2 gün önce mi çatladı yani? Belki yine yumurtluyorsun ovü testin var mı yapsanArkadaşlar ya bnim bat tarihine daha var ama yumurtada çatladı salı günü kasıklarımda öle ağrı var karnım altında sanki birsy var göğsümde şişlik yok sadce uçları dokununca sanki yaralı gibi acıyo normalmi sizce
Bugün yaptm canm hata atym sana da ama negatif çıkmış bnim bildiğim kadarıyla2 gün önce mi çatladı yani? Belki yine yumurtluyorsun ovü testin var mı yapsan
İçtim aslında 2 buçuk litre su tüketiyorumCanm ilk günlerde yapabiliyor bol bol su içmen lazım
Aynen negatif şu anda. Gebelikle ilgili mi acaba diycem ama yumurta daha 2 gün önce çatlamış. Belki hala çatlamada değişen hormonların etkisini yaşıyorsunBugün yaptm canm hata atym sana da ama negatif çıkmış bnim bildiğim kadarıyla
Blki de csnm teşekkür ederim yindeAynen negatif şu anda. Gebelikle ilgili mi acaba diycem ama yumurta daha 2 gün önce çatlamış. Belki hala çatlamada değişen hormonların etkisini yaşıyorsun
Canım bende de pcos var bende 74 kiloydum şimdi 82 84 aralığında gidip geliyorum benim de değerlerim artmıştı zayıflayamadım doktor glifor verdi hem kilo almayı durduruyor hem zayıflatıyor hem yumurta kalitesini arttırıyor. Dukan içeçeği de içtim biraz zayıfladım . Valla zayıflayabiliyorsan zayıfla . Ama çok kötü de değil . Aslında pcos stresten ve kilodan besleniyor ne kadar stres o kadar hormon bozukluğu ve kilo artışına sebep oluyor bi doktor bana şey demişti herşey kafada başlayıp kafada bitiyor önce orayı iyileştir sakinleştir düzelir bak demişti dikkat ettim stres olmayınca kist falan olmuyor stres olunca o ay adet düzenim bozuluyor kist oluyor falan . Bu çocuk isteği beni fazlasıyla stres yaptı gerçekten . Rabbim yardımcımız olsun . İnşallah bize de çok uğraştırmadan aratmadan sağlıkla evlat nasip ederEvet var canım 20 kg aldım ben nerdeyse ondan sonra zaten herşeyim bozuldu 57-58 kgdım hep şuan 77-78 kgçok moralim bozuldu şuan ya durum çok mu vahim
Bende e ay içtik canm ilk zmanlar hep agrıdı başım 2 3 güne alışırsın 5 . 6. Gün filan bildiğin yumurtalıkların yanıp ağrıyorİçtim aslında 2 buçuk litre su tüketiyorum
2 ayBende e ay içtik canm ilk zmanlar hep agrıdı başım 2 3 güne alışırsın 5 . 6. Gün filan bildiğin yumurtalıkların yanıp ağrıyor
Ben mart ayında çok stresli ve üzgündüm babam kalp krizi Geçirdi yoğun bakımda kaldı çok şükür allaha şuan çok iyi ama çok perişan oldum o süreçte acaba diyorum o stresimde mi etkiledi. Herşey allahtan benim içimde yinede umut var ol derse olurCanım bende de pcos var bende 74 kiloydum şimdi 82 84 aralığında gidip geliyorum benim de değerlerim artmıştı zayıflayamadım doktor glifor verdi hem kilo almayı durduruyor hem zayıflatıyor hem yumurta kalitesini arttırıyor. Dukan içeçeği de içtim biraz zayıfladım . Valla zayıflayabiliyorsan zayıfla . Ama çok kötü de değil . Aslında pcos stresten ve kilodan besleniyor ne kadar stres o kadar hormon bozukluğu ve kilo artışına sebep oluyor bi doktor bana şey demişti herşey kafada başlayıp kafada bitiyor önce orayı iyileştir sakinleştir düzelir bak demişti dikkat ettim stres olmayınca kist falan olmuyor stres olunca o ay adet düzenim bozuluyor kist oluyor falan . Bu çocuk isteği beni fazlasıyla stres yaptı gerçekten . Rabbim yardımcımız olsun . İnşallah bize de çok uğraştırmadan aratmadan sağlıkla evlat nasip eder
