Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu yumurtanin oluştuğu sağ kasikta ve belimde şiddetli ağrı var bu gece rahatsız etcek derecede hiç belirtim yok derken Bi anda bu başladı

Kızlar şimdi benim sat 28 mart, hamile olsam bu ay mı öğrenirim mayısta mı sağ olsun adetim geç geldi. Takvime göre 30 nisan bat cans16

Canım seninle yaşlarımız ve çocuklarımızın yaşı aynıydı diğer topicte konuşmuştuk. İnşallah ben de bu ay hamile kalıp sana yetişirim

Tamam canım pazartesi büyük gün o zaman güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Bayanlar birşey soracağım. Yumurta çatladı bitti. 2-3 gün sonra ateşimin yüksek olduğunu farkettim 37.2 yi buluyor. Bu ateş mevzularını konuşuyorsunuz. Sadece yumurtlama dönemi mi yüksek oluyor. Yumurtlamadan sonraki ateşin gebelikle ilgisi varmıdır? Yoksa üşüttüm mü?

sigara öyle ya malesef, doktorum içme dedi, ama tutamıyorum ki kendimi, daha da gergin oluyor o zaman

Femara daha etkili diye duydum canım klomenden.dha kaliteli büyütüyor mu.ben 2 defa klomen aldım çatlatma iğnesi ama olmadı yine.
bana hep klomen verdiler, sanki tutunmaya çalışıyor olmuyor, çünki 2-3 gün silik çıkartıyor, bu gün benbeyaz çıkardı zaten adet oldum

Yumurtlamadan adet gününe kadar ve adet gününden sonrası yüksek ateş devam ederse hamilelik oluyor canım. Ama bunu anlamak için adet ateşini bilmen ve 2 3 ay takip etmen lazım. Adet gelecekse ateş düşüyor

Canım benımde pazartesi ıgne oldu 4. Gün bugun 2 saat önce 36.8 di suan 37.0 yumurtlama bıtmiş olması gerekıyordu bende bılmıyorum bunates işini bilen arkadsdlar varsa dönüş yapabılırlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…