Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğneden sonra sonuç öğrenen yok muuu aranızdaaa benim iğne hariç 12.günüm predictör early çok zor görünen aşırı silik çizgi çıktı

ben cıplak gözle daha net görüyorum ama belki de kendimi kandırıyorum canım. İğne dahil 13.gün oldu bugün daha koyu çıkabilirdi yani neyse herşey allahtan ya
Olsun gelmedigi sürece ümit kesilmez bende biraz koyulasmasini bekledim ama aynı testim de kalmadı of of yapsam mı yapmasam mi bilemiyorum kafam karıştı iyice

Olsun gelmedigi sürece ümit kesilmez bende biraz koyulasmasini bekledim ama aynı testim de kalmadı of of yapsam mı yapmasam mi bilemiyorum kafam karıştı iyice
Ben aldım erken gebelik testi 3 tane daha yarın gelir takip edicem bakayım, artık olacaksam da olayım bari gecikmesin diyorum bebiş yoksa zamanında olayım.

Şuan çok köyüyüm bunda da vardır bi hayır nerdeyse 4 gün geçti şubatta kimyasal oldu erken öğrenmiştim yine kimyasal olursa öğrenmeyeyim diye geç test yaptım sonu yine hüsran oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…