cheesecake yapmam gerekiyor frambuazlı yardımcı olan varmııı ? :)

leyla64

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
5
0
6
İstanbul
Merhaba ,
Haftasonuna kadar cheesecake yapmayı öğrenip tadınıda oturtmam lazım.Şimdiye kadar hiç denemediğimden dolayı kendim de cesaret edemiyorum. Hazır yapıp ev yapımı olacak ama getirecek bir yer arıyorum sarıyer civarında bilen varmı ?
Teşekkürler :ssz:

Hazır cheesecake karışımları var,gayette evde yapılmış gibi oluyor.Geçen gün misafirlikte yedim,söylemese hazır olduğunu anlamayacaktım.

merhaba yeni üyeyim hemen cheesecake adını gorunce cevap vermek istedim

ev yapımı adında bi yer var.
iki kişi harika cheesecake ler yapıyolar.
eve servisleri de var.
kendi evlerinde yapıyorlar üstelik.
ben ki yurtdışında yediklerim haricinde burda aynı tada ulaşamamıştım ilk defa bu kadar güzelini yedim.
hatta o kadar ki bebekte ev yemekleri yapan bir yere de hafta da iki kere yapıyorlar.
üstelik çok ucuz

bence denemelisiniz.

ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

Son düzenleme:
Şimdi bakıyorum çok sağol ya oyle pastane tadında istemiyorum.hangi çeşitleri var frambuazlı lazım bana :)

merhaba yeni üyeyim hemen cheesecake adını gorunce cevap vermek istedim

ev yapımı adında bi yer var.
iki kişi harika cheesecake ler yapıyolar.
eve servisleri de var.
kendi evlerinde yapıyorlar üstelik.
ben ki yurtdışında yediklerim haricinde burda aynı tada ulaşamamıştım ilk defa bu kadar güzelini yedim.
hatta o kadar ki bebekte ev yemekleri yapan bir yere de hafta da iki kere yapıyorlar.
üstelik çok ucuz

bence denemelisiniz.
burdan link veriliyor mu bilmiyorum ama evyapimi.biz adında bi internet siteleri var

ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

limonlu frambuazlı çilekli vişneli diye okumuştum
ama daha başka çeşitleri varsa bilmiyorum

biraz önce aradım bende görüştüm fiyat gerçekten neredeyse malzeme fiyatı yani tadınıda gelince anlayacağız artık.
Yarın elimde olacak.2 adet istedim ne olur ne olmaz :) çok sağol valla çok makbule geçti. Bir sıkıntı olmaz inşallah yazarım burdan sana artık olursa :)

cumartesi günü geldi cheesecake gayet de başarılıydı . ev yapımı bir yer olduğundan dolayı sanırım kesinlikle ağır değildi. önümüzdeki günler de de bir tanıdığımın kızının istemesi olcak hayırlısıyla orası içinde diğer hamur işleri hakkında görüşcem.valla ben yapmayı yine öğrenemedim ama getirenlerin yaptığı yettide arttı bile. merak edenler olursa önerebilirim.

cumartesi günü geldi cheesecake gayet de başarılıydı . ev yapımı bir yer olduğundan dolayı sanırım kesinlikle ağır değildi. önümüzdeki günler de de bir tanıdığımın kızının istemesi olcak hayırlısıyla orası içinde diğer hamur işleri hakkında görüşcem.valla ben yapmayı yine öğrenemedim ama getirenlerin yaptığı yettide arttı bile. merak edenler olursa önerebilirim.
Nasıl denemeye değer mi

Back
X