Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam Kizlaar ben bugun test yapdim 9cu gunum ignede neqativ cikdi bundan sonra koyulasma filan olmazsa hamile degilmiyim demek? ya erken test icin?

Yok canim 2. Olacak Allah nasip ederse biraz bu ay gaza getirdim onu o da 7 aydır olmayınca bi daha olmaz cocuk diye düşündü rahat davrandı smdi kabullenemiyor yok öyle bisi diyor
Allah bağışlasın Canım üzme kendini erkeklerin hepsi ilk başta kabul edemiyor sonra kabul ediyorlar sen tadını çıkar

Aynen canım

Selam Kizlaar ben bugun test yapdim 9cu gunum ignede neqativ cikdi bundan sonra koyulasma filan olmazsa hamile degilmiyim demek? ya erken test icin?
Canım en net sonuç 14. Gün kan testi ile belli olur . Daha erken yani

Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum
Adetin 3. Günü doktor 12 mm yumurta var erken yumurtlama olacak femara günde 1

5. Gün başla dedi C.tesi adetm bitti 5 gün oluyorm dun gece 7. Gün peçeteye afedersiniz kan geldi sonra tekrar geldi bugün hafif kahve geliyor başına gelen varmi

Ben de femara kullandım ama kanama olmadı tekrar yumurta kontrolune gittiniz mi bazı kişilerde ilaç kullanmasa bile yumurtlama doneminde kanama ya da leke olabildiğini okumuştum

Femara kullandım bende 5. Gün başlayıp günde iki tane , 14. Gün kahverengi lekelenmem oldu. Doktorum hormon ilacı kullandığın için olması normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…