Yaa bakalım ben çok düzenli alamadım inşallah almaya çalışıcam, arveles baş ağrımı kesmedi siz düşünün parol etki ederdi banaBende e ay içtik canm ilk zmanlar hep agrıdı başım 2 3 güne alışırsın 5 . 6. Gün filan bildiğin yumurtalıkların yanıp ağrıyor
Desteğin için çok teşekkür ederim her zaman dualarımda olacaksın allah hepimize sağlık evlatlar nasip etsinCanım bende de pcos var bende 74 kiloydum şimdi 82 84 aralığında gidip geliyorum benim de değerlerim artmıştı zayıflayamadım doktor glifor verdi hem kilo almayı durduruyor hem zayıflatıyor hem yumurta kalitesini arttırıyor. Dukan içeçeği de içtim biraz zayıfladım . Valla zayıflayabiliyorsan zayıfla . Ama çok kötü de değil . Aslında pcos stresten ve kilodan besleniyor ne kadar stres o kadar hormon bozukluğu ve kilo artışına sebep oluyor bi doktor bana şey demişti herşey kafada başlayıp kafada bitiyor önce orayı iyileştir sakinleştir düzelir bak demişti dikkat ettim stres olmayınca kist falan olmuyor stres olunca o ay adet düzenim bozuluyor kist oluyor falan . Bu çocuk isteği beni fazlasıyla stres yaptı gerçekten . Rabbim yardımcımız olsun . İnşallah bize de çok uğraştırmadan aratmadan sağlıkla evlat nasip eder
Evet canim.Bunlar hızın yoğunluğun vs artması için mi
Biliyorum o ağrıyı canm sen su şişesi ile gez anca o geçiriyorYaa bakalım ben çok düzenli alamadım inşallah almaya çalışıcam, arveles baş ağrımı kesmedi siz düşünün parol etki ederdi bana
Ovulasyon testi yapacakmısın bu ay yineYaa bakalım ben çok düzenli alamadım inşallah almaya çalışıcam, arveles baş ağrımı kesmedi siz düşünün parol etki ederdi bana
Bu ay Sadece ovülasyon yapıcam, ateş yapmıcam, hiçbirşey yapasım yok ama hsg çekildim yazık olmasın es geçmeyim dedimOvulasyon testi yapacakmısın bu ay yine
Çok geçmiş olsun canım. Valla bütün hastalıkların sebebi stres üzüntü . Canım pcos olduğu halde hamile kalıp doğuran çok . Çok stres yapma . Ben 2 gebelik 1 kimyasal geçirdim. Çok şükür kalabiliyorum diye seviniyorum ama bayadır kalamadım ben de geçen ay çok umutluydum olmadı baya ağladım üzüldüm napalım nasip değilmiş . Ben inanıyorum rabbim hepimize nasip edecek inşallahBen mart ayında çok stresli ve üzgündüm babam kalp krizi Geçirdi yoğun bakımda kaldı çok şükür allaha şuan çok iyi ama çok perişan oldum o süreçte acaba diyorum o stresimde mi etkiledi. Herşey allahtan benim içimde yinede umut var ol derse oluryarın gideceğim doktora sonuçlar için yönlendirmesine uyacağım ben elimden geleni yapayım gerisi takdiri ilahi
Rica ederim canımDesteğin için çok teşekkür ederim her zaman dualarımda olacaksın allah hepimize sağlık evlatlar nasip etsin
Rabbim eli boş döndürmesin hayırlısı ile burada isteyen herkese hayırlı zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahRamazan’da full time bu duaları ediyoruz İnşAllah kabul olur en hayırlı en güzel şekilde
Tamm canım üstüne gitme cumartesi gününü beklersinYarın evde yokum kuzum
Nazlı benim paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?