- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 24
Bence bi test yap çıkmassa bile dokktora git belkide hamilesindir neden olmasın
Kan verdim dün. <1.20 çıktı negatifKızlar 18 Mart'ta adet olmam gerekiyordu olmadim, subatta tarlusal içmiştim ondan şaşmış olabilir mi? Negatif görücem diye test yapmak istemiyorum
hayirlisi canim Insallah obur ayda pozitiv olurKan verdim dün. <1.20 çıktı negatif
Allah bağışlasınYok canim 2. Olacak Allah nasip ederse biraz bu ay gaza getirdim onu o da 7 aydır olmayınca bi daha olmaz cocuk diye düşündü rahat davrandı smdi kabullenemiyor yok öyle bisi diyor
Bekliyorum 14. Gün kan verecem ama pek ümitli değilim hiçbir belirtim yok sankiYapma yaa pozitif e dönme ihtimali var mı peki
Tatlım üzülme olunca senden çok o mutlu olurYok canim 2. Olacak Allah nasip ederse biraz bu ay gaza getirdim onu o da 7 aydır olmayınca bi daha olmaz cocuk diye düşündü rahat davrandı smdi kabullenemiyor yok öyle bisi diyor
Sagol canim benimmAllah bağışlasınCanım üzme kendini erkeklerin hepsi ilk başta kabul edemiyor sonra kabul ediyorlar sen tadını çıkar
Tatlım bat tarihin ne zaman bana kalırsa 14. Gün test yapSelam Kizlaar ben bugun test yapdim 9cu gunum ignede neqativ cikdi bundan sonra koyulasma filan olmazsa hamile degilmiyim demek? ya erken test icin?
Aynen canımCnm yaşadıkların için çok üzüldüm gerçekten.
Benim yaşadığım yerleşme kanamasımı yoksa üstüne görme mi bilmiyorum tatlım ama yaşadım. Eski araştırmalarım bildiğin adet kanaması yaşayıp hamile olan insanlar da var.
Biraz insan ayırt ediyor. Benim yaşadığım durum üç saat sürdü ve kesildi üzerine de bir daha yaşanmadı.
Her kadının döngüsü farklı kesinlikle diye birsey yok tatlım.
Ama kırmızı renk tabiki dikkat edilmesi gerektiği sinyalini de verebilir
Insallah canim benim sagollTatlım üzülme olunca senden çok o mutlu olur
Canım en net sonuç 14. Gün kan testi ile belli olur . Daha erken yaniSelam Kizlaar ben bugun test yapdim 9cu gunum ignede neqativ cikdi bundan sonra koyulasma filan olmazsa hamile degilmiyim demek? ya erken test icin?
Insallah vardır yaa Aralık annelerine ikimizde gecerizBekliyorum 14. Gün kan verecem ama pek ümitli değilim hiçbir belirtim yok sanki
İnşallah canımInsallah vardır yaa Aralık annelerine ikimizde geceriz
tamam canim bende yok diye uzuluyordumCanım en net sonuç 14. Gün kan testi ile belli olur . Daha erken yani
bat 24 nisan amma bazen iki gun zad degisiyorTatlım bat tarihin ne zaman bana kalırsa 14. Gün test yap
Tamm canım acele etme o zaman şimdidenbat 24 nisan amma bazen iki gun zad degisiyor
Ben de femara kullandım ama kanama olmadı tekrar yumurta kontrolune gittiniz mi bazı kişilerde ilaç kullanmasa bile yumurtlama doneminde kanama ya da leke olabildiğini okumuştumMerhaba kızlar birsey sormak istiyorum
Adetin 3. Günü doktor 12 mm yumurta var erken yumurtlama olacak femara günde 1
5. Gün başla dedi C.tesi adetm bitti 5 gün oluyorm dun gece 7. Gün peçeteye afedersiniz kan geldi sonra tekrar geldi bugün hafif kahve geliyor başına gelen varmi
Femara kullandım bende 5. Gün başlayıp günde iki tane , 14. Gün kahverengi lekelenmem oldu. Doktorum hormon ilacı kullandığın için olması normal dedi.Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum
Adetin 3. Günü doktor 12 mm yumurta var erken yumurtlama olacak femara günde 1
5. Gün başla dedi C.tesi adetm bitti 5 gün oluyorm dun gece 7. Gün peçeteye afedersiniz kan geldi sonra tekrar geldi bugün hafif kahve geliyor başına gelen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?