Yumurtlama pik 1 Nisan çatlama 2 Nisan Aminn insAllah canım saolGeç döllenme değilse çıkabilir ben gebeliklerimi hep erken öğrendim biri adete 8 gün varken biri 5 gün varken biri 3 gün varkenama geç döllenmeyse çıkmayabilir tabi . Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin
Lh testi yaptığım canım ya gebelik değil arkadaş atmış ya lh adete yakın bende atayim dedimTebrikleer canim sag selamet kucagina al Insallah
sat ne zaman canım?Canım beni de ekler misin bat 2 mayıs
Merhaba beni de ekler misiniz? Sat 9 Nisan, bat 6 Mayıs
ekledim kızlar hayırlı uğurlu olsunaynurland canım bu son topik olur inşallah benide ekler misin sat 8 nisan bat 4 mayıs
Evet devam ediyor çizgi dünküyle aynıben goruyorum burda cizgi golge gibi
Benden istemedi ya ne zaman yapiliyorNeden istemedi ki doktorunbenimkisi çatladığını gördüğü halde progesteron istedi . Hemen progesteron kaliteli yumurtlama mı değil mi gösteriyormuş . Biraz önce progesteron tahlili verdim
Dün ve bugün test yaptım 10. Gün bugün ikisi de aynı
Sende de sanki gölge var gibiKızlar sizce var mı yaa bu testte hiç böyle görmemiştim daha önce
12.gün artık net belli olur benimde böyleydi sonra hiç çizgi görmedim bugün böyle varla yok arası gördüm işte koyulaşma takip et bence bırakma testleriDün ve bugün test yaptım 10. Gün bugün ikisi de aynı
ben cıplak gözle daha net görüyorum ama belki de kendimi kandırıyorum canım. İğne dahil 13.gün oldu bugün daha koyu çıkabilirdi yani neyse herşey allahtan yaSende de sanki gölge var gibi
Olsun gelmedigi sürece ümit kesilmez bende biraz koyulasmasini bekledim ama aynı testim de kalmadı of of yapsam mı yapmasam mi bilemiyorum kafam karıştı iyiceben cıplak gözle daha net görüyorum ama belki de kendimi kandırıyorum canım. İğne dahil 13.gün oldu bugün daha koyu çıkabilirdi yani neyse herşey allahtan ya
Ben aldım erken gebelik testi 3 tane daha yarın gelir takip edicem bakayım, artık olacaksam da olayım bari gecikmesin diyorum bebiş yoksa zamanında olayım.Olsun gelmedigi sürece ümit kesilmez bende biraz koyulasmasini bekledim ama aynı testim de kalmadı of of yapsam mı yapmasam mi bilemiyorum kafam karıştı iyice
Zannetmiyorum canım umudum kalmadıumarım hamilesindir canım hayırlısı olsun
Kızlar @mooncrown2001 D defnewbebibabuli @Yasmize ben iğneyi 3 Nisan da olmuştum bugün iğne sonrası 7. Günüm kaset test yaptım tamamen negatif olmuş
Şuan çok köyüyüm bunda da vardır bi hayır nerdeyse 4 gün geçti şubatta kimyasal oldu erken öğrenmiştim yine kimyasal olursa öğrenmeyeyim diye geç test yaptım sonu yine hüsran olduÜzülme canım herşeyde vardır bir hayır herkese cevap veremesemde müsait oldukça bütün mesajları okumaya calısıyorum ümidini kaybetme asla canım benimde regle 5 gün kaldı sabah test yaptım negatif bu ayda olmadı sanırım 4 aydır deniyorum ben de hicbir sağlık sorunum cıkmadı oğlumda cok kolay hamile kaldım ama ikinci cocugum nedense olmuyor 4 aydır geri çekilmeyle korunmuştuk hep de hormonlu şeyler hamile kalmakta zor oluyor diyorlar ama hic öyle biseyde kullanmamama rağmen olmuyor 2 kere kimyasal geçirdim bide yalnız değilsin bu sitede bir sürü umutla bekleyen anneler var hep birlikte güzel haberler alıcağız insallah üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?