasibimiz nerdeyse onunla evlenicez

evlenirdim tabi delikafadulden

onemli olan onu tanimak nerde oldugu onemli mi ?

sonucta iki kez web camda gousupte evlenceksin diye birsey yok ki

tanisicaksin gorusuceksin normal flörtlerimizi sanki cok iyi mi taniyoruz

hersey zamanla

Back
X