Tamam canım önümüzdeki aya inşallah
Evet o psikoloji insanı beter ediyor… amin inşallah canımÇok teşekkür ederiminşallah canım çok üzgünüm çok zor ya hele kürtaj daha beter rabbim bir daha o acıları yaşatmasın mutluluklar ile sağlıklı bebişler nasip etsin
Erken gebelikle bu aya sığdırırız diyorum benKızlar şimdi benim sat 28 mart, hamile olsam bu ay mı öğrenirim mayısta mısağ olsun adetim geç geldi. Takvime göre 30 nisan bat cans16
DeğerlendirdimTamm canım üstüne gitme cumartesi gününü beklersin
Canım seninle yaşlarımız ve çocuklarımızın yaşı aynıydı diğer topicte konuşmuştuk. İnşallah ben de bu ay hamile kalıp sana yetişirimTatlım beta takibi yorucu bir süreç zaten hemen gitsem doktor kan alacak yapacak başka birseyi yok biraz mantıksal olarak baktım sanırım olaya.
Sonra şu kadar gün sonra gel diyecek.
Adet gecikmesi varsa kanama yoksa endişe edecek bir durum görünmüyor şimdilik.
Pazar pazartesi iki gün tatilim var benim.
Pazartesi gününe randevu aldım gelişmeleri bildiririm
Tamam canım pazartesi büyük gün o zaman güzel haberlerle gelirsin inşallah canımTatlım beta takibi yorucu bir süreç zaten hemen gitsem doktor kan alacak yapacak başka birseyi yok biraz mantıksal olarak baktım sanırım olaya.
Sonra şu kadar gün sonra gel diyecek.
Adet gecikmesi varsa kanama yoksa endişe edecek bir durum görünmüyor şimdilik.
Pazar pazartesi iki gün tatilim var benim.
Pazartesi gününe randevu aldım gelişmeleri bildiririm
inşallah canım, ben topiği açtım ama karar veremiyorum bu ay tedaviye ara mı versem, inşallah canım bu ay senin için son olucakOoo hayırlı olsun canım.Mayısta 35 oluyorum..umarım güzel haberle bura gelirim.Her kese uğur getirsin
sigara öyle ya malesef, doktorum içme dedi, ama tutamıyorum ki kendimi, daha da gergin oluyor o zaman88 li birisi olarak yazıyorum 35 bitti ocakta 36 dan gün alıyorum kızlar. Yani 89 olan 34 bitecek 90 lı olan 33 bitecekgeç kalmayın çocuk için derin benden tavsiye 30 dan sonra yumurtalar hızlı bir şekilde azalıyor ve sigarada çok etkiliyor
amin canım ekliyorum seni deTopic hayırlı olsun inşallah hepimize güzel haberler getirsinbenim de sat 4 nisan, bat 2 mayıs ekleyebilir misin aynurland
bana hep klomen verdiler, sanki tutunmaya çalışıyor olmuyor, çünki 2-3 gün silik çıkartıyor, bu gün benbeyaz çıkardı zaten adet oldumFemara daha etkili diye duydum canım klomenden.dha kaliteli büyütüyor mu.ben 2 defa klomen aldım çatlatma iğnesi ama olmadı yine.
Bende içiyorum canım malesef bazen çocuj stresinden dahada sınırı aşıyorumsigara öyle ya malesef, doktorum içme dedi, ama tutamıyorum ki kendimi, daha da gergin oluyor o zaman
Yumurtlamadan adet gününe kadar ve adet gününden sonrası yüksek ateş devam ederse hamilelik oluyor canım. Ama bunu anlamak için adet ateşini bilmen ve 2 3 ay takip etmen lazım. Adet gelecekse ateş düşüyorBayanlar birşey soracağım. Yumurta çatladı bitti. 2-3 gün sonra ateşimin yüksek olduğunu farkettim 37.2 yi buluyor. Bu ateş mevzularını konuşuyorsunuz. Sadece yumurtlama dönemi mi yüksek oluyor. Yumurtlamadan sonraki ateşin gebelikle ilgisi varmıdır? Yoksa üşüttüm mü?
valla sürekli bu yüzden kavga ediyoruz, ben hevesli diğilim çok, kasık ağrılarım falan da oluyor, onun libidosu yüksek, demin beni suçluyor yapmıyoruz ki çocuk olsun))) bilmiyorum valla bıktımAy ben şok
Canım benımde pazartesi ıgne oldu 4. Gün bugun 2 saat önce 36.8 di suan 37.0 yumurtlama bıtmiş olması gerekıyordu bende bılmıyorum bunates işini bilen arkadsdlar varsa dönüş yapabılırlermiBayanlar birşey soracağım. Yumurta çatladı bitti. 2-3 gün sonra ateşimin yüksek olduğunu farkettim 37.2 yi buluyor. Bu ateş mevzularını konuşuyorsunuz. Sadece yumurtlama dönemi mi yüksek oluyor. Yumurtlamadan sonraki ateşin gebelikle ilgisi varmıdır? Yoksa üşüttüm mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?