- 2 Ocak 2022
- 202
- 166
- 23
Hakikaten çok belli yani kaç gün kala yaptınız canim siz başka test yaptınız mı sadece bumuBenim boyleydi ama kocaman bir negatif cikti sonucum tamamen hayal kırıklığıydi yani M Mutluolmutlu
Sadece bu canim benimHakikaten çok belli yani kaç gün kala yaptınız canim siz başka test yaptınız mı sadece bumu
Canim burda bariz var ama bi aydinlikta cekip atarmisin bideYaaaa dogrudur canım benim ins öyle bir şey olmaz ya ben akşam labuquick de yaptım ondada çıktı ama atayım bakın bi buda çıkınca aceba dedim
Yedi gun kalaydiHakikaten çok belli yani kaç gün kala yaptınız canim siz başka test yaptınız mı sadece bumu
kuzum testin kendi cizgisi gibi duruyor azda olda gride olsa bir renk olmasi lazim bekleyince ne durumda suanKizlar burda bi cizgi mi var yoksa bana mi öyle geliyor laboquick marka kuruma cizgi bile onceden cikmazdi hic bu ilk 2dk icinde çekildi
Yok canım var, bende görüyorumKizlar burda bi cizgi mi var yoksa bana mi öyle geliyor laboquick marka kuruma cizgi bile onceden cikmazdi hic bu ilk 2dk icinde çekildi
2 gundur ben laboquick yapıyorum bekleyen testlerimde hic boyle cizgi cikmadi bu yapar yapmaz cikti anlamadımkuzum testin kendi cizgisi gibi duruyor azda olda gride olsa bir renk olmasi lazim bekleyince ne durumda suan
Ilk defa boyle bisey gördüm 2 gündür laboquick marka yapıyorum hic kuruma cizgisi bile cikmamistiYok canım var, bende görüyorum
Canim suanki halini kapaginicikarip atabilirmisinIlk defa boyle bisey gördüm 2 gündür laboquick marka yapıyorum hic kuruma cizgisi bile cikmamisti
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahKaydı mı ondanda emin değilim çünkü aralıksız 16 gün olmadı. Normal regl oldum 7. Gün bitti bir gün ara verdi sonra tekrar lekelenme başladı regle döndü 7 gün daha regl oldum. Ben ikinci regli nasıl oldum hala aklım almıyor sonuçta vücut yumurta atmadı ki rahim duvarı tekrar yıkılsın. Birinci regle göre mi yumurtlayacağım ikinciye göre mi bilmiyorum.Pas geçtik derken İlişki oluyor ama bir plan program çerçevesinde değil
Sat 16 Martcanlar listeye eklemediğim varsa bat sat yazıp beni etiketleyebilir
Tamm bu iğne vurulduktan sonra kaç gün geçti canımAma benim sürecim nasıl oldu anlatayımadetin 2.gününden letrol kullanmaya basladım 5 gün sabah akşam. Sonra şehir değiştirmek zorunda kaldık tayin yüzünden. Burada doktora döngünün 13.günü gittik. Oruçtum idrar olmadıgı için doktor yumurta göremiyorum dedi. Ovitrellede vermiyorum bu durumda dedi. Bide beni azarladı 7 aylık evlisin ne çocugu diye. Deli mi ne? Neyse bende gittim aldım ovitrelleyi doktoru dinlemeyip. O gün vurdum kendim yani işin açıkcası ortada yumurta yoktu ama bu testler koyulasıyor acaba öncesinde kendi mi çatladı. Bunu düşünerekten zaten ovitrelle oldum çünkü bebeğin tutunmasına da yardımcı oluyor bi yandan.
21 Nisan gibi yap tatlım çok üzüldüm umarım güzel olur herseyİy geceler kızlar bat 24 nisan 9undaa çatlama gördüm yumuetam sağda sağlam taraftaydı ama ağrılarım hala geçmiyo değerlendirdik ama bu geçmeyen sağ bacak ve kasık ağrısını yaşayan oldumu birde en yakın ne zaman test yapsam silikte olsa bi sonuç görebilirim son 5 ay şansım var kanser hastasıyım ve artık düşünmekten uyuyamıyorum
Hamilesin bence sen tatlımYaaaa dogrudur canım benim ins öyle bir şey olmaz ya ben akşam labuquick de yaptım ondada çıktı ama atayım bakın bi buda çıkınca aceba dedim
Maalesef iki ay böyle çıktı koşup kan verdim negatif çıktı ve adet oldum. Burda birçok arkadaş da bu testin mağduru oldu hatta içimizden bir arkadaş şikayetçi oldu bu markadan. Adetin 5. Günü sırf merakımdan bu testten yaptım onda bile çok net ikinci çizgi çıkarmıştı. İnşallah senin bebeğin senledir canım bunu çok isterim. Ama son zamanlarda sahte testlerin varlığı arttı o yüzden güvenemiyor insan. Laboquick varsa onla dene istersenEvetttt yanıltıyor mu aceba
12.oldu kuzumTamm bu iğne vurulduktan sonra kaç gün geçti canım
Rabbim tez zamanda pozitife cevirsin insallahBen bu sabah direk negatif ile uyandım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?