Yanlış yazmışım canım 36.9 yazacaktımSenin bildiğin ateşin var. Derece bozuk değil dimi
Canım benim adet gecikmesinden üç gün sonra oldu.Canım yerleşme kanaması adetten önce olur . 8 gün önce 5 gün önce falan adet günü yerleşme kanaması değil adettir
Bana kalırsa tatlım 4 gün sonra yapbebibabuli @Bezgininsan @Yasmize Günaydın kızlar bugün iğneden sonraki 10. Günüm ve bu silik çizgi beni hiç bırakmıyor 3 gündür aynı ne koyulasma var ne de tamamen negatif anlayamadım gitti 3 gündür test yapıyorum sabah ilk idrarla illaki Bi silik çizgi ckiyor
Testlerin aynı marka mı hassaslıkları farklı olabiliyor belki ondandır ya da hala igne etkisi gecmedibebibabuli @Bezgininsan @Yasmize Günaydın kızlar bugün iğneden sonraki 10. Günüm ve bu silik çizgi beni hiç bırakmıyor 3 gündür aynı ne koyulasma var ne de tamamen negatif anlayamadım gitti 3 gündür test yapıyorum sabah ilk idrarla illaki Bi silik çizgi ckiyor
Sağol canım her hangi birsey yapmadım tatlım adet bitimi direk başladım 21 gün boyunca da düzenime devam ettim.Çok sevindim kuzucum tebriklerinşallah böyle sağlıkla ilerler neler yaptın peki hamile kalmak için, şundan fayda gördüğüm dediğin varsa yazar mısın?
Bence erken canımKizlar bat 14 nisan catlama 31 martti bugün test yaptım ama negatif çıktı 10.gün sizce erken mi yapmışım
2 gün aynı testi kullandım ama bitti dün yeni almıştım sanırım bende iğne etkisi hala az da olsa varTestlerin aynı marka mı hassaslıkları farklı olabiliyor belki ondandır ya da hala igne etkisi gecmedi
O kadar iyi anlıyorum ki ben de 12li prodoctor siparis ettim bugün gelecek sonrası malumDayanamıyorum
Gerçekten hani varsa da yoksa da bileyim moduna girdim artık ne kötü bisey bu ya yapmiyim diyorum kendimi tutamıyorum keşke bende senin gibi yapsaydım toplucaO kadar iyi anlıyorum ki ben de 12li prodoctor siparis ettim bugün gelecek sonrası malum
İnşaAllahSanırım hamilesiniz tebrıkler 7. Gün cızgısınden sonra sımdı hıc cıkmaması lazımdı ikinci çizginin
O zaman gebelik diyebiliriz gibi , yeniden koyulasmaya başladıysa7.gün cok silikti benim
Evett görünüyorkizlar ben dayanamadım bu sabah yaptım daha da görünmeye başladı çizgi yine 5 dakka da bu şekilde ilk idrar
Evet , çizgi belirginkizlar ben dayanamadım bu sabah yaptım daha da görünmeye başladı çizgi yine 5 dakka da bu şekilde ilk idrar
Evet tuhaf yerleşme kanaması mı yaşıyorsun acaba benim bir gün önce düştü ateşim37.9 çıktı canım tuhaf değil mi
Geçer gibi artık, belkide bebis buradayım diyorTestlerin aynı marka mı hassaslıkları farklı olabiliyor belki ondandır ya da hala igne etkisi gecmedi
Pek sanmıyorum hem gebelik testleri negatif hemde karnımda bir gaz dolaşıyor, sağ taraftaki kramplar bitti. Bir sabah solda sanci vardı ama sanmıyorum çok anlıktıİnşallah hemen tekrar pozitife dönerrabbim bize hayırlı evlatlar versin
Bence bebis geliyor2 gün aynı testi kullandım ama bitti dün yeni almıştım sanırım bende iğne etkisi hala az da olsa var
36.9 çıkmıştı yanlış yazmışım ama yinede yüksek yerleşme değildir diye düşünüyorum canım bugün tuhaf bişey yaşadım ne olduğunu bende bilmiyorumEvet tuhaf yerleşme kanaması mı yaşıyorsun acaba benim bir gün önce düştü ateşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